"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

ah arkadaşlarım ne güzel yazmışsınız bu topiği ben açtım ama gerçekten de fazla girmemeye çalışıorum çünkü girdikçe okuyorum okudukça aklıma takıyorum geçen ay gerçekten düşünmedim pek ama yumurtlama zamanı aklımdaydı gene sonrasında arkadaşın dediği gibi hayat bi telaşe çıkardı önüme unuttum .bu ay inşallah daha erken çıkarırım aklımdan doktorada gidicem bu ay eşimle bu sefer 6 ay oldu çünkü bir sorun varsa boşuna vakit kaybetmeyelim

yazılanları okudum da yaşadıklarım rüya gibi geldi.her ay yumurtlama zamanı hesaplama, bir günlük gecikmede gebelik testleri,ağlama nöbetleri..gördüğüm her hamileye içten içe gıcık olma durumu vs vs.beni anlıyorsunuz değil mi,bende sizi çok iyi anlıyorum.hep bu ay yumurtlama takibi yapmıcam diyodum ama kafamda hemen hesap yapıyordum..eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.ne bulsam adama içirdim.bi müddet sonra bıraktım artık herşeyi.hatta eşim artık o iğrenç şeyleri içirmiyosun benden ümidi kestin değil mi diyordu..ben yine kafamda yumurtlama zamanı hesaplıyorum;cinsellik artık görev haline gelmişti.eşim bu gece yapmayalım hiç canım istemiyo dedi.bende o gün nöbetten çıkmışım boşver bi daha ki ay yaparız demiştim.meğer adet tarihimi yanlış hesaplamışım.ve büyük bir süprizle karşılaştık..hatta o kadar umutsuzdum ki test pozitif çıktığında bile bir hata vardı diyordum. 8. haftada doktora gittim.şimdi 28 haftalık hamileyim.minik kızımın doğmasını bekliyorum..umutsuzluğa kapılmayın,biliyorum demesi çok kolay.ama her işte bir hayır vardır derler ya çok doğru.eğer istediği zaman hamile kalsaydım bir sürü sıkıntımız olcaktı.ailevi nedenlerden..sadece hayırlısı için dua edin.

Deneyimleriniz bize umut veriyor, teşekkür ederim paylaştığın için.Bebeğine sağlıkla kavuşmanı diliyorumboshayallersmile

işte böyle hikayelerle bize umut olun diye tak,p etmekten kendimi alamıorum bu topiği çünkü bu hikayeler bize de şans veriyor bize de umut oluyor. herşeyin hayırlısı gerçekten. sağlıkla kucaklayın büyütün bebğinizi

Bende imkansız dediğim ayda hamile kaldım adetim biteli 15 güm olmuştu nerdeyse yeniden adet olucam düşünün ara kanamam oldu korktum doktora gittim neden diye bana o zaman hamilelik testi yaptı tabi hamile çıkmadım bende sanmıyodum zaten 3 cm çapında bir miyom var dedi sağ yumurtalığın önünde ve sol yumurtalığımda gerideydi bende hamile kalmam zor herhalde bu şekilde diye düşünürken 2 hafta sonra adet olmam gereken zaman da adet olmadım ama ara kanama oldu şaştı diye düşünürken bi test yaptım çift çizgi :teytey: çok şaşırmıştım şimdi 25 haftalık hamileyim ve bir oğlum olucak Allah izin verirse kafanızda büyütmeyin sakın rabbim ne zaman dilerse o zaman oluyo

