"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

canım benim ben de seni merak ediodum nie gelmio diye allahıma şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam allahım seni ve bebeğini korusun bizlere de nasip etsin e madem sen örnek oldun ben de gelecek ay taşınıorum var bi kısmet bu ev taşıma işinde kaydirigubbakcemile2
valla canım haklısın şu lanet ******** çıkalı daha bi sinirim bozuluo yeni evlenen arkadaşlardan hamilelik haberleri alınca hem seviniyorum hem de moralim bozuluo. bana gelince ben de 2 aydır öle yoğunluk yaşadım ki pek ilgilenemedim bu işlerle ama gene de yok. belki de bir sorun var diorum artık bu ay kesin eşime spermiogram yaptırcaz benim yumurtlama da bir sorun çıkmadı şimdilik. ama o da nası yaptırcam dio stres yapıoo belki de bir kaç ay doktor işini erteleyip keyiboynuzu fln yaparız bişey olsada olmasada faydası var sonuçta

canım benim de tesellim hep o akıldan çıkarmak vesile sadece yazılmış aslında kısmet bu sadece biz aklımızdan çıkardık da oldu zannediyoruz bana kalırsa

bu arada ambargo yemiş mesajımdaki bir kısım ama şu meşhur sosyal ağı kastetmiştim anladınız sizz

Evet Spermiogram cok önemli bende nisanin sonuna dogru bir termin aldim bende esimi gönderecem birazda onlar ugrassin kaydirigubbakcemile3Gerci ben daha yeni basladim ama en basindan yapipda eger bir sorun varsa bosa kürek sallamamakta fayda var. Bu cocuk calismalari ömür törpüsü cünki resmen eyvahedigeldismile

evet canım bizde eylülden beri falan deniyoruz bir sene olmadı bile ama bana on yıl gibi gelio mübarek akannehir insan böle şylerde karar verdiği gibi hemen olsun istio işin kötüsü cinsellik de bazen görev halini alıo ya sinirim bozuluo. dediğin gibi hep biz erkeler pek bi rahat nedense sanki bitek bizim çocuğumuz olcak bi,de en ufak şeyde niye bu kadar takıosun genciz daha olur falan demio mu benimki şalterlerim atıo

chablisss haklısın erkekler çok rahat.aşkım bir sorun olmasa bari diyorum bazen, saçmalama ya niye olsunki diye cevap veriyor, olanların nasıl oluyor yani :) ben bu aralar çok yoğunum boşverdim modundayım, yazın Türkiyeye gelicem heyecan sardı şimdidenboshayallersmile ztn yaza kadar olmazsa otomatik olarak Eylüle kalıyor, yazın bir dönem ayrı kalmak mecburetindeyiz o yüzden çok takmayacağım çünkü bu takıntı ile yaşanmıyor.Fakat yazın doktoruma gideceğim ayrıntılı olarak bakmaları için.

evet canım bende doktor işlerini yaza bıraktım zaten bi taşınma durumumuz var bir de kamuya giriyorum allah kısmet ederse o belli olup atamam gelene kadar da askıya aldık doktor işini olursa olur olmazsa zaten bir sene olmuş olur yaz sonunda en azından yazı kendime zehir edemicem ben de

hamile kalmayı başarn arkadaşları tebrik ediyorum. ama olmayınca olmuyor. ocak ayından bu yana yaşamadığım değişiklik kalmadı. önce eşim iş değiştirdi, başka bir şehre gitti. arkasından ben tayin istedim ve gittim. bunlar hep stresti. kısa bir süre sonra ev aldık, ve taşındık. ev almak için de 1 ay kadar ev aradık.kafamız hep ordaydı.sonra ben tekrar okul değiştirdim,ilköğretimden liseye geçtim. ama olmayınca olmuyor. bu dönemlerde gerçekten insan bebek falan düşünemiyor zaten. hele hele taşınırken çektiğimiz rezillik sırasında hep iyiki hamile falan değilim dedim. sabırla bekliyoruz bakalım. Allah ne zaman kısmet ettiyse artık.

biankacım çok güzel açıklamış zaten dediği gibi en basit yöntem adet döngünün uzunluğu ne kadarsa (adetin birinci gününden diğer birinci güne kadar) 14 çıkardığında yaklaşık olarak bulabilirsin. bir de bazı belirtiler olabilir mesela bende adet olacakmış gibi kasık ağrısı oluyor çatlama zamanında bacak ağrıları bir de. ama yine de en garantisi yumurtlama testleri. internetten araştırabilirsin

mrb arkadsalar benım sıze bır sorum olacak cevap verırsenız cok sevınırım bu sene ocaktan berı bebk ıstıyoruz 1,5 ay once devlet hastenesıne gıttım kan ıdrar testı yaptılar bısı cıkmadı ultrasona gırdım bısı cıkmadı ama sol yumurtalıkta 2 cm kıst var dedı onemlı degıl dedı herkeste olur dedı engel degıl dedı ama bırde akıntın var dedı ıltıhapmıs vitil verdı gecmedı saglık ocagına gıttım oda vitil verdi,mat beyaz yapıskan bıldıgın kuvvetlı bı ılac varmı ıgne gıbı veya benzerı gebelıge engel olabılırmıs bu akıntılar kafam karısık bıtkısel yondende ıltıhap akıtan bısıler varmı cvp verırmısınz

bende 6 ay uğraştım bebeğim olsun diye en son aralık ayında olmazsa olmasın bu senede güzel bir tatil yaparım diye düşünüyordumki küçük dünyam bana tutunmuş ...kafanızda sürekli onu düşünerek hareket ettiğinizde malesef stresten dolayı hamile kalamama olasılığınız yüksek ..hele bunu bir takıntı haline getirmek yanlıs...rabbim isteyen herkezi bebek haberi sevinciyle donatsın..

daha çok erkenmiş canım ilk 3 ayda olması zaten düşük ihtimal ah o kasık ağrıları yok mu zaten. bunu düşünmeye başlamadan önce hiç bilemem adet aralarında kasık ağrısı falan. ama şimdi hergün bi sancı hali fenalık geldi banada. 5 gün geçtiyse çıkması lazım aslında ama bir de kan testi yaptır canım o garanti sonuçta o da negatifse doktora görün belki kist falan olmuştur. inşallah hamilesindir canım stres yapma ondan da gecikir
canım kistin doğal yoldan gitmesi için soğan kürünü tavsiye ederim bende 15 gün uaptım inanamadım mucizesine. kkda bulabilirsin soğan kürüyle ilgili detaylı bilgi. eğer akıntı içinde doğal bir yol istiyorsan ben papatya çayını duymuştum. iltihabı atarmış vücuttaki denemedim ama bende de olur zaman zaman akıntı bana doktor florası bozuluyor vajinanın diye ph düzenleyici vermişti. ondan lkullanıyorum adet bitiminde fitil gibi. eczanelerde bulabilirsin canım

canım çok sevindim çok haklısın takıntı halien gelirse çok tehlikeli.benimde değişiyor bazı ay hiç aklıma gelmiyor bazı ay da daha boş oluyorsam mesela hep aklımda. allah uzun ömür versin bebğine sağlıkla inşallah

evet arkadaşlar bu başlık tam bana göre, bende kafamdan sildiğim ay hamile kaldım, ilk gebeliğimi de tüp bebekle yaşamıştım.fakat tam 1 yıl önce erken doğumla kaybettim, doğumdan sonra hemen çalışmalara başladık ama olmadı,artık eylül adetiyle tüp bebek yaptırmaya karar verdik,25 şubatta adet oldum adetimin bitmesinde babaannemin sağlık problemi nedeniyle annemler bana geldiler, 10 gün kaldılar ve bu arada yumurtlama süremde geçmişti, ve artık eylülde tedaviyi düşündüğümüz içinde aklımızda artık bebek yoktu, fakat 27 mart adet olmam gereken gün geldi ama yok, adet yok, teset negatif, neyse dedim, yoğun zaman geçirdiğim için geçikecek diye düiündüm fakat gecikme devam edince test yyaptım ve bhcg yükselmeye başlamıştı ve zamanla kesem ve kalp atışı görüldü, mucize bu olsa gerek dr ler aşılama yapmayı bile gerek görmediler, ama rabbim hed,yesini gönderdi

Merhabalar, arkadaslar yenı evlıyım henuz 1yı bıle olmadı, evlenmeden once hep aklımda kısır oldugum cocugumun olmayacagı fıkrı vardı. Aslında aılede boyle bır durum yok ama herhalde cevreden etkılendım. Hep sevgılıme sımdıkı kocama sorardım 'askım bebegımız olmazsa ayrılır mıyız? Vs'. Evlendık ya bır ya ıkı kez korunmasız bırlıkte oldugumuzu hatırlıorum... Evlılıgın 1. Ayında aılemın yanına gıttım gıttıgım gun bı ası vuruldum asıdan 2gun sonrada mıde bulantısı ıle hamıle oldugumu ogrendım ama o ası hayatımı kararttı 5dr. Kararı ıle bebegı aldırmak zorunda kaldım herkes ılk bebek aldırma falan dıe uyardı ama caresızdım... Asla cocugum olmaz kısırım ben derken bır kerede hamıle kalmısımm farkında dıılım allah kımseye yasatmasın bu acıyı... Aylar gectı esım yurtdısndaydı bende sonunda yanına gelebıldım adetımı beklıorum korunmaya baslayacagım dıe plan yapıorumm vazgectık denedık 4 ay kadar... Olmuo her ay adet donemıme yakın hamılelık belırtılerı yasıorum yemek yıyememe gece ıdrara kalkma vs adetımde gecıkıo 3 gun 5gun... Sonra bakıorum anıden adet olmusum.. Yanı beynım bana oyun oynuo hamıle oldugumu dusunup yalancı belırtıler yasıorum, sureklı yumurtlama donemı hesapları yapıorum o gunlerde bırlıkte olmalıyz kesınlıkle dıorumm.. Olmuo? Evt henuz yenı evlıyım gencım daha 1yıl bıle olmadı denıyoruz ama 7ay gectı vs. Zaten ılkıde hemen olmustu ama ılkını aldırdım bu efsaneyı duymussunuzdur ılk bebegı aldırınca bı daha olmayabılır rahım zarar gorebılır vs... Ben daha cok bunu tanrının bana vermıs oldugu bı ceza oldugunu dusunuodum cunku ılkıne sahıp cıkamamıstım bı daha asla cocugum olmayacak askımı terketmek zorunda kalıcam cunku sucluyum hergun hıckırıklar yaptıgın hataya mı yanarsın tekrar hamıle kalamamayı mı yanarsın yoksa evlılıgının bıtecegıne mı? Neysee yıprandım olmayacak dedım bu saatten sonrada olmasın zaten her ay adet olcammı olmıcam mı hamıle myım test sonucunu beklerken gecen sanıyelere bıle tahammulum yoktuu.. Yeter dedım korunucam en azından korunuorumda olmuo derım bı sure rahatlarım bıkac yıl sonrada dr.a gıderım dedım yıne adet donemımı beklırom hapım hazır kesın korunucamm... Ama adet olmuorummm... Bu kez ne test ne mıde bulantısı ne tuvalete cıkma... Belırtıı yok...
Adet gunum 2, 3hafta kadar gecıktı artık dayanamadım bı test aldımm... ınanılmaz ama hamıleyımmm... Korunacagım ayda tanrı bana onu bagısladı
bılıorum sızınkılerle karsılastırılamaz yıllarca bekleyenler var sabredenler var cok zordur mutlaka yasananlar. Ama herseyın bır zamanı var sanırımm yanı olcagı varsa oluo kaderde varsa oluo. Sadece sabır. Moralı bozmamak gerekıo dr.lar 1yıl denemek gerek dıolar duzenlı bır cınsel ılıskı dıolar sonrasında belkı stres yapmaya baslanabılır ama herseyın caresı var tıp o kadar ılerledıkı.. Strese sıkıntıya gerek yok ınsanın kendını yıpratmasıyla olmuo ınsan saplantı halıne getırmemelı bu durumu daha rahat olup vucudunu beynını hamılelıge hazırlamalı... ınsallah allah herkesın gonlune gore verır

allah bebeklerinizi size bağışlasın arkadaşlarım. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. darısı başımıza tüm isteyenlere inşallah

bende istedikten 6 ay sonra oldu oncesınde her ay yumutlama dönemlerini tahmını hesaplayarak yapıyodım ama her ay hüsran tabi insan cok üzülüyo helede adeti 3-4 gün geçip umutlanıp arkadasından olunca.6 ayda bu ayda olmaz dedım mısafirlerimiz vardı ve benim tahmini yumurtlama dönemindeydi geçti tabi ve o ay sadece 1 kez oldu doktora gitmeye karar verdim.o ay yine gün geçti 14 subata denk gelmişti bi heves eşimle gittim kan testi yaptırdım negatif cıktı ama cok üzüldüm aradan bikaç gn geçti ama ben hastalanmadım biraz sabırsızım idrar testi aldım hemen aç karnına yapılması gerekıyomus ama ben dayanamadım hemen yaptım çift çizgi çıktı kan testi negatif cıktıgından inanamadım ertesi sabah 2 testi yaptım o da pozitif cıktı sonrada kan testi ve kuzum artık geldi:)
stres ve sürekli beklemek sanırım etkılıyo ben bu ay olma ihtimali yok deiğim ay oldum .
allah isteyen herlkesın gönlune göre versin

ben 3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum ve eşimle artık çocuk istediğimize karar verip haziranda kullanmayı bırakmıştık , bırakır bırakmaz hamile kalmışım..hiç tahmin etmiyordum aslında hemen kalabileceğimi , hamile olduğumu duyunca cok sevinmiştim...sonradan bebek 8 haftalık olup da hala kese görünmeyince kimyasal gebelik teşhisi konuldu o kadar üzüldüm o kadar ağladm ki anlatamam..sonra düşük yaptım kanama ile gitti bebeğim hem de söylemesi ayıp klozete düştü...günlerce kendime gelemedim....

hırs yaptım sonra hamile kalacağım diye ağustosta düşük yapmıştım , eylül ayı tam bir cehennemdi , gece gündüz hamileleği düşünmüştüm ama adet olunca cok üzüldüm..

sonra artık takmamaya karar verdim ekimde o kadar rahattım ki ne yumurtlama gününü takip ettim ne bi şey ama o ay hamile kalmşım.:teytey:.öğrendiğimde cok şaşırmıştım . hiç beklemiyordum..

kızlar kesinlikle çok stres yapmayın bebek için , tüm hormonlar etkileniyor çünkü...

valla aynen canım mart ayında ben de hiç takmadım zaten habire şehir dışına çıkmam gerekti ama olmadı işte. haziranda doktora gitcez zaten kapsamlı olarak

Bende belirttiğiniz gibi hamile kalanlardanım. 7-8 ay iştemiş beklemiştim olmamıştı, artık yorulmuştum ovulasyon takibini yapıyordum sürekli sıkılmıştım. o ay daha zaman var demekki deyip yaza hazırlanayım biraz kilo vereyim diye spora bile başlamıştım,sıkı rejim yapıyordum. Günüm 5 gün geçince şüphelendim ve hamileydim.
Ben şuna bağlıyorum bizim netten bakıp yaptığımız ovulasyon tarihlerinde yanılma payı olabilir, ben hamile kaldığım ayda hiç ovulasyona uymadım çünkü. Yinede nasip tabiki ol deyince Rabbim oluyor. Allah isteyen herkese nasip eder insallah...

nasıl yani yumurtlama döneminde değilde normal gün de mi hamiş oldun???? Zaetn onu merak ediyorum ilk geceden nasıl hamile kalıyorlar yada bir gecelik ilişkilerde yumurtlama dönemine mi denk geliyo allah aşkına bizim yapmamız gereken tüm ay boyunca çalışmak demekki eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…