"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

ÇOK ÜZÜLDÜM GÜZELİM MORENİNİ TAMİN EDEBİLİYORUM BENDE BU AY BAYA ÜMİYLİYDIM yumurtlama ilaçı ve çatlatma iynesi yurulmuştum ama hüsrannnn napalım bizim sınavımızda bu yoldan allahtan hayırlısı ne diyim yüçe rabbim verecek bizde ona bakıcaz ilaç hakkındada onurya olmaz deyil ialç kullanıyorum birde hamile kalırsam diye korkuyorum allah göstermesin yan etki yapar diyebilmiyorumkismile

canım salma kendini. ne yapalım bu ay da kısmet değilmiş.ama bu hiç olmayacalk anlamına gelmiyor ya.biizmkiler biraz nazlı olacak anlaşıldı. biz de temmuz da tatile çıkacağız. o ay da tutmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum. ben de çok korkuyorum doktora gitmekten.

yaşamcım evet yaptığın gibi oluyo aynen alıntı
loneliness canım anlıyosun beni. doktor konusunda insan bişey çıkcak diye korkuyor ama ben gidince anladım mart ayında bişey çıkmasa daha kötü. bişey çıksa dersin ki haa buymuş e hadi tedavisi de bu. ama yumurtlama düzgünse sperm düzgünse tüpler açıksa insan niye peki olur dimi ama.benim en korktuğum şeylerden biri açıkçası sebepsiz olmaması. nerdeyse problem olsa ve tespit edilse sevincem :)

ne kadar canını sıkma desemde sıkacaksın aynısını bende yaşadım 10 gün gecikince çok umutlanmıştım testte birşey çıkmayınca doktora gittim minik bi rkistim varmış o yüzden gecikmiş tabi çok hayal kırıklığına uğradım birde kisti eritmek için 1 ay doğum kontrol hapı kullandım o ayda geçti öyle ama alıştım galiba artık allaha şükür kist mist kalmadı adetlerim gayet düzenli gidiyor elbet olacak vakti var demekki 2-3 günlük gecikmelerde umutlanmamyı öğrendim zor oluyor biliyorum ama geçiyor geçecek napalım arkadaşım kısmet dua edip beklemekten başka çaremiz yok sağlığımız yerinde olsun hepsi olur elbet :1hug:

haklısın canım ve bu sabah anladım ki iyice gerçekten herşeyde bir hayır var allah herşeyin sırasını biliyor. dün o kadar üzüldüm ağladım bu sabah atamamın onaylandığını öğrendim aylardır bekliyordum yaklaşık 15 gün sonra işe başlıyorum yeniden hem de çok güzel koşullarda inşallah. allah bi kapıyı kapatırken öbürünü açmak için kapatıyor belki de o an için. herşeyde bi,r hayır varmış

merhaba arkadaşlar ben aralık ayından beri hamile kalmak için uğraşıyorum ateş ölçme yöntemi ile, ve sürekli aklımda hamilelik vardı hiç aklımdan atamıyordum... mayıs ayında ateş ölçmeyi de bıraktım , bebek fikrini de aklımdan çıkardım hatta kaçıncı günde falan olduğumu bile zor hatırlıyordum bu ay, ve bebşim bana süpriz yaptı bu ay.. hiç beklemiyordum şimdi 4+6 haftalığız.. Allah dileyen herkese nasip etsin hamileliği

ay canım çok yeniymiş allah bebğini sana bağışlasın tüm isteyenlere de nasip etsin.çıakrdın aklından da nasıl çıkardın peki onu da paylaşsaydın

çok sevindim senin adına en azından moralin için çok iyi olmuştur bebeğinde böyle süpriz yapacak eminim sevgiler..

tebrikalr darısı hepimizin başına diyeyim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

ay canım çok yeniymiş allah bebğini sana bağışlasın tüm isteyenlere de nasip etsin.çıakrdın aklından da nasıl çıkardın peki onu da paylaşsaydın
bu kişilikle alakalı galiba yada bıkkınlık geliyor aman diyorlar galiba bende henüz olmadığı için bende anlamıyorum nasıl boşverildiğini

Merhaba arkadaşlar siteyi çok uzun süredir takip ediyordum aslında ama daha yeni üye oldum ve yorum yazmak bugüne nasipmiş. bende daha yeni hamileyim... korunmayı bıraktıktan sonra 4. ayda hamile kaldım ve ilk 3 ay acayip stres yapmıştım ve en ufak belirtide kendimi kandırmıştım hiç gecikmeyen adetim 3 ayda sürekli 1 hafta gecikti. son ay zor belki yapması ama gerçekten o kadar düşünmedim hatta yatakta ilişkiden sonra 1 saat yatma muhabbettini ilk 3 ay yapmıştım ama 4.ayda olacağı varsa nasipse olur deyip çok dikkat etmedim hatta şehir dışı planımız vardı kafamda onlar vardı yani ama nasip o aymış demek ki. size diyebileceğim yapması çok zor ama şu " ayy ovulasyon günüm, ayy yumurtladım mı" diye düşünmeyin arkadaşlar bu işte herkes diyor biliyorsunuz stres çok önemli.. tatilde kafanızı rahat tutmaya çalışın ve bence şu ovulasyon takibinizi 1,2 ay yapmayın oluruna bırakın arkadaşlar. Allah haıylrısı ile her kadına bu duyguyu yaşamayı nasip etsin... güzel haberlerinizi buraya yazarsınzı umarım..

haa bu arada nasıl aklından çıkardın diye soruyorlar ovulasyon takibini yapmayın zaten o bizi strese sokuyor her wc de sürekli akıntı kontrolü yapıp duruyoruz . ben o ay yapmadım..eskiden nasıl olağan birşey se o benim için şimdide öyle olsun diye düşündüm..hatta ovulasyon testi almak istedim eşim istemedi kendimizi rahat bırakalım oluruna bırakