sonradan olabiliyor sanırım bende bu hazirana kadar böyle bir şey duymamıştım hayatımda. vajinal ultrasondan korkcak hiçbişey yok. hiç canın yanmaz. o ultrason aleti çok ince zaten bir de kayganlaştırıcı jel sürüyorlar sadece soğuk oluyor ilk anda ama acı asla olmuyor.
inşallah canım :1hug:ay inşllh hamilesindir :)
çocuk olmuyor diye gidiceksen genel amaçlı kontrol için adet ol bitsin bikaç gün sonra git canım bence doktora çünkü ben öyle yapmıştım doktor çok iyi zamanda gelmişin dedi.ama en son kontrollerimden sonra 3-4 ay daha gebe kalamazsan adetinin 2. veya 3. günü gel dedi.Ama ilk etapta temizken git bencesizce adeti bekleyip mi gidim yoksa adetten önce gidip kan testimi yaptırayım.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 9 aylık evliyim, 6 ay korunduk. Bu ay 4. ayımız ilk 3 ay olmadı. Adetlerim düzenli oluyor hatta adet olucamı anlıyorum. Doktora gitmedim henüz sadece 2 ay sonra başka bir nedenden doktora gitmiştim. Rahim ağzımda kaşıntı vardı. 2 aydır olmadı diye doktora söylemiştim. Çok erken bir seneden önce araştırmıyoruz dedi. Yine de ultrasonla yumurtalıklarıma baktı iyi görünüyorlarmış. O ay 3. ayımdı olmadı. Bende bu ay kendimce ısı takibi yapıyorum. Ama doğrumu ölçüyorum yumurtlamam oluyor mu kafam karıştı. Çok yakınlarım korunmayı bıraktıkları zaman hamile kaldılar. Stres yapma diyorlar ama ister istemez kafama takılıyor. Niye olmuyor, bir sorun mu var diye. Düşünmeyecem
daha 4. ayım olur çok erken diyorum. Ama adet belirtileri olunca kafama takılıyor. Stres çok etkilermiş diyorlar. Ben de sizinle paylaşmak istedim.
inşallah canımmm:1hug:rivercım hadi ,inşallah bu ay tutmuştur da müjdeli haber verirsin bize.
adetten sonra gidim baribelkide adet olmam :)
sağolun arkadaşlar, bu ayda adet olursam ovulasyon testi yapıcam. Olmasa da yumurtlama günümü öğrenmiş olurum. 6 ay dolsun sonra doktora gidicem. Hesaplarıma göre bugün yumurtlamış olmam lazımhihoyyyt
mektubum ben de senin gibiyim.3 ay oldu henüz.doktora gidicem haftaya normal smear testi için filan ama gitmişken de soracağım.bir baksın en azından görünen bir şey varsa, önlemimizi alalım.
İnş. birşey çıkmaz biankacım bakalım doktor ne diyecek. Adetlerin düzenli oluyor mu. Ben kaşıntı için gitmiştim. Gitmişken söylim dedim lafın arasında akıntın var mı diye sormuştu. Sonra da 2 ay erken dedi zaten.
slm arkadaşlar ben geldimguclubacismile.kızlar 12 gundur adet olmuorum demiştimya dun doktora gittim sol tarafımda 3,5cm kist oluşmuş sokturucu verdi doktor.bu yaşıma kadar (27)hep duznliydi adetim napalım kısmette bunu yaşamakta varmış sağlıklı olayımda bunuda atlatıcam inşallah.adetle atarsın dedi doktorum adetliyken tekrar gidicem bakacak.:Saruboceq: inşallah geçer.
Biankacım bilmiyorum tam niye sordu da. İlk defa gitmiştim ben o tür kontrole o kadar gerildim ki nedenini bile soramadan çıktım. Heralde akıntının gelmesi iyiymiş. Daha önce kuzenim gitmişti. Ona öyle söylemişti. Belli dönemlerde akıntılar geliyor ya. Anlamları oluyor. Adet dönemine yakın akıntı koyu oluyor mesela. Yumurtlama olacağına dair akıntı farklı oluyor gibi.
geçmiş olsun gültüncüm, benim de kistim olmuştu 3 cm kadar ama hiçbir belirti vermemişti tesadüf eseri öğrenmiştim.merak etme, ilaçlarla genelde geçiyor.İnşallah geçer ve bir daha kimseninki tekrarlamaz :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?