"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

evet canım aynen öyle düzenli ilişkiyle sorun yoksa yani elbet denk gelir bence. boşuna demiyorlar canınız ne zaman istiyorsa o zaman yapın diye. yoksa görev halini alınca zaten her gün yapsan da tutmuyor

slm arkadaşlar şubattan beri çalışıyoduk artık tmm olmuyo dedim gerçi ben önceden bi hamilelik yaşadım ama sonuçlanmadı kısmet değilmiş... olmuyosa demekki bi zamanı vardır diyodum tamam artık çalışcam yine yani kafamdan çıkardım ne zamansa hayırlısı o zaman dedim ve bi baktım ki hamileyim inşallah bu kez sağlıkla kucağıma almaya Allah'ım nasip eder... Darısıda bütün herkesin başına inşallah ...

şu an çok kötüyüm ağla ağla içimi dökücek kimse yok bu ay okadar umutlandım ama bugün regl oldum neden olmuyor diye kafayı yiycem hemen dr.a gidicem adet bitince

firstheaven cım sen kullan o testleri onlar yanılmaz o arkadaşın demek istediği şu her ay aynı zamanda olmayabiliyor yumurtlama adet biter bitmez de olabilir ama her şekilde o testler tespit eder.
sherincim o kadar iyi anlıorum ki seni millet çatır çatır hamile kalıo istemio bi de üstüne ahkam falan kesiolar ay sakın yapmayın çocuk çok zor falan diye. nasıl sinirim bozuluo hiç olmıcak gibi gelio insan hep en kötüsünü düşünüyo kendimi tüp bebek makalelerini falan okurken buluorum dergide gazetede. halbuki daha sorun var mı onu bile bilmiorum bir sene olmadı bile. ama işte anca çeken anlar. bozma moralini bikaç gün içinde umudun geri gelicek yeni bi heves yeni bi heyecan tekrar başlıcak. inşallah bu ay duaların kabul olur

aynen canım aynı şeyler artık etrafımda ne bebek ne hamile görmeye dayanıyorum içim çok kötü benimde 1 yıl olmadı ama artık dayanamıycam dr.a gidicem çok merak ediyorum nolucak

bende haziran başında gidicem yani bu ay da adet olursam o yüzden saldım bu ay sıkıldım çünkü ben uğraşamıcam doktor uğraşsın artık bizimle ne heves kaldı içimde ne istek. nasıl olsa adet olucam ne uğraşıorum ki diyorum bazen kendime insan bunları bir arkadaşıyla yada eşiyle bile4 çok fazla paylaşamadığı için hep biz yıpranıyoruz.

ufff sorma canım yıpran yıpran nereye kadar ben bu ay kesin gidicem adetimin bitmesini bekliyorum haftaya giderim şimdiden heycan sardı acaba ne diycek diye korkuyorumda bi yandan muayeneden stres oldum ya

ayyyyyyyyy ne güzelll allah analı babalı büyütsün canımmmm darısı bize. Ben de hep ummadığım bi anda olur muyum diye düşünüyorumç O anda neler yapacağımı düşünüyorum hep,planlar yapıyorum son 2 yıldır , eşime nasıl bi süpriz yapsam da söylesem diye hep ama hep planlar kuruyorum.

Vee 2 yıldır da adet günlerimi hesaplamaktan bıktım usandım artık. Kendi halime de bırakamıyorummafoldumben

evet ben de çok sinir oluyorum öyle insanlara. Birde 2 yıldır olmuyo bizim de yakın arkadaşlarım hamile. Ay nasıl nispet yapıyo nasıl ön plana çıkmak istiyo, özellikle dar badiler giyoki karnım çıksın diye. Artık çok sık görüşmüyorum çünkü dokunuyo bana. Kıskanmıyorum kesinlikle ama üzülüyorum.:1shok: napıyım

aynen canım aynı şeyler artık etrafımda ne bebek ne hamile görmeye dayanıyorum içim çok kötü benimde 1 yıl olmadı ama artık dayanamıycam dr.a gidicem çok merak ediyorum nolucak

canım üzülme yaaaa sahiden herşey olacağa varıyo, burdaki insanlar o kadar iyi anlıyor ki seni, ben de senin yaşadıklarını yaşadım, ama ağlasan da sızlasan da küssen de hayata olmuyo napacaksın ki???:sm_confused:

