tatile falan gitseniz yumurtlama günlerine denk gelicek şekilde biz bu ay öyle yaptık daha doğrusu öyle denk geldi . iyi oldu bence. 3 günüm var benim de adete bekliyorum bakalım. ama tamamen aklımdan çıkarmanın yolunu ben de bulmuş değilim ne yazık ki. bu arada eşine keçiboynuzu suyu içirsene mucizevi bir şeymiş. benim eşimde bir problem varmı bilmiyorum bakılmadı henüz ama ben akşamları yemekten sonra kahve yapıp içine de keçiboynuzu tozu koyuyorum bayıla bayıla içiyor haberi de yok bişeyden :) işimizi garantiye alalım dimi başka türlü hayatta içemez öyle şeyleri
evet canım ikisi de aldılar oğullarını kucaklarına kışın da hamile kalanlar oldu bizim topicten biz hala beklioruz. ne diyim canım hayırlısı böyleymiş işallah tatil işe yaramıştır bizde de. ne yazık ki bu işler biz isteyince değil bebeklerimiz isteyince oluyo :) bakarsın bu yaza hamile çıkarız. sonuçta hepimizin yaşı genç en,inde sonunda olcak. belki bu kadar düşünerek biz kendimiz engel oluyoruz. dediğin gibi çok fazla da konuşamayınca etrafla sorular devam ediyo sürekli düşünmüyomusunuz daha hadi artık falan diye. bide millete açıklama yapmakla uğraşıyorum sanki onların merakı çok umrumdaymış gibi :umursamaz:inşallah tatilde tutmuştur canım. tatil olayını ben de çok duydum. daha doğrusu şu ana kadar denemediğim tek bu kaldı denebilir. ev de taşıdık.hani taşınma olayını da yazıyorlar ya burada genelde. ama olmadı. denemediğim kür kalmadı.tatili bu yaz ben de denemeyi düünüyorum 2-3 günlük de olsa. yaz dedim de haziran da tam 1 yıl olacak hamile kalmaya çalııyorum.geçen yaz yazışıyorduk bu yaz hamile kalmak isteyenler topiğinde.dbernat ve dimplehawk maşallah bebeklerine kucaklarına aldılar bile. biz seninle hala bu topiklerdeyiz. bir şarkı vardı günler geçti akılmdasın hala.yazlar bitti aklımdasın hala.
ne yapalım herşeyin bir zamanı vardır diyip sabırla bekliyoruz.kimseye söylemiyordum olmadığını, geçenlerde ilk defa anneme söyledim, rahatladım.Allah bize de ne zaman kısmet ettiyse o zaman göreceğiz.
yarıda kaldı yazım müşteriler gelince kapatmak zorunda kaldım bu ay cok umutluydum demeliyim ama yinede içimden olmıcak geçiyordu keçiboynuzu pekmezi fındık çeviz bal karıştırdım ayrı yeten bal polen çörek otu karışımı yaptım ayrı yeten millet 6 7 tane dedililer ben 10 taneye yakın sabah aksam kaynatdım sabahları bıldırcın yumurtası yedirdim akşamları inçir yedik ayrı yeten yumurtayı geliştirici doktor ilaç verdi ve 12 gün çatlatma iynesi vuruldum daha napim bunları yaptıgım halde bişey olmadıı evet bende ayarlıcam ve 7 ayda ilginç bir tatil planlıyorum:) bakalım işleri yoluna koya bilirsem bu arada ben eşimle birlikte çalışıyorum kendi dükkanımız var ve acıkcası fazla kendimize zaman ayıramıyoruz bide bende isteksizlikvar günün yorgunlugu ev işleri tık yok misali kendime misir magcunu yaptım ama yok yok olmuyor ve lolines arkadaşımada katılıyorum ailemden kimse bilmiyor ugraştıgımı kaynanamla eltim biliyor doğruyu kaynanam bildiği içinde kayınpederde biliyor gerçekleri ama kendi tarafımdan kimse bilmiyor kafayı yiçemmm
sanki beni anlatmışın.bende öyleydim. artık saldım inan şuan kaçıncı gün inn bilmiyorum.adetim ile gecen ay kaçında gelmişti emin değilim. hı bişey varmı dersen yok . allah yardımcımız olsn. rahatla canım biraz.Çoook zor bu işler kızlar ya stres olmamak elde değil ben evlendikten sonra bir süre çocuk istemedim 3 senelik evliyiz geçen sene korkularım olsada hadi yapalım artık yaşım geçiyor falan dedim ve hemen 2. ay hamile kaldım malesef bebeğimi kaybettim şimdi tekrar deniyoruz bebeğimi kaybedelide çok oldu ama birtürlü olmuyor her ay yumurtlama günlerim yaklaştığında stres oluyorum eşimde bende görev gibi yapmaktan cinsel hayatımız tuhaflaştı eşim resmen istemiyor artık elinden geleni yapmaya çalışıyor ama açıkça söyledi bu durum beni etkliyor diye ne mesela bu hafta yumurtlama günümün olduğu hafta gün aşırı ilşkide bulunmak istiyorum ama eşim daha uzak duruyor zorlamak istemiyorum daha çok stres olacak bir poka benzemeyecek olmadığı zamanda ben çok geriliyorum sanki treni kaçırmışım gibi günler geçtikçe 2 gün akldı 3 günkaldı diyorum atıyorum 4 kere değilde 2 kere ilşkiye giridk diye stres yapıyorum ne yapıcam ben kızlar eşimi ve kendimi nasıl kurtarıcam bu durumdan ve cinsel hayatımız bu yüzden daha kötüye gider diye çok korkuyorummafoldumben
sanki beni anlatmışın.bende öyleydim. artık saldım inan şuan kaçıncı gün inn bilmiyorum.adetim ile gecen ay kaçında gelmişti emin değilim. hı bişey varmı dersen yok . allah yardımcımız olsn. rahatla canım biraz.