ınşallah umut olur okuyanlara..
2.5 sene hergün dua ettim ve her ay bekledim hamile olmayı..
maaleseff olmadı..tamam artık olmuyor dedim, unut dedim kendime..
hele adetimin geçikdiği her ay test aldım ..büyük bir heyecanla yapıyordum sonuç hüsran..
tamam artık bitti dedim.ve aklımdan çıkardım..2 ay sonrası yılbaşı idi.. biz yurtdışına gidecektik..
sadece seyahati düşünmeye başladım..
bu arada spora gidiyorum 80 derece suna ve mekik çekiyorum..
yılbaşında Berline gittik. orada adet olmam gerekiyordu..-15 derecede 6 saat dolaştık..
Türkiye'ye döndğümüzde halen adet olmamıştım..korktum menopozamı giriyorum (ee yaş 35 )
diye yada -15 derecede çok üşüttüm ondan adet olmadım diye düşündüm..
ertesi gün işyerime giderken hiç ama hiç aklımda yokken ayaklarım beni bir eczaneye götürdü ( halen şaşarım) test aldım..
işyerinde kahvaltımı yaptım . aheste aheste wc ye gittim ve testi yaptım (nasılsa negatif çıkacaktı) Aman Allahım anında çift çizgi çıktı..
dilim tutuldu inanamadım..Kadıköyde cadde de ben deli gibi bir aşşağı bir yukaru yürüyorum..ne yapacağımı şaşırdım..
gittim hemen kan tahlili yaptırdım 3 haftalık hamileymişim..onada inanmadım doktoruma gittim.hemen usg ile baktı üstten bişey gözükmüyor.
alttan bakınca bir kese gördü...Allahım deli olmuştum..
hala emin olmak için eve giderken en pahalı olan testi aldım tekrar yaptım..
Artık hamileydim MUCıZEM gelmişti..

işte arkadaşlar umudumu kesmiştim, artık hamile kalamam diyordum , yaşda ilerlemişti ya..
2 ay sonra hamileymişim...
ve hep ben yumurtlamamı iki adet ortası sanırdım..yanılmışım.. ben adet sonrası hamile kalanlardanım..
üstelik hamileyken 80 derece sauna , mekik çekmeler , koşubandın da tempolu yürümeler, -15 derecede donana kadar dışarda olmak vs..
Oğlum bir tutunmuş ki düşmedi..Ama erken doğdu prematüre 1.500 kilo..
Küvezde kaldı 10 gün..yine yılmadı oğlum hayata ve annesine sımsıkı tutundu..Annesini tekbaşına bırakmadı..
Canım arkadaşlarım inşallah size de verir Allahım..
dua edin..ama çok takıntı yapmayın..kendinize başka uğraşlar bulun lütfen...
sevgiler...

Son düzenleme:

Ne kadar güzel bir hikaye, sonu mutlu sonla biten.Allah oğlunuzu size bağışlasın.

inşallah canım amin..
Allah size de en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder...
zamanı geliğinde senide okuyacağız burada canım....

çokk doğru sölüyosunuz da konu başlığındakini sorucam, iyi de nasıl... bi sn bile aklımdan çıkmıyo, hayatım buna endekslenmiş gibi, sürekli araştır, şüpheler, karışmalar.... çıkarim diyorum olmuyo işte..

evet cnm bencede olmuyo.10 aydır bebek sayıklıyorum. doktorlar diyo 14. gün ilişki falan. sonuçta ilşki sırasında bile akla geliyo. allah yardımcımız olsn

merhaba arkadaşlar bukonuda bende paylaşmak istedim...kendi konumdan bir alıntıyla
" bende buraya yazacakmıydım:) BOZO:) Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

selam arkadaşlar bilenler bilir tanır beni 1 yıldır bende buradaydım....bi ara çok uğruyordum ama artık umudum olmadığı için bakmıyordum foruma....bozoyla kader ortağı gibi bişeyiz aynı anda istemeye başladık bebeğimiz olsun die...ve şimdi 1 gün arayla hamile oldumuzu öğrendik....

ben hala şoktayım ne ilaç,ne bitki,ne bi yöntem ne başka bi tedavi...Rabbim izin verdi zamanı gelmiş demek ki...hep ona inandım herşey bahane dedim o izin verirse olur dedim kendi kendime.....eşime aylardır yalvarıyorum sende dr git nie olmuyo die...bi türlü gitmek nasip olmamıştı...15 tatilde gidecektik...adetim 5 gün falan geçti sırf ümitlenmeyeyim test yapayım negatif çıkacak nasılsa dedim bari heveslenmem dedim....ama 2 çizgi hemde hemen ve belirgin.........gerisi malum tahmin edersiniz neler yaşadımı duygularımı.......
başka bişe ne diyeyim sağlıkla alırız kucağıma ınşallah minik şirinimi....