arkadaşlar benim 2 tane hamileliğim oldu ama sonucu kötü bitti...evet aklımdan çıkardığım ay hamile kaldım ikisindede öyle oldu kısaca yazayımbilmiyorumkismile
8 senelik evliyim evlilikte ilk sene korundum biraktığımdan 9 ay olmuştu neden olmuyor diye..ozamanlar moreller bozuktu evliliğimizde.. ama o ay hamile kalmıştımsositososito büyük sevinç yaşamıştık .ama 2.5 aylıkken karnımda öldü bebek..daha sonra yumurtlama takipleri aşılama derken tüp denesek nasıl olur dedik..arıştıralım ssk dan yararlanabilirmiyiz dedik ozamanlar eşimin kardeşi doğum yaptı yanında oldum zaten benim alt katımda oturyordu..onun minik kızıyla oyalanırken adetim 10 gün geçmişti oralı olmamıştım çünkü zaten düzensizdi adetlerim..5 gün daha geçince rüyamda test yapıyorum ve ikinci çizgi beliriyordur..daha sonra öğlene doğru markete çıktım eczanenin önünden geçiyordum ya boşver al gitsin dedim ve eve geldim tak ikinci çizgi hemen belirdi:1rolleyes:evimizde bayram havası yaşandı süpriz yapmıştı bebek.. herşey çok güzel giderken doktorumun hatasıyla ama erken doğum yaşadım..ve kaybettim...
2 sene oldu kendimi toparladım şimdi yeniden o yaşadığım sevinçleri yeniden yaşamak istiyorummm ovulayon testi kullanmaya başladım aslında bi umut yani ben iki hamileliğimdede kafamda olmadığı zamanalrda hamile kaldım..şimdi düşünüyorum ya kafamadan nasıl atacağım bu düşünceyi..ama çokta kolay değil kızlarr belki bi tatil belki bi iş belkide biraz uzaklaşmak guclubacismilesizlere umut olur diye yazdım...

işte zaten en önemli soru bu nasıl???? bunu aklından atmış biri olarak bile sen bunu soruyorsun canım ya biz nasıl yapıcaz. ya bişeyler oyalıcak insanı ya da tamamen sıkılıp koyvercen. aslında çok iyi biliyoruz biz naparsak yapalım onlar kendi istedikleri zaman gelcekler. ama bunu kabullenmek çok zor işte. hele de dediğiniz gibi sinir bozucu insanlar varsa etrafta unutsan da hatırlatırlar insana. hamile kalınca bi başka kişiliğe bürünüyo bazısı cidden. dünya onların etrafında dönüyo sanki bile bile nispet yapar gibi üzüyorlar insanı

Arkadaşım hiç bişey için kesin konuşamam bende çok istiyordum eşim test yaptırmış bende yaptırmıştım sorun yok diyorlardı. Ovulasyon tarihimde beraberlik olmadığını iyi hatırlıyorum. Hatta eşime yine bu ay bebek yok demiştim. İşin tıbbi yönünü bilemem illa kafamdan attımda olduda diyemem ben ölçüm filan yapmadım test derkende bilgisayardaki otomatik hesaplayıcaları kullandım. ama o ay hiç uymadım. Tavsiyem adetten hemen sonraki günlerde düzenli 1 gün veya 2 gün arayla birliktelik. Hayırlıysa nasipse olur insallh. Hepinizi çok iyi anlıyorum çünkü bende yaşadım. Dua ediyorum isteyen herkesin olsun diye.

evet dediğin gibi biziim gibi kader arkadaşlarımm elbet birgüün kavuşacaklar bebeklerine.ama nezaman bizleri sevindireceklerini bilemiyoruzz..keşke bilsekkakannehir
evet sinir bozucu insanlar çok sürekli karnıma bakarakk bebek yokmu? diyorlar ay allahımmm..yok diyip geçiştiriyorum hemen kaçıyorummlmaz:yani hatırlatıyorlar...

arkadaşlar ben bu siteye yaklaşık 2 aydır giriyorum ve hep tüp bebek bölümüne giriyodum çümkü doktorum tüp bebek önerdi sorunumuz 4bucuk senelik evliyiz ve 2 sene sanki olucak gibi korunduk ve biraktık korunmayı ama ben hiç sorun etmiyordum ve düşünmüyodum ve renklim geçti 1 hafta ve bi bakim dedim ama umut yoktu ne bilim aklımdan hamile olucagim geçmiyordu bi baktımki 2 çizgi nedense hiç sevinmedim ikinci çizgi biraz silikti tam emin olamadım içimde bir gıram dahi sevinç yoktu ıdrar yollarımdan ıntahap kapmısım çok rahatsızdım meçbur kalarak doktora gittim ve ilaç verdi ve udrasyonda görünmedi ve altdan kontrol etti ve sonra tahlil yaptı tahlile göre 3 haftalık felan dedi ama bişey diyemem dedi normal hamilelik olmaya bilir dedi kalp atışlarını duymadan bişey diyemem dedi ve ben ilaçları kulllandım 1 aylıkken kanamam başladı ve kalp atışlarını duymadan bişey diyemeyiz dıyıyolar hep bu seferde duşuk ilaçi içmeye başladım ıkı günde bir kanamam oluyordu ve doktorumu deyiştim o da bişey demedi kanamayı kesmek için iyne verdı oda kesmedi ve ben başka doktora danışım dedim ve gittim bana demezmi sana bu kadar ilaçı niye verdıler cokuk felan yok kese kalmış sagdece dedi kurtaj olacan dedi ve ben diyer doktoruma gittim ve acıl doktora gittim ve kürtaj olmam gerektigini söyledi dedim baktı ve evet olmam lazım bundan hayır gelmez dedi ver kelam kürtajıda oldum ve ben de hiç üzülme sanki birdaha ugraşmadan olur diye kafama takmadım hayırlı deyilmiş dedim 6 kurtaj oldugum için korundum ve sonra ki aylarda 6 ay devamli yara ve mantar oldum her ay tekrarlama kaydıyla varayı yaktırdım kullanmadık mantar ilaçı kalmadı doktorda dahil verkelam senesi dolunca birazda son ilaçim baya agır bir ilaçti yaklasık 7 aydır rahatsızlanmıyorum ve olmadı bende kafaya takmaya başladım ve doktora gittim direk tüpbebek merkezine tahliller felan oldu bende yumurta azlıgı eşimde azlık yavaşlama cıktı ve tüpbebek dedi yaptırıcaktımki yasa tek emriyo dedi ve onuda bıraktım 3 aydırda yumurtlama takipi yaptırıyorum bu ay ilaç ve çatlatma iynesi vuruldum ve dört günüm kaldırenglime ama hastalancam kısmet diyiyorum cok takıyorum takmamaya ugraşıyorum neyse arkadaşlar ben çokkkk yazdım tamamını okurmusunuz bilmiyorum ama yazmak iştedim çümkü çan arkadaşına dahi gerçekleri söyleyemiyorsun davranışları bana battıgı için herşey kimseyle konuşamaa hale geldim

burda yazmıcaksın da nerde yazıcaksın canım tabii ki okuyoruz. ama yumurta azlığı ve yavaş spermden neden hemen tüp bebek dediler anlamadım. yani sonuçta sen doğal yoldan hamile kalmışsın bir kere. bence başka bir doktora daha git. ilaçlarla giderilecek problemler sonuçta bunlar. hemen tüpe geçme bana kalırsa.allah gönlüne göre verisn canım en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın inşallahopuyorumnanaktan

eşimin ilk testinde baya düşük cıkmıştı o yüzden dedi bu sonuçla aşılamadan yanıt zor alırız dedi tekrarladık testı daha iyiydi eskisine nazaran ama ben tekrar gitmedim hazırlıgımı yapım öyle giderim dedim ve yasadan sonra vaz geçtim şu an normal yoldan ve takviye alarak devam ediyoruz ama ben çok yoruldum o yüzdende unutmak istiyorum kendimi ne kadarda olursa olur desemde içimden gelmiyor bilmiyorum şuan çok yorgunum çalışıyorumda işe yönelim diyiyorum oda olmuyor allahım bana sabir versin yapılması gereken dualarımıda yaptım ve yapıyorumda aşmam lazım bu sıkınıdan bana yardımcı olun unutim ve normal yaşamdan tat alım aklımdan cıkmıyor bir an sabır sabır sabır diyiyom ama kime diyiyorum bilmiyom:)kafayı yedim çocuk diye galiba

tatile falan gitseniz yumurtlama günlerine denk gelicek şekilde biz bu ay öyle yaptık daha doğrusu öyle denk geldi . iyi oldu bence. 3 günüm var benim de adete bekliyorum bakalım. ama tamamen aklımdan çıkarmanın yolunu ben de bulmuş değilim ne yazık ki. bu arada eşine keçiboynuzu suyu içirsene mucizevi bir şeymiş. benim eşimde bir problem varmı bilmiyorum bakılmadı henüz ama ben akşamları yemekten sonra kahve yapıp içine de keçiboynuzu tozu koyuyorum bayıla bayıla içiyor haberi de yok bişeyden :) işimizi garantiye alalım dimi başka türlü hayatta içemez öyle şeyleri

simgecim nbr? şuan adetim ve ben klomene başlıorum bugun haftayada eşime bakılacak test verecek.bizde geçen ay eşimle keçiboynuzu pekmezi yedik ama ustune hemen su içerek berbat tadı var.yine al devam edelim diorum boşver tadı berbat dio:) test sonucuna gore devam edecez bakalım hayırlısı.sen adet oluncamı gideceksin diğer ay mı doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…