"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

ay canım çok yeniymiş allah bebğini sana bağışlasın tüm isteyenlere de nasip etsin.çıakrdın aklından da nasıl çıkardın peki onu da paylaşsaydın

canım her ay ovulasyonu hep takip ettim ovulasyondan sonraki günler geçmek bilmiyordu sürekli akıntı takibi yapıyordum iyice stese giriyordum günüm geçmeden hep test yapıyordum negatif olunca hep ağlıyordum çok yıprandım nisan ayında kendi kendime dedim ki; bu ay da adet olursam hiç bir sekilde kafama takmayacağım ne olursa olsun dedim ve bol bol dua ettim Allahım hayılısı ise bebek kısmet et o hayılı zamana kadar da bana sabır ver.. kalbime söz geçiremiyorum.. Allahım hayılı olanı kalbime de razı kıl dedim.. hep aklımdan çıkarmak için dualar ettim ve de arkadaşım önceden beni rüyasında görmüştü ben namaz kılıyormuşum o namazdan sonra dua etmişim ve hamile kalmışım ve önceden namaz kılmıyordum ben.. mayıs ayında hiç kaçırmadım namazlarımı ve her namazdan sonra bol bol böyle dua ettim canım... ve nasılsa attım aklımdan hiç düşünmedim.. çünkü Allahım hayılı zamanda verecek biliyorum bana düşen sabretmek dedim hep ve aynen rüyadaki gibi namaza başlayıp dua ettiğim ay hamile kaldım... daha önceki aylarda hep stresli idim canım... umarm siz de en kıza zamanda hayırlısı ile hamile kalırsınız

ama yinede aklımın derinlıklerınde hala var onuda atıcam inş

canım o hep olacak elbette çünkü hepimiz anneliği çok istiyoruz ama bu isteğimiz bizi hiç bir zaman strese sokmamalı ve aklımız sürekli bebekte olmaamlı ve tabi ki ara sıra aklına gelecek hepimiz insanız.. sen aklımın derinliklerinde hala var diyerek bile unutamamış oluyorsun yani takmamaya çalış eninde sonunda gelecek bebek böyle düşün, ozaman belli zaten...senin yapman gereken o zamana kadar sabretmek ve ben inanıyorum Allahım bu güzel duyguyu sana da yaşatacak inşallah

bir kaç gün bekleyip tekra test yap yada en güzeli kantesti yaptır orda kesin sonucu öğrenirisn umarım sonuç gönlüne göre olur

teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için.bu ay doktora gidicektik işe başlıcağım için fazla acele etmicez belki öbür aya ghideriz. ve sadece sorun olup olmadığına baktırıcaz yumurtlama takibi falan onlara girmicez. benim yumurtlamamda sorun yok zaten daha önce bakıldı problem yoksa hiçbişeyimizde bırakcaz kendimizi nasıl olsa işe yeni başlıorum hamile kalmam çok iyi olmaz hemen. problem varsada ne olduğunu biliriz onu hallederiz diye düşündüm.böyle düşünüce de gerçekten takıntı olmaktan çıktı bir anda

Merhaba arkadaslar, cok iyi anliyorum. benhamile oldugumu yeni ogrendim. hamileligim de daha cok yeni zaten. nolcagi belli degil yani. benim cok buyuk bir yumurtalik kistim vardi. aldirdim. hipotiroit hastasiyim. tedavi goruyorum. yani hamile kalmakicin bircok engelim v ardi. kafama cok takiyordum. bir kuc dr ye gittim dediki. daha gencsin. dogada bi sira var. herkesin sirasi var. dogaya birak kendini. Allah in herkes icin plani var. sizin icin de. zamani gelince oluycak. zamani gelmediyse ne yaparsaniz yapin olmuyor. ha, stresyapinca ve olmasini bekleyince, olacagi varsa da olmuyo cunku vucudumuzun kimyasini degistiriyorum.hayattan zevk alin. Bebeginiz sizin hayattan zevk aldigini anladigi ve size katilinca kendisinin de mutlu olacagini hissettigi anda, gelmeye karar vericektir sadece. Yeterki ona, rahat edebilecegi bir hayat tarzini once siz yasamaya baslayin

Sevgiler...