canım hayırlısı olsun hakkında ben de mantardan çok çektim senelerce. sonra birden geçti günlük ped kullanmayı bıraktım ben ona bağlıyorum. bir de doktorum bana bir fitil vermişti ilaç değil de flora düzenleyici her adet bitiminde bir iki gece kullanıyorum rahatlatıyo baya. çünkü benim de meyilli öyle mantara falan. gyno max adı sen de kullan bence. hatta dedi ki dr biz bunu hiç akıntı problemi falan olmayanlara da veriyoruz çocuk düşünenlere dedi. çünkü her enfeksiyon kendini göstermez bu onları temziler bi nebze dedi yoksa spermin hareketi yavaşlayabilirmiş. dene canım bence sonuçta fitil işte bi zararı yok ilaç değilmağlesef o kadar ilaçdan sonrada olmadı ve kırmızılar geldi mantarım yine fortledi uzun zamandır cıkmıyordu hastalanmadan önce hafis yanmalar kızarıklar vardı hafifden rahatsız ediyodu geçer dedim geçmedi doktordan bunaldım için gitmedim en son kullandıgım ilaçlar bayagı agırdı onları aldım pazar günü ve başladım fitil ikili hap krem ve eşime hap vermişti aldım ve kullanıyorum anlıcanız bu ilaçların tesiri için iki hafta ilişki yapmamamız lazım ve korunmam lazım hastalanana kadar ilaçlar agır oldugu için korunmam lazım allah muhafaza korkuyorum bişey olurda tutar ve etki eder diye ben hastalanınca işi gücü bıraktım istanbul dışına cıkdım bu gün geldim kafayı dagıttım biraz bu ay geçti 7 ay plan yapmam lazım tabi başka bir sorun cıkmazsa
Çoook zor bu işler kızlar ya stres olmamak elde değil ben evlendikten sonra bir süre çocuk istemedim 3 senelik evliyiz geçen sene korkularım olsada hadi yapalım artık yaşım geçiyor falan dedim ve hemen 2. ay hamile kaldım malesef bebeğimi kaybettim şimdi tekrar deniyoruz bebeğimi kaybedelide çok oldu ama birtürlü olmuyor her ay yumurtlama günlerim yaklaştığında stres oluyorum eşimde bende görev gibi yapmaktan cinsel hayatımız tuhaflaştı eşim resmen istemiyor artık elinden geleni yapmaya çalışıyor ama açıkça söyledi bu durum beni etkliyor diye ne mesela bu hafta yumurtlama günümün olduğu hafta gün aşırı ilşkide bulunmak istiyorum ama eşim daha uzak duruyor zorlamak istemiyorum daha çok stres olacak bir poka benzemeyecek olmadığı zamanda ben çok geriliyorum sanki treni kaçırmışım gibi günler geçtikçe 2 gün akldı 3 günkaldı diyorum atıyorum 4 kere değilde 2 kere ilşkiye giridk diye stres yapıyorum ne yapıcam ben kızlar eşimi ve kendimi nasıl kurtarıcam bu durumdan ve cinsel hayatımız bu yüzden daha kötüye gider diye çok korkuyorummafoldumben
canım hayırlısı olsun hakkında ben de mantardan çok çektim senelerce. sonra birden geçti günlük ped kullanmayı bıraktım ben ona bağlıyorum. bir de doktorum bana bir fitil vermişti ilaç değil de flora düzenleyici her adet bitiminde bir iki gece kullanıyorum rahatlatıyo baya. çünkü benim de meyilli öyle mantara falan. gyno max adı sen de kullan bence. hatta dedi ki dr biz bunu hiç akıntı problemi falan olmayanlara da veriyoruz çocuk düşünenlere dedi. çünkü her enfeksiyon kendini göstermez bu onları temziler bi nebze dedi yoksa spermin hareketi yavaşlayabilirmiş. dene canım bence sonuçta fitil işte bi zararı yok ilaç değil
aynıııı beni anlattın tatlım yaaa bende diodum ki benim bu en az 2 günde bir seks isteyen kocama yumurtlama zamanı noluyo diyodum :kedi: gerçi son zamanlarda söylemiyodum ne zaman olduğunu ama ben gene de senin gibi kendi kendimi yiyip bitiriyodum. ay bugün olması lazımdı olmadı yarın sabah yapsak bari falan gibi saçma fikirlerle olsa da tutmıcak hale getiriyodum bünyemi bu ay o zamanlarda tatile gittik. denk geldi yani iyi de oldu hiç düşünmedim zaten tatilde istesen de istemesen de daha sık oluyo bu işler. hemen kalktım ayağa duşa girdim havuza girdim. ve 2 günlük bir gecikme yaşıyorum şu an yumurtlamamı tespit ettim ovulasyon testiyle. o yüzden gecikmemin tam gününü de söyleyebiliyorum. inşallah tatile bize iyi gelmiştir de meleğğimiz konmuştur hayatımıza. dualarını eksik etmeyin nolur:Saruboceq:
canım hayırlısı olsun hakkında ben de mantardan çok çektim senelerce. sonra birden geçti günlük ped kullanmayı bıraktım ben ona bağlıyorum. bir de doktorum bana bir fitil vermişti ilaç değil de flora düzenleyici her adet bitiminde bir iki gece kullanıyorum rahatlatıyo baya. çünkü benim de meyilli öyle mantara falan. gyno max adı sen de kullan bence. hatta dedi ki dr biz bunu hiç akıntı problemi falan olmayanlara da veriyoruz çocuk düşünenlere dedi. çünkü her enfeksiyon kendini göstermez bu onları temziler bi nebze dedi yoksa spermin hareketi yavaşlayabilirmiş. dene canım bence sonuçta fitil işte bi zararı yok ilaç değil
aynıııı beni anlattın tatlım yaaa bende diodum ki benim bu en az 2 günde bir seks isteyen kocama yumurtlama zamanı noluyo diyodum :kedi: gerçi son zamanlarda söylemiyodum ne zaman olduğunu ama ben gene de senin gibi kendi kendimi yiyip bitiriyodum. ay bugün olması lazımdı olmadı yarın sabah yapsak bari falan gibi saçma fikirlerle olsa da tutmıcak hale getiriyodum bünyemi bu ay o zamanlarda tatile gittik. denk geldi yani iyi de oldu hiç düşünmedim zaten tatilde istesen de istemesen de daha sık oluyo bu işler. hemen kalktım ayağa duşa girdim havuza girdim. ve 2 günlük bir gecikme yaşıyorum şu an yumurtlamamı tespit ettim ovulasyon testiyle. o yüzden gecikmemin tam gününü de söyleyebiliyorum. inşallah tatile bize iyi gelmiştir de meleğğimiz konmuştur hayatımıza. dualarını eksik etmeyin nolur:Saruboceq:
valla tatlım benim kullandığım normal fitil değil kullanım olarak fitil tabi de. kurutucu özelliği yok öyle mantarı falan sadece vajinanın ph.ını düzenliyor. adet bitiminde kaşıntı olur ya biraz pedlerden falan onun için kullanıyorum. ama doktorum bana onu yumurtlamadan önce 2 gece üstüste vermişti sperm geldiğinde ph uygun olsun öldürmesin spermleri diye eğer ondan kullanırsan yani korunmana gerek yokchablisss ŞU AN dükkandayım fitili dün akşam kullandım çümkü adetim bitti gibi ama galiba senin dedigin ilacı kullanıyorum galiba 2 li tablet ve 3 gün arayla kullanılıyor yuvarlak bişey yangısıda geçti çok şükür krem var onuda akşamları kullanıcam namaz kıldıgım için sorun oluyor gündüzleri kullanmak dünde eşim kullandi bir tabletlik ilaç vermişti onuda aldım kullandı ve haftaya birtane daha alıcam onuda içircem:) bana hap vermişti bide 4 lü tablet 2 sabah 2 akşam içiliyor onuda içtim ve bütün ilaçları haftaya yine alıcam kullancam bu kullandıklarım geçirmesi için kullancam haftayada kurutması için yeter ya bıktım artıkk kurtulamadım gittim illetden bide ilaç kullandıgım için yasak ya beyfendimiz kudurdu ama banane beklicek bu ay yumurtlama günlerimde zorla uyandırıyodum şimdi sıra bende puhahah:)
selam canım ben eski ss2302 belki gecen seneden hatırlarsın birkac topic'te yazısmıstık.. topigine bakıyorum arada.. senin icin cok heyecanlandım canım gecikmen olmus insallah bebişin gelmistir tatlımm :Saruboceq::Saruboceq:
gelir canlarım gelir siz biraz başka şeylere yoğunlaşmaya çalışın elinizden geleni fazlası ile yapıyorsunuz ama bunlarda bir geldimi pir geliyorlar anaıcm
bütün dualarım sizlerleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?