ay canım çok yeniymiş allah bebğini sana bağışlasın tüm isteyenlere de nasip etsin.çıakrdın aklından da nasıl çıkardın peki onu da paylaşsaydın
ama yinede aklımın derinlıklerınde hala var onuda atıcam inş
sela mkıslar bugün adetime 6 gün var ama göğüslerim 20 gün önce şişti ve şüphelendim kendimden bugün test yaptım testi ışıga tutumda orda silik bir çizgi var kendim emin olamadım arkadaşımı çağırdım oda gördü evet dedi normal bakınca yok ama ısıkta bakınca gözüküyr yardım edermisiniz aanlayamadım
çok güzel yazmışsın sinem haklısın inan dediklerini elimden geldiğince yapıyorum hayattan zevk alarak yaşıyorum ama her ay regl günüm yaklaştığında beklemeden umut etmeden merak etmeden duramıyorum bu kadarıda normal sanırımbilmiyorumkismileMerhaba arkadaslar, cok iyi anliyorum. benhamile oldugumu yeni ogrendim. hamileligim de daha cok yeni zaten. nolcagi belli degil yani. benim cok buyuk bir yumurtalik kistim vardi. aldirdim. hipotiroit hastasiyim. tedavi goruyorum. yani hamile kalmakicin bircok engelim v ardi. kafama cok takiyordum. bir kuc dr ye gittim dediki. daha gencsin. dogada bi sira var. herkesin sirasi var. dogaya birak kendini. Allah in herkes icin plani var. sizin icin de. zamani gelince oluycak. zamani gelmediyse ne yaparsaniz yapin olmuyor. ha, stresyapinca ve olmasini bekleyince, olacagi varsa da olmuyo cunku vucudumuzun kimyasini degistiriyorum.hayattan zevk alin. Bebeginiz sizin hayattan zevk aldigini anladigi ve size katilinca kendisinin de mutlu olacagini hissettigi anda, gelmeye karar vericektir sadece. Yeterki ona, rahat edebilecegi bir hayat tarzini once siz yasamaya baslayin
Sevgiler...
bence de petunyacım e insanız nihayetinde bir şeyi çok arzuluyoruz çok uğraşıyoruz belirlenceği gün gelince de heyecan yapıoruz. dua et her ay yumurtluyoruz ya senede 2 kere yumurtlasaydık bazı hayvanlar gibi bekle allah bekle kaydirigubbakcemile3
kızlar ben 21 martta evlendim. hiç korunmadık eşimle. hemen bi bebeğimizin olmasını da çok istioduk. ama benim içimde hep ya olmazsa die bi korku vardı. çok şükür ki hemen hamile kalmışım. şuan 11haftalık hamileyim. ama biliorum ki stres çok etkilio. kafanıza takmayın diemem çünkü takmamak mümkün deil. ama en azından rahat olmanızı tavsiye edebilirim. çünkü kısmette yoksa allah yazmamışsa olmicak. kendinizi yıpratmayın bukadar. bu durum sizede eşinizede aile huzurunuzada zarar verir. dilerim allah en kısa zamanda hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder...
zor ama imkansız değil tatlım sadece bir vesile gerekiyor..
mesela ben bu ay gerçekten hiç takmadım daha adet günüm gelmedi yani hamilemiyim bilmiorum ama işe başladım yeni onun telaşı falan hatta bu ay olmasa falan diyorum. işe yarıyomu belli değil daha ama sonuç olarak bu ay aklımdan çıktı hakkaten çok hevesle istemiorum şu ara benimde o vesile oldu çıkmasına
eğer bi rahatsızlık yoksa ben sende hissediyorum çok yakın hamiş olmana az kaldı cnm aklından çıkarman çok iyi olmuş bende işe başlayınca korktum hatta bu ay olmasa dedim yoksa işe devam edemem çıkarırlar hemen bebek düşündün derler diye tam o ay hamile kaldım allah büyük her gece allahım benim için hayırlı olcaksa banada yaşat bu duyguyu diye dua ettim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:
hayırlı olsun.Merhaba arkadaslar, cok iyi anliyorum. benhamile oldugumu yeni ogrendim. hamileligim de daha cok yeni zaten. nolcagi belli degil yani. benim cok buyuk bir yumurtalik kistim vardi. aldirdim. hipotiroit hastasiyim. tedavi goruyorum. yani hamile kalmakicin bircok engelim v ardi. kafama cok takiyordum. bir kuc dr ye gittim dediki. daha gencsin. dogada bi sira var. herkesin sirasi var. dogaya birak kendini. Allah in herkes icin plani var. sizin icin de. zamani gelince oluycak. zamani gelmediyse ne yaparsaniz yapin olmuyor. ha, stresyapinca ve olmasini bekleyince, olacagi varsa da olmuyo cunku vucudumuzun kimyasini degistiriyorum.hayattan zevk alin. Bebeginiz sizin hayattan zevk aldigini anladigi ve size katilinca kendisinin de mutlu olacagini hissettigi anda, gelmeye karar vericektir sadece. Yeterki ona, rahat edebilecegi bir hayat tarzini once siz yasamaya baslayin
Sevgiler...
darısı başımıza.kızlar ben 21 martta evlendim. hiç korunmadık eşimle. hemen bi bebeğimizin olmasını da çok istioduk. ama benim içimde hep ya olmazsa die bi korku vardı. çok şükür ki hemen hamile kalmışım. şuan 11haftalık hamileyim. ama biliorum ki stres çok etkilio. kafanıza takmayın diemem çünkü takmamak mümkün deil. ama en azından rahat olmanızı tavsiye edebilirim. çünkü kısmette yoksa allah yazmamışsa olmicak. kendinizi yıpratmayın bukadar. bu durum sizede eşinizede aile huzurunuzada zarar verir. dilerim allah en kısa zamanda hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder...
bende 1 yıl olacaki kürler, ateş ölçme falan. ama şu kafadan atma olayı nasıl olacak, orasını bilmiyorum, normalde takmıorum diyorum, rahatım aslında, düşüncemde olsada, ama yinede olmuyor, bende hamiş olduğum günleri görecekmiyim.merhaba kızlar
valla ben bir sene uğraştım hamile kalmak için bir sürü yöntem denedim kürler ateş ölçme yöntemi falan filan en sonunda artık psikolojimin bozulmaya başladığını anladım eeeeh dedim yeter bu ayda gelmezse doğum kontrol hapı kullanıcam hoş zaten olmuyordu da ama yine de var mı yokmu oldu mu olmadı mı tuttumu tutmadımı stresini hiç yaşamam dedim o ayda hamile kaldım :))))
burdan okurdum hep nasıl öyle olur diye ama bizzat kendim ben yaşayınca inandım hatta gebeliğimden önce ki ay kimyasal gebelik yaşadım iyice sıtkım sıyrılmıştı sevincim kursağımda kalmıştı kk ya bile girmiyordum hiç bir şey yapmıyordum en sonunda denemeyi bırakıcağım ay hamile kaldım stres sanırım böyle bir şey yada nasip kısmet mi o zaman mış bilemiyorum. Lakin hamileliğimde kolay geçmedi hep stresli sorunlu oldu yani geç olsun güç olmasın inşallah allahım isteyen herkese nasip eder bebeğinin olmasını hep dua ediyorum ama öncelikle her şeyin hayırlısı diyorum yoksa inanın insan çok çok yıpranıyor. herşey gönlünüzce olur inşallah kızlar :CüvCüv:
zor ama imkansız değil tatlım sadece bir vesile gerekiyor..
mesela ben bu ay gerçekten hiç takmadım daha adet günüm gelmedi yani hamilemiyim bilmiorum ama işe başladım yeni onun telaşı falan hatta bu ay olmasa falan diyorum. işe yarıyomu belli değil daha ama sonuç olarak bu ay aklımdan çıktı hakkaten çok hevesle istemiorum şu ara benimde o vesile oldu çıkmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?