12 sene vay be dile kolay..Hem de hiç ummdığınız bir anda.Gerçekten çok çok sabırlı olmak gerekiyor bu kadar sene uğraşmak için. Allah kızınızı size bağışlasın.
kızlar işte sizler bu topiği açmamın nedenlerisiniz. harika yazdıklarınız bizlere umut oluyor moralimizi düzeltiyor. allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın bize de nasip etsin öpüyorum çok
5gündür kirmizilarim gelmiyordu hamileyim diye havaya ucucaktimki bugün geldiler, offf... 5 ay oldu hala bebisim gelmiyor bende cok kafama takiyorum hamile kalma olayini ve stress yapiyorum offf...
ya ben bişi sorcam bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.ben iki yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım.hapı bıraktıktan sonra 3 ay başka yöntemle korunduktan sonra korunmayı bıraktık 6 aydır da hamile kalamadım.bu arada bu altı aya kadar düzenli olan adetlerim düzensizleşmeye başladı.önceki sayfalarda pko ile ilgili yazılanları okuyunca kafama takıldı bende de olabilir mi diye.kilo ,sivilce,tüylenme gibi problemlerim de var açıkçası...ama kafama takılan doğum kontrol hapı kullnanlarda bu tip hastalıklar görülüyo mu?zaten bunların tedavisinde doğum kontrol hapı kullanılmıyor mu?
selam kızlareğer korunmayı bıraktıktan bir kaç ay sonra adetler düzesizleşiyorsa bebek kendine yer ediyo demektir..yani hamile kalmak yakındır arkadaşım
benim size tavsiyem arkadaşlar yaklaşık 2 yıl beklemiş biri olarak bikere buraya böyle sürekli bakmayın. çünkü insanın çok şey bilmesi herzamanda iyi olmuyomuş ben onu anladım geçen yıl eylülden hazirana kadar her dakka girip bakıyodum sayfaları tekrar tekrar okuyodum acaba olurmu diye ve hazirandaçok ümitlendim tamam dedim bütün belirtiler var bende kesin hamişim ve herkes de öyle dedi ama ne oldu hüsran hıçkıra hıçkıra ağladım olmayacak dedim sonunda dibe vurdum yani ve sonraki aylarda test falan almadım artık küstüm yani binevi zaten tatildeyiz önümüze gelenin bebeği oluyo falan canı sıkılıyo insanın tabi ama ben biyerde okudum çocuk kısmet işiymiş DİYOKİ ADAM DÜŞÜNÜN ELİNİZDE 30000 NUMARA VAR FAKAT BUNLARIN ARA RAKAMLARI EKSİK( 1 VAR 2 YOK GİBİ) 30000 RAKAM DAHA BULACAKSINIZ Kİ NUMARALAR TAMAMLANIP EŞLEŞSİN. YANİ ÖNÜNÜZDE 250MİLYON ÇUVAL VAR VEBU ÇUVALDAN 30000 RAKAMI BULUP TAMAMLAYACAKSINIZ BUNU YAPMAK İÇİNDE 5 DAKİKANIZ VAR. matematikteki ihtimali sıfırmış anlayacağınız yani Allahım rabbim isteyecek ben de kabullenmiştim vardır bildiğin dedim rabbime ve sürpriz oldu 6 ay sonra. anlayacağınız burasıda bazen olumsuz etkiliyo insanı burda gaza geliyosun ister istemez başka konulara bakın buraya girmeyin naçisane fikrim madem kafanızdan atmak istiyosunuz. ama siz kendinizi oyalamaya çalışmayın bırakın hayat öyle bi düzen ki birden yoğunlaşıp zaten kafanızdan atıyosunuz ama hayata izin verin o sizi yönlendirsin bizler onu zaten yönlendiremiyoruz o yüzden canımız sıkılıyo ya bu konuya bu kadar takıyoz ya çok konuştum tamam susuyorum hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?