"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

12 sene vay be dile kolay..Hem de hiç ummdığınız bir anda.Gerçekten çok çok sabırlı olmak gerekiyor bu kadar sene uğraşmak için. Allah kızınızı size bağışlasın.

kızlar işte sizler bu topiği açmamın nedenlerisiniz. harika yazdıklarınız bizlere umut oluyor moralimizi düzeltiyor. allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın bize de nasip etsin öpüyorum çok

evet kızlar tam 11 sene 5 temmuzda bitiyordu 30 haziranda kızımı kucağıma aldım . allah hepinize tattırsın yaşınız kaç olursa olsun her kadın inşallah birgün anne olur bak ben 35 yaşında anne oldum en kısa zamanda 2. bile istiyorum tabii allah verirse kızım büyüsünm biraz bende canım hamile kalmadan önce okuyordum bu topikte bu yazıları insan umutlanıyordu birsde yalnız olmadığını biliyorsun burası bana çok yardımcı olmuştu o zamanlar birsürü arkadaşım vardı çünki aynı dertten allah gönlünüze göre versin inşallah tez günde

5gündür kirmizilarim gelmiyordu hamileyim diye havaya ucucaktimki bugün geldiler, offf... 5 ay oldu hala bebisim gelmiyor bende cok kafama takiyorum hamile kalma olayini ve stress yapiyorum offf...

canım o zaman artık yapmıosun stres bak yaptıkça 5 ay geçmiş demekki yapmak bir işe yaramıyor. 5 ay çok uzun bir zaman değil benimde o kadar oldu. burda bir arkadaşımız öğrendi bir kaç güğn önce 8. ayında hamile kaldı o da. yani daha vaktimiz var panik yoooook

ya ben bişi sorcam bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.ben iki yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım.hapı bıraktıktan sonra 3 ay başka yöntemle korunduktan sonra korunmayı bıraktık 6 aydır da hamile kalamadım.bu arada bu altı aya kadar düzenli olan adetlerim düzensizleşmeye başladı.önceki sayfalarda pko ile ilgili yazılanları okuyunca kafama takıldı bende de olabilir mi diye.kilo ,sivilce,tüylenme gibi problemlerim de var açıkçası...ama kafama takılan doğum kontrol hapı kullnanlarda bu tip hastalıklar görülüyo mu?zaten bunların tedavisinde doğum kontrol hapı kullanılmıyor mu?

canım aynısı bende oldu valla kendimi gördüm resmen.2 sene hap kullandım bende bıraktım 6 ay kadar başka yöntemle korunduk. ne zamanki çocuk kararı verdik benima detim düzensizleşti bi doktora gittimki pko !! hemde ne kilo ne tüylenme ne sivilce ne de o güne kadar düzensizlik problemim vardı. bu olduktan 3-4 ay sonra soğan kürü yaptım ve artık hiç sekmiyor yumurtlamam da adetim de (bir iki günlük normal gecikmeler dışında). demem o ki önce doktora git zaten yapman gereken bu problem olmasa bile. muayeneden geçip öle başlamak bu işe. kesin teşhisi ancak doktor koyar. derse ki evet pko o zaman şiddetle soğan kürünü tavsiye ederim bende tek seferde sildi süpürdü pko yu doktor bile izine rastlamadı ultrasonda zemuszemus

5gündür kirmizilarim gelmiyordu hamileyim diye havaya ucucaktimki bugün geldiler, offf... 5 ay oldu hala bebisim gelmiyor bende cok kafama takiyorum hamile kalma olayini ve stress yapiyorum offf...

canım benım bende cok takıyodum kafama bugun tam 4.ayımız bıttı benımde gecen ay 2gun gecıktı adetım nasıl sevınıyodum ama sonra banada geldı o kırmızılar oturdum saatlerce agladım.sonra aynada kendıme bı baktım ben ne yapıorum dıye olursa olur olmazsa olmaz dunyanın sonu degıl ya dıye aradan 1ay gectı ve ben dun hamiş oldugumu ögrendım.unutma herseyın bı zamanı var tatlım meyve bıle olgunlasmadan yere dusmez herseyın bı suresı var sen demekkı o sureyı doldurmamıssın henuz.haaaaaaa unutmadan bı de sunu ekleyım kırmızıların daha once senı hep duzenlı olarak rahatsızz edıyosa sadece bu ay gecıkme olduysa ne kadar dogru bılmıyorum ama kayınvalıdem hem der kadın hamıle kalacagı zamana yakın ufak duzensızlıkler yasar dıye ama bak yıne dıyorum dogruluk payını bılmıorum

cerkezkızı kaynanan haklı bence, 30 yaşımdayım, bu güne kadar hiç gecikmeyen adetim bir defa gecikti ve sonraki ay hamile kaldım. ben bu adet düzensizliği olayına inanıyorum, arkadaşımda da aynısı olmuştu.

çerkezkızı tebrike derim sağlıkla kucağına da al inşallah aman kaynanan haklıysa ne güzel beni,m de hep 3 günlük falan gecikmeler oluyor son 2-3 aydır bu ay çok umutluyum günleri iyi değerlendirdik beklemedeyim artık

eğer korunmayı bıraktıktan bir kaç ay sonra adetler düzesizleşiyorsa bebek kendine yer ediyo demektir..yani hamile kalmak yakındır arkadaşım

arkadaslar yazdiklarinizi surekli takip ediyorum ...bende 1 yildir bebeis bekliyorum daha gelmedi bakalim hayirlisi..gecen ay cok umitlenmistim kismet olmadi.. doktor asilama dedi ben istemedim ara vermek istiyorum takinti halini aldi cunki dua ile

sızı okadar ıı anlıyorumkı benımde 13 ay olmadı.rabbım ol dedımı ıste o ay aklına takmıyorsun ve oluyor.her ay cok sınır bozucu beklemek bılıyorum bol dua edın ısteyen herkese versın ınsallah.

ben 18 haftalık düşük yaptım üstünden 1yıl 5 ay geçti fakat nerde hertürlü denemelerrime rağmen hiç bir şey olduğu yok
doğal yollarla hamile kalabilirmişim doktorum böyle diyodu oda olmayınca aşılama yaptı bir safer oda tutmadı kafayı yiycem neden diye soruyorum insanlar çok rahat yapabiliyorlarda neden ben böyle oluyorum inşallah allah herkese nasip eder

tabiiki belki de kafamızdan atmamız sadece vesile oluyor Allah ol di,yor o ay ve biz de sanıyoruz ki kafamızdan attık da oldu :)
benim adet günüme 3-4 gün var ama bu ay gerçekten hiç düşüğnme fırsatım olmadı devamlı şehirdışına gidip geldim işle ilgili. bir de çok dua ettim bu ay diğer aylara nazaran o da insanı çok rahatlatıyor gerçekten
sizler nerdesiniz kızlar boşladık topicimizi

Ben bu ayı hem değerlendiremedim hem de hiç düşünmedim, gelecek ay hem değerlendirme kısmnı yaparken, düşünmemeye devam edeceğim :lepi:

evet canım değerlendirmeyşnce de bir anlamı olmuyor aklından çıkarmanın bunun tek yolu bu iş ne yazıkki. onla ilgili de heves kaçırıyo bu bebek olayı :kedi:

benim size tavsiyem arkadaşlar yaklaşık 2 yıl beklemiş biri olarak bikere buraya böyle sürekli bakmayın. çünkü insanın çok şey bilmesi herzamanda iyi olmuyomuş ben onu anladım geçen yıl eylülden hazirana kadar her dakka girip bakıyodum sayfaları tekrar tekrar okuyodum acaba olurmu diye ve hazirandaçok ümitlendim tamam dedim bütün belirtiler var bende kesin hamişim ve herkes de öyle dedi ama ne oldu hüsran hıçkıra hıçkıra ağladım olmayacak dedim sonunda dibe vurdum yani ve sonraki aylarda test falan almadım artık küstüm yani binevi zaten tatildeyiz önümüze gelenin bebeği oluyo falan canı sıkılıyo insanın tabi ama ben biyerde okudum çocuk kısmet işiymiş DıYOKı ADAM DÜŞÜNÜN ELıNıZDE 30000 NUMARA VAR FAKAT BUNLARIN ARA RAKAMLARI EKSıK( 1 VAR 2 YOK GıBı) 30000 RAKAM DAHA BULACAKSINIZ Kı NUMARALAR TAMAMLANIP EŞLEŞSıN. YANı ÖNÜNÜZDE 250MıLYON ÇUVAL VAR VEBU ÇUVALDAN 30000 RAKAMI BULUP TAMAMLAYACAKSINIZ BUNU YAPMAK ıÇıNDE 5 DAKıKANIZ VAR. matematikteki ihtimali sıfırmış anlayacağınız yani Allahım rabbim isteyecek ben de kabullenmiştim vardır bildiğin dedim rabbime ve sürpriz oldu 6 ay sonra. anlayacağınız burasıda bazen olumsuz etkiliyo insanı burda gaza geliyosun ister istemez başka konulara bakın buraya girmeyin naçisane fikrim madem kafanızdan atmak istiyosunuz. ama siz kendinizi oyalamaya çalışmayın bırakın hayat öyle bi düzen ki birden yoğunlaşıp zaten kafanızdan atıyosunuz ama hayata izin verin o sizi yönlendirsin bizler onu zaten yönlendiremiyoruz o yüzden canımız sıkılıyo ya bu konuya bu kadar takıyoz ya çok konuştum tamam susuyorum hoşçakalın

Allah ım tamamına erdirsin. kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip eylesin. sanırım haklıısnda. insanın elinde olan birşey değik bu bende elşme dedim bu ay aşılama yaptık 2 ay ilaç tedavisi oldu tabi. bu ay aşılama tutmazsa son bir aşaılama daha yapacağım olmazsa ara vereceğim. yoksa psikoloji allah bullak oluyor. hayat elimizden kayıp gidiyor. üzülüyoruz ağlıyoruz kendimizi yok yere üzüyoruz eşimizi üzüyoruz çevremize asi oluyoruz. bunları hepimiz yaşıyoruz. dediğimiz gibi kısmet ötesi yok. canabı hak izin vermezse yaprak kımıldamazmış demekki bizim zamanımız geldiğinde yarabbim bize nasip edecek. yazması kolay ama işde bunu hayata yansıtması kolay değil. ama kolay olmalı yapmayı başarmalıyız. canabı hakkım herkese anne baba olmayı nasip eylesin.

evlenmeden önce başladım doğum kontrol hapına 5 ay sonrasında çocuğumuz olmalı dedik ve bıraktım aradan 7 ay geçti olmadı tabi bu arada aklımdan geçenlerin haddi hesabı yok olmaması bir yana milletin soruları öldürdü beni tamam dedim eşime olmayacak madem deli deli dolanmanın alemi yok hele biz bir tatile çıkıp kafamızı boşaltalım döndüğümüzde dr.gider bakarız soruna eşimde sıkılmıştı artık sorulardan aldık başımızı kaçtık resmen 1 hafta hiç bahsi geçmedi bebeğin eğlendik başbaşa sonra evimize döndük adetim geçsin sözde gideceğiz dr.baktım ki 9 gün gecikti eşimde test yapalım dedi hüsrana uğrayacağımı düşünerek yaptım testi ama çift çizgi şuan kızım 2,5 yaşında çevremdeki çocuğu olmayan herkeze aklınızdan çıkarın diyorum şimdi zor olsada çıkarın inanın sonuç istediğiniz gibi olacak sadece rahatlayın ve dua edin çok dillendirmeden isyan etmeden bekleyin hepiniz birgün meleklerinize kavuşacaksınız dualarım sizlerle iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…