canım benim ben de seni merak ediodum nie gelmio diye allahıma şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam allahım seni ve bebeğini korusun bizlere de nasip etsin e madem sen örnek oldun ben de gelecek ay taşınıorum var bi kısmet bu ev taşıma işinde kaydirigubbakcemile2challisscim nasılsınn nezamandırgelemiorumm size haberm var hamileyimmm bu topiğinbaşlığının işte cevabıı bu ay evi taşımaya karar verdikk kışın ısıtamadık ve eşim minik bi köpiş almış hayvan aşığıyım bu arada...yani kafam yoğun bi taraftan ev arıorum bi taraftan köpişi eğitmeye çalışıorum wc eğitimi filann reglim bitii eşime dedimki bizartık uraşmıyalım taşındıktan sonra aşılama yaptıralım dedim olmıcakk çünküü umudum kalmadıyokyok olucakk sen takma kafana yeterki diemorel verdi neyse tam onuncu gündü beraber olduk kosakaca ay sadece birkes yoğunluk ve kargaşadaan dolayıonuncu gn oldunuda dün hesapladık gününebile dikkat etmedim ve reglim bir hafta geçikti aklımın ucuna gelmio inan hamileolacağım daha dorusu kndimi umutlandırmak istemiorum bu fikre sonunda ısrarlara dayanamadım dn test yaprım pozitif bir sat elim ayağım titredi allahım negüzüzel birduygu allahm hepimize hayırlısıyla sonuna kadar yaşatsın inşş....bu arada soranlarada bebek düşünmüoruz altı ay yaz sonu filan diodukk okadar artık kafamdan çıkardım kndimi kandırmayı başardım sanırıtabi minik köpişimde uğurlu geldii opuyorumnanaktan
valla canım haklısın şu lanet ******** çıkalı daha bi sinirim bozuluo yeni evlenen arkadaşlardan hamilelik haberleri alınca hem seviniyorum hem de moralim bozuluo. bana gelince ben de 2 aydır öle yoğunluk yaşadım ki pek ilgilenemedim bu işlerle ama gene de yok. belki de bir sorun var diorum artık bu ay kesin eşime spermiogram yaptırcaz benim yumurtlama da bir sorun çıkmadı şimdilik. ama o da nası yaptırcam dio stres yapıoo belki de bir kaç ay doktor işini erteleyip keyiboynuzu fln yaparız bişey olsada olmasada faydası var sonuçtaChablissim sagol ne körmüsüm kocaman topici görmemisim :) Ya ben bu bebek fikrini aklindan cikarip hamile kalma olayini birtürlü kavriyamiyorum. Benim 3 yildir evliyim ve toplasam 6 ay dogum kontrol hapi kullanmisligim var. Bugüne kadar bebek istemiyordum cevremizde hep cocuksuz ciftler oldugu ve gecim derdinde oldugumuz icin söz konusu degildi cocuk. Yinede hic korunmadim sadece bazen "dikkat ettik" bazende hic etmedik yinede hamile kalmadim, neden?
Sasiyorum arkadas dogum kontrol hapi kullandiklari halde bir gün hap almayi unuttugu icin veya antibiotika aldigi icin hemen hamile kalan bayanlara! Kafaya takmamaksa bende takmiyordum... Offf yüce allahim bizi evlat özlemiyle sinamasin biran önce bebek özlemi ceken her cifte hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Herzaman birbirimiz icin dua edelim kizlar birimizden birinin duasi cikar elbet :)
benim tanıdığım iki arkadaşımda olmazken çocukları cenazelerle uğraştılar bi dönem ve o ay o üzüntüyle hamile kaldılar
sonuç:kafadan attıkkları başka işlerle meşgul oldukları zamanda !