ümitsiz olmamak lazımmış... o kadar "

gerçekten bende artık beklemekten her ay aynı üzüntüyü yaşamaktan sıkılmıştım...yaz tatili planları yapıyordum bir yandan...bebekle ilgili hiçbirşey düşünmüyordum ...düşünmek beni bitiriyordu...hayalini bile kuramıyordum bebeğimin....ve bende böyle bir zamanda hiç ummadığım bir anda bebeğimin benimle olduğunu öğrendim.darısı isteyen herkesin başına....

daha önce de söylemiştim şimdi de söylüyorum bence akıldan çıkarmanın iki yolu var. ya çok yoğun olunan ve bununla kafa yorulamayan bir zamanda oluyor. ya da artık bıkkınlık gelip nolursa olsun deniyor. bende bu ay ikisi de vardı ama umudum yok yine de öyle hissetmiyorum gerçi daha 5 gün var adetime

challisscim nasılsınn nezamandırgelemiorumm size haberm var hamileyimmm bu topiğinbaşlığının işte cevabıı bu ay evi taşımaya karar verdikk kışın ısıtamadık ve eşim minik bi köpiş almış hayvan aşığıyım bu arada...yani kafam yoğun bi taraftan ev arıorum bi taraftan köpişi eğitmeye çalışıorum wc eğitimi filann reglim bitii eşime dedimki bizartık uraşmıyalım taşındıktan sonra aşılama yaptıralım dedim olmıcakk çünküü umudum kalmadıyokyok olucakk sen takma kafana yeterki diemorel verdi neyse tam onuncu gündü beraber olduk kosakaca ay sadece birkes yoğunluk ve kargaşadaan dolayıonuncu gn oldunuda dün hesapladık gününebile dikkat etmedim ve reglim bir hafta geçikti aklımın ucuna gelmio inan hamileolacağım daha dorusu kndimi umutlandırmak istemiorum bu fikre sonunda ısrarlara dayanamadım dn test yaprım pozitif bir sat elim ayağım titredi allahım negüzüzel birduygu allahm hepimize hayırlısıyla sonuna kadar yaşatsın inşş....bu arada soranlarada bebek düşünmüoruz altı ay yaz sonu filan diodukk okadar artık kafamdan çıkardım kndimi kandırmayı başardım sanırıtabi minik köpişimde uğurlu geldii opuyorumnanaktan

Chablissim sagol ne körmüsüm kocaman topici görmemisim :) Ya ben bu bebek fikrini aklindan cikarip hamile kalma olayini birtürlü kavriyamiyorum. Benim 3 yildir evliyim ve toplasam 6 ay dogum kontrol hapi kullanmisligim var. Bugüne kadar bebek istemiyordum cevremizde hep cocuksuz ciftler oldugu ve gecim derdinde oldugumuz icin söz konusu degildi cocuk. Yinede hic korunmadim sadece bazen "dikkat ettik" bazende hic etmedik yinede hamile kalmadim, neden?

Sasiyorum arkadas dogum kontrol hapi kullandiklari halde bir gün hap almayi unuttugu icin veya antibiotika aldigi icin hemen hamile kalan bayanlara! Kafaya takmamaksa bende takmiyordum... Offf yüce allahim bizi evlat özlemiyle sinamasin biran önce bebek özlemi ceken her cifte hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Herzaman birbirimiz icin dua edelim kizlar birimizden birinin duasi cikar elbet :)

Canim benim daha simdi baslarda yazilan mesajlari okurken senin yazdiginida gördüm ve biran önce bebegine kavusmani diledim keske baska birsey dileseymisim süprizzzzz

Insallah hayirli bir evlat olur canim allah anali babali büyütsün evinizin uguru olsun darisi benim basima benim icin dua et senin icinde bir melek var suan senin duan tutar :1rolleyes:

benim tanıdığım iki arkadaşımda olmazken çocukları cenazelerle uğraştılar bi dönem ve o ay o üzüntüyle hamile kaldılar
sonuç:kafadan attıkkları başka işlerle meşgul oldukları zamanda !
tabi bendede bebiş yok hala ama zamanı var deyip bekliyoruz elden ne gelir dr gitmekten başka

msedacım tebrik ederim allah tamamına erdirsin ne guzel bir haber umarım arkandan geliriz:))

canımsaol dua etmemmi burdaki bütün arkadaşlarım inşş en yakın zamanda kavurşurlar bebişlerine hayırlısıylaa...allahım çok büyük beklemediğin bi anda verio bebeğinii...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…