çok güzel yazmışsın sinem haklısın inan dediklerini elimden geldiğince yapıyorum hayattan zevk alarak yaşıyorum ama her ay regl günüm yaklaştığında beklemeden umut etmeden merak etmeden duramıyorum bu kadarıda normal sanırımbilmiyorumkismile

bence de petunyacım e insanız nihayetinde bir şeyi çok arzuluyoruz çok uğraşıyoruz belirlenceği gün gelince de heyecan yapıoruz. dua et her ay yumurtluyoruz ya senede 2 kere yumurtlasaydık bazı hayvanlar gibi bekle allah bekle kaydirigubbakcemile3

evet kötünün kötüsü var dimi ama ay sened 2 olsa kesin dünya nüfusu hızla azalırdı menopoza girmeden tutturucaz diye helak olurduk :)kafamçokkarıştı

kızlar ben 21 martta evlendim. hiç korunmadık eşimle. hemen bi bebeğimizin olmasını da çok istioduk. ama benim içimde hep ya olmazsa die bi korku vardı. çok şükür ki hemen hamile kalmışım. şuan 11haftalık hamileyim. ama biliorum ki stres çok etkilio. kafanıza takmayın diemem çünkü takmamak mümkün deil. ama en azından rahat olmanızı tavsiye edebilirim. çünkü kısmette yoksa allah yazmamışsa olmicak. kendinizi yıpratmayın bukadar. bu durum sizede eşinizede aile huzurunuzada zarar verir. dilerim allah en kısa zamanda hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder...

aminn canım darısı başımıza:CüvCüv:

merhaba kızlar
valla ben bir sene uğraştım hamile kalmak için bir sürü yöntem denedim kürler ateş ölçme yöntemi falan filan en sonunda artık psikolojimin bozulmaya başladığını anladım eeeeh dedim yeter bu ayda gelmezse doğum kontrol hapı kullanıcam hoş zaten olmuyordu da ama yine de var mı yokmu oldu mu olmadı mı tuttumu tutmadımı stresini hiç yaşamam dedim o ayda hamile kaldım :))))
burdan okurdum hep nasıl öyle olur diye ama bizzat kendim ben yaşayınca inandım hatta gebeliğimden önce ki ay kimyasal gebelik yaşadım iyice sıtkım sıyrılmıştı sevincim kursağımda kalmıştı kk ya bile girmiyordum hiç bir şey yapmıyordum en sonunda denemeyi bırakıcağım ay hamile kaldım stres sanırım böyle bir şey yada nasip kısmet mi o zaman mış bilemiyorum. Lakin hamileliğimde kolay geçmedi hep stresli sorunlu oldu yani geç olsun güç olmasın inşallah allahım isteyen herkese nasip eder bebeğinin olmasını hep dua ediyorum ama öncelikle her şeyin hayırlısı diyorum yoksa inanın insan çok çok yıpranıyor. herşey gönlünüzce olur inşallah kızlar :CüvCüv:

canım sağlıkla kucağına al bebeğini çok sevindim senin adına darısı başımıza hayırlı zamanda inşallah

zor ama imkansız değil tatlım sadece bir vesile gerekiyor..
mesela ben bu ay gerçekten hiç takmadım daha adet günüm gelmedi yani hamilemiyim bilmiorum ama işe başladım yeni onun telaşı falan hatta bu ay olmasa falan diyorum. işe yarıyomu belli değil daha ama sonuç olarak bu ay aklımdan çıktı hakkaten çok hevesle istemiorum şu ara benimde o vesile oldu çıkmasına

eğer bi rahatsızlık yoksa ben sende hissediyorum çok yakın hamiş olmana az kaldı cnm aklından çıkarman çok iyi olmuş bende işe başlayınca korktum hatta bu ay olmasa dedim yoksa işe devam edemem çıkarırlar hemen bebek düşündün derler diye tam o ay hamile kaldım allah büyük her gece allahım benim için hayırlı olcaksa banada yaşat bu duyguyu diye dua ettim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:

canım sağolasın iyi dileklerin için inşallah hakkımızda hayırlısı olsun en iyi zamanı biliyor Allah. bir sorun olup olmadığını ben de bilmiyorum açıkçası. sadece yumurtlama takibi yapıldı 2 ay altı ay dolunca. şimdide iş nedeniyle erteledik doktor işini yaz geçince belki. ama gerçekten hamile kalmak şu anda ben, zora sokar.tabi bu benim düşüncem belki hayırlısı böylesidir. senin dediğin gibi ben de hep böle dua ediyorum

aynen bende hiç ummadığım anda hamile kaldım bu ay...hatta ağladım bile hazır deildim diye...ama çok istediğim,tedavi gördüğüm günleri hatırladım bi an....bebişim bana kandil günü geldi....

evrimm darısı bizlere inşallah..tebrik ederim umarım sağlıklı bi hamilelik gecirirsin:) ne tedavisi görmüştün?
ayrıca bu fikri kafasından atmayı başaran var mı cidden??

Son düzenleme:
hayırlı olsun.
darısı başımıza.
bende 1 yıl olacaki kürler, ateş ölçme falan. ama şu kafadan atma olayı nasıl olacak, orasını bilmiyorum, normalde takmıorum diyorum, rahatım aslında, düşüncemde olsada, ama yinede olmuyor, bende hamiş olduğum günleri görecekmiyim.

inşallah bebiş çıkar, haberini alırız.

Görüyorum ki herşeyin başı sabır, allah verecek birgün hepimize ama sıramızı bekleyelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…