yazılanları okudum da yaşadıklarım rüya gibi geldi.her ay yumurtlama zamanı hesaplama, bir günlük gecikmede gebelik testleri,ağlama nöbetleri..gördüğüm her hamileye içten içe gıcık olma durumu vs vs.beni anlıyorsunuz değil mi,bende sizi çok iyi anlıyorum.hep bu ay yumurtlama takibi yapmıcam diyodum ama kafamda hemen hesap yapıyordum..eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.ne bulsam adama içirdim.bi müddet sonra bıraktım artık herşeyi.hatta eşim artık o iğrenç şeyleri içirmiyosun benden ümidi kestin değil mi diyordu..ben yine kafamda yumurtlama zamanı hesaplıyorum;cinsellik artık görev haline gelmişti.eşim bu gece yapmayalım hiç canım istemiyo dedi.bende o gün nöbetten çıkmışım boşver bi daha ki ay yaparız demiştim.meğer adet tarihimi yanlış hesaplamışım.ve büyük bir süprizle karşılaştık..hatta o kadar umutsuzdum ki test pozitif çıktığında bile bir hata vardı diyordum. 8. haftada doktora gittim.şimdi 28 haftalık hamileyim.minik kızımın doğmasını bekliyorum..umutsuzluğa kapılmayın,biliyorum demesi çok kolay.ama her işte bir hayır vardır derler ya çok doğru.eğer istediği zaman hamile kalsaydım bir sürü sıkıntımız olcaktı.ailevi nedenlerden..sadece hayırlısı için dua edin.
İnşallah umut olur okuyanlara..
2.5 sene hergün dua ettim ve her ay bekledim hamile olmayı..
maaleseff olmadı..tamam artık olmuyor dedim, unut dedim kendime..
hele adetimin geçikdiği her ay test aldım ..büyük bir heyecanla yapıyordum sonuç hüsran..
tamam artık bitti dedim.ve aklımdan çıkardım..2 ay sonrası yılbaşı idi.. biz yurtdışına gidecektik..
sadece seyahati düşünmeye başladım..
bu arada spora gidiyorum 80 derece suna ve mekik çekiyorum..
yılbaşında Berline gittik. orada adet olama gerekiyordu..-15 derecede 6 saat dolaştık..
Türkiye'ye döndğümüzde halen adet olmamıştım..korktum menopozamı giriyorum (ee yaş 35 )
diye yada -15 derecede çok üşüttüm ondan adet olmadım diye düşündüm..
ertesi gün işyerime giderken hiç ama hiç aklımda yokken ayaklarım beni bir eczaneye götürdü ( halen şaşarım) test aldım..
işyerinde kahvaltımı yaptım . aheste aheste wc ye gittim ve testi yaptım (nasılsa negatif çıkacaktı) Aman Allahım anında çift çizgi çıktı..
dilim tutuldu inanamadım..Kadıköyde cadde de ben deli gibi bir aşşağı bir yukaru yürüyorum..ne yapacağımı şaşırdım..
gittim hemen kan tahlili yaptırdım 3 haftalık hamileymişim..onada inanmadım doktoruma gittim.hemen usg ile baktı üstten bişey gözükmüyor.
alttan bakınca bir kese gördü...Allahım deli olmuştum..
hala emin olmak için eve giderken en pahalı olan testi aldım tekrar yaptım..
Artık hamileydim MUCİZEM gelmişti..
işte arkadaşlar umudumu kesmiştim, artık hamile kalamam diyordum , yaşda ilerlemişti ya..
2 ay sonra hamileymişim...
ve hep ben yumurtlamamı iki adet ortası sanırdım..yanılmışım.. ben adet sonrası hamile kalanlardanım..
üstelik hamileyken 80 derece sauna , mekik çekmeler , koşubandın da tempolu yürümeler, -15 derecede donana kadar dışarda olmak vs..
Oğlum bir tutunmuş ki düşmedi..Ama erken doğdu prematüre 1.500 kilo..
Küvezde kaldı 10 gün..yine yılmadı oğlum hayata ve annesine sımsıkı tutundu..Annesini tekbaşına bırakmadı..
Canım arkadaşlarım inşallah size de verir Allahım..
dua edin..ama çok takıntı yapmayın..kendinize başka uğraşlar bulun lütfen...
sevgiler...
Ne kadar güzel bir hikaye, sonu mutlu sonla biten.Allah oğlunuzu size bağışlasın.
challisscim nasılsınn nezamandırgelemiorumm size haberm var hamileyimmm bu topiğinbaşlığının işte cevabıı bu ay evi taşımaya karar verdikk kışın ısıtamadık ve eşim minik bi köpiş almış hayvan aşığıyım bu arada...yani kafam yoğun bi taraftan ev arıorum bi taraftan köpişi eğitmeye çalışıorum wc eğitimi filann reglim bitii eşime dedimki bizartık uraşmıyalım taşındıktan sonra aşılama yaptıralım dedim olmıcakk çünküü umudum kalmadıyokyok olucakk sen takma kafana yeterki diemorel verdi neyse tam onuncu gündü beraber olduk kosakaca ay sadece birkes yoğunluk ve kargaşadaan dolayıonuncu gn oldunuda dün hesapladık gününebile dikkat etmedim ve reglim bir hafta geçikti aklımın ucuna gelmio inan hamileolacağım daha dorusu kndimi umutlandırmak istemiorum bu fikre sonunda ısrarlara dayanamadım dn test yaprım pozitif bir sat elim ayağım titredi allahım negüzüzel birduygu allahm hepimize hayırlısıyla sonuna kadar yaşatsın inşş....bu arada soranlarada bebek düşünmüoruz altı ay yaz sonu filan diodukk okadar artık kafamdan çıkardım kndimi kandırmayı başardım sanırıtabi minik köpişimde uğurlu geldii opuyorumnanaktan
challisscim nasılsınn nezamandırgelemiorumm size haberm var hamileyimmm bu topiğinbaşlığının işte cevabıı bu ay evi taşımaya karar verdikk kışın ısıtamadık ve eşim minik bi köpiş almış hayvan aşığıyım bu arada...yani kafam yoğun bi taraftan ev arıorum bi taraftan köpişi eğitmeye çalışıorum wc eğitimi filann reglim bitii eşime dedimki bizartık uraşmıyalım taşındıktan sonra aşılama yaptıralım dedim olmıcakk çünküü umudum kalmadıyokyok olucakk sen takma kafana yeterki diemorel verdi neyse tam onuncu gündü beraber olduk kosakaca ay sadece birkes yoğunluk ve kargaşadaan dolayıonuncu gn oldunuda dün hesapladık gününebile dikkat etmedim ve reglim bir hafta geçikti aklımın ucuna gelmio inan hamileolacağım daha dorusu kndimi umutlandırmak istemiorum bu fikre sonunda ısrarlara dayanamadım dn test yaprım pozitif bir sat elim ayağım titredi allahım negüzüzel birduygu allahm hepimize hayırlısıyla sonuna kadar yaşatsın inşş....bu arada soranlarada bebek düşünmüoruz altı ay yaz sonu filan diodukk okadar artık kafamdan çıkardım kndimi kandırmayı başardım sanırıtabi minik köpişimde uğurlu geldii opuyorumnanaktan
Canim benim daha simdi baslarda yazilan mesajlari okurken senin yazdiginida gördüm ve biran önce bebegine kavusmani diledim keske baska birsey dileseymisim süprizzzzz
Insallah hayirli bir evlat olur canim allah anali babali büyütsün evinizin uguru olsun darisi benim basima benim icin dua et senin icinde bir melek var suan senin duan tutar :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?