tabi bendede bebiş yok halaama zamanı var deyip bekliyoruz elden ne gelir dr gitmekten başka
valla canım haklısın şu lanet ******** çıkalı daha bi sinirim bozuluo yeni evlenen arkadaşlardan hamilelik haberleri alınca hem seviniyorum hem de moralim bozuluo. bana gelince ben de 2 aydır öle yoğunluk yaşadım ki pek ilgilenemedim bu işlerle ama gene de yok. belki de bir sorun var diorum artık bu ay kesin eşime spermiogram yaptırcaz benim yumurtlama da bir sorun çıkmadı şimdilik. ama o da nası yaptırcam dio stres yapıoo belki de bir kaç ay doktor işini erteleyip keyiboynuzu fln yaparız bişey olsada olmasada faydası var sonuçta
evet canım bizde eylülden beri falan deniyoruz bir sene olmadı bile ama bana on yıl gibi gelio mübarek akannehir insan böle şylerde karar verdiği gibi hemen olsun istio işin kötüsü cinsellik de bazen görev halini alıo ya sinirim bozuluo. dediğin gibi hep biz erkeler pek bi rahat nedense sanki bitek bizim çocuğumuz olcak bi,de en ufak şeyde niye bu kadar takıosun genciz daha olur falan demio mu benimki şalterlerim atıo
daha çok erkenmiş canım ilk 3 ayda olması zaten düşük ihtimal ah o kasık ağrıları yok mu zaten. bunu düşünmeye başlamadan önce hiç bilemem adet aralarında kasık ağrısı falan. ama şimdi hergün bi sancı hali fenalık geldi banada. 5 gün geçtiyse çıkması lazım aslında ama bir de kan testi yaptır canım o garanti sonuçta o da negatifse doktora görün belki kist falan olmuştur. inşallah hamilesindir canım stres yapma ondan da gecikirarkadaşlar bende 9 aylık evliyim 3 ay dır korunmuyoruz ama olmuyo bi türlü.kafamdan da bu isteği atamıyorum napıcam bilmiyorum bu ay ilk defa kasık ağrım oldu tst yaptım gene negatif ama hala adet olmadım kafamı karıştırıyo bu durum beni umutlandırıyo acaba erken mi yaptım günüm 5 gün geçmişti
ne dersiniz arkadaşlar
canım kistin doğal yoldan gitmesi için soğan kürünü tavsiye ederim bende 15 gün uaptım inanamadım mucizesine. kkda bulabilirsin soğan kürüyle ilgili detaylı bilgi. eğer akıntı içinde doğal bir yol istiyorsan ben papatya çayını duymuştum. iltihabı atarmış vücuttaki denemedim ama bende de olur zaman zaman akıntı bana doktor florası bozuluyor vajinanın diye ph düzenleyici vermişti. ondan lkullanıyorum adet bitiminde fitil gibi. eczanelerde bulabilirsin canımmrb arkadsalar benım sıze bır sorum olacak cevap verırsenız cok sevınırım bu sene ocaktan berı bebk ıstıyoruz 1,5 ay once devlet hastenesıne gıttım kan ıdrar testı yaptılar bısı cıkmadı ultrasona gırdım bısı cıkmadı ama sol yumurtalıkta 2 cm kıst var dedı onemlı degıl dedı herkeste olur dedı engel degıl dedı ama bırde akıntın var dedı ıltıhapmıs vitil verdı gecmedı saglık ocagına gıttım oda vitil verdi,mat beyaz yapıskan bıldıgın kuvvetlı bı ılac varmı ıgne gıbı veya benzerı gebelıge engel olabılırmıs bu akıntılar kafam karısık bıtkısel yondende ıltıhap akıtan bısıler varmı cvp verırmısınz
bende 6 ay uğraştım bebeğim olsun diye en son aralık ayında olmazsa olmasın bu senede güzel bir tatil yaparım diye düşünüyordumki küçük dünyam bana tutunmuş ...kafanızda sürekli onu düşünerek hareket ettiğinizde malesef stresten dolayı hamile kalamama olasılığınız yüksek ..hele bunu bir takıntı haline getirmek yanlıs...rabbim isteyen herkezi bebek haberi sevinciyle donatsın..
Bende belirttiğiniz gibi hamile kalanlardanım. 7-8 ay iştemiş beklemiştim olmamıştı, artık yorulmuştum ovulasyon takibini yapıyordum sürekli sıkılmıştım. o ay daha zaman var demekki deyip yaza hazırlanayım biraz kilo vereyim diye spora bile başlamıştım,sıkı rejim yapıyordum. Günüm 5 gün geçince şüphelendim ve hamileydim.
Ben şuna bağlıyorum bizim netten bakıp yaptığımız ovulasyon tarihlerinde yanılma payı olabilir, ben hamile kaldığım ayda hiç ovulasyona uymadım çünkü. Yinede nasip tabiki ol deyince Rabbim oluyor. Allah isteyen herkese nasip eder insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?