firstheaven cım sen kullan o testleri onlar yanılmaz o arkadaşın demek istediği şu her ay aynı zamanda olmayabiliyor yumurtlama adet biter bitmez de olabilir ama her şekilde o testler tespit eder.
sherincim o kadar iyi anlıorum ki seni millet çatır çatır hamile kalıo istemio bi de üstüne ahkam falan kesiolar ay sakın yapmayın çocuk çok zor falan diye. nasıl sinirim bozuluo hiç olmıcak gibi gelio insan hep en kötüsünü düşünüyo kendimi tüp bebek makalelerini falan okurken buluorum dergide gazetede. halbuki daha sorun var mı onu bile bilmiorum bir sene olmadı bile. ama işte anca çeken anlar. bozma moralini bikaç gün içinde umudun geri gelicek yeni bi heves yeni bi heyecan tekrar başlıcak. inşallah bu ay duaların kabul olur
slm arkadaşlar şubattan beri çalışıyoduk artık tmm olmuyo dedim gerçi ben önceden bi hamilelik yaşadım ama sonuçlanmadı kısmet değilmiş... olmuyosa demekki bi zamanı vardır diyodum tamam artık çalışcam yine yani kafamdan çıkardım ne zamansa hayırlısı o zaman dedim ve bi baktım ki hamileyim inşallah bu kez sağlıkla kucağıma almaya Allah'ım nasip eder... Darısıda bütün herkesin başına inşallah ...
firstheaven cım sen kullan o testleri onlar yanılmaz o arkadaşın demek istediği şu her ay aynı zamanda olmayabiliyor yumurtlama adet biter bitmez de olabilir ama her şekilde o testler tespit eder.
sherincim o kadar iyi anlıorum ki seni millet çatır çatır hamile kalıo istemio bi de üstüne ahkam falan kesiolar ay sakın yapmayın çocuk çok zor falan diye. nasıl sinirim bozuluo hiç olmıcak gibi gelio insan hep en kötüsünü düşünüyo kendimi tüp bebek makalelerini falan okurken buluorum dergide gazetede. halbuki daha sorun var mı onu bile bilmiorum bir sene olmadı bile. ama işte anca çeken anlar. bozma moralini bikaç gün içinde umudun geri gelicek yeni bi heves yeni bi heyecan tekrar başlıcak. inşallah bu ay duaların kabul olur
aynen canım aynı şeyler artık etrafımda ne bebek ne hamile görmeye dayanıyorum içim çok kötü benimde 1 yıl olmadı ama artık dayanamıycam dr.a gidicem çok merak ediyorum nolucak
nasıl yani yumurtlama döneminde değilde normal gün de mi hamiş oldun???? Zaetn onu merak ediyorum ilk geceden nasıl hamile kalıyorlar yada bir gecelik ilişkilerde yumurtlama dönemine mi denk geliyo allah aşkına bizim yapmamız gereken tüm ay boyunca çalışmak demekki eyvahedigeldismile
işte zaten en önemli soru bu nasıl???? bunu aklından atmış biri olarak bile sen bunu soruyorsun canım ya biz nasıl yapıcaz. ya bişeyler oyalıcak insanı ya da tamamen sıkılıp koyvercen. aslında çok iyi biliyoruz biz naparsak yapalım onlar kendi istedikleri zaman gelcekler. ama bunu kabullenmek çok zor işte. hele de dediğiniz gibi sinir bozucu insanlar varsa etrafta unutsan da hatırlatırlar insana. hamile kalınca bi başka kişiliğe bürünüyo bazısı cidden. dünya onların etrafında dönüyo sanki bile bile nispet yapar gibi üzüyorlar insanı
arkadaşlar ben bu siteye yaklaşık 2 aydır giriyorum ve hep tüp bebek bölümüne giriyodum çümkü doktorum tüp bebek önerdi sorunumuz 4bucuk senelik evliyiz ve 2 sene sanki olucak gibi korunduk ve biraktık korunmayı ama ben hiç sorun etmiyordum ve düşünmüyodum ve renklim geçti 1 hafta ve bi bakim dedim ama umut yoktu ne bilim aklımdan hamile olucagim geçmiyordu bi baktımki 2 çizgi nedense hiç sevinmedim ikinci çizgi biraz silikti tam emin olamadım içimde bir gıram dahi sevinç yoktu ıdrar yollarımdan ıntahap kapmısım çok rahatsızdım meçbur kalarak doktora gittim ve ilaç verdi ve udrasyonda görünmedi ve altdan kontrol etti ve sonra tahlil yaptı tahlile göre 3 haftalık felan dedi ama bişey diyemem dedi normal hamilelik olmaya bilir dedi kalp atışlarını duymadan bişey diyemem dedi ve ben ilaçları kulllandım 1 aylıkken kanamam başladı ve kalp atışlarını duymadan bişey diyemeyiz dıyıyolar hep bu seferde duşuk ilaçi içmeye başladım ıkı günde bir kanamam oluyordu ve doktorumu deyiştim o da bişey demedi kanamayı kesmek için iyne verdı oda kesmedi ve ben başka doktora danışım dedim ve gittim bana demezmi sana bu kadar ilaçı niye verdıler cokuk felan yok kese kalmış sagdece dedi kurtaj olacan dedi ve ben diyer doktoruma gittim ve acıl doktora gittim ve kürtaj olmam gerektigini söyledi dedim baktı ve evet olmam lazım bundan hayır gelmez dedi ver kelam kürtajıda oldum ve ben de hiç üzülme sanki birdaha ugraşmadan olur diye kafama takmadım hayırlı deyilmiş dedim 6 kurtaj oldugum için korundum ve sonra ki aylarda 6 ay devamli yara ve mantar oldum her ay tekrarlama kaydıyla varayı yaktırdım kullanmadık mantar ilaçı kalmadı doktorda dahil verkelam senesi dolunca birazda son ilaçim baya agır bir ilaçti yaklasık 7 aydır rahatsızlanmıyorum ve olmadı bende kafaya takmaya başladım ve doktora gittim direk tüpbebek merkezine tahliller felan oldu bende yumurta azlıgı eşimde azlık yavaşlama cıktı ve tüpbebek dedi yaptırıcaktımki yasa tek emriyo dedi ve onuda bıraktım 3 aydırda yumurtlama takipi yaptırıyorum bu ay ilaç ve çatlatma iynesi vuruldum ve dört günüm kaldırenglime ama hastalancam kısmet diyiyorum cok takıyorum takmamaya ugraşıyorum neyse arkadaşlar ben çokkkk yazdım tamamını okurmusunuz bilmiyorum ama yazmak iştedim çümkü çan arkadaşına dahi gerçekleri söyleyemiyorsun davranışları bana battıgı için herşey kimseyle konuşamaa hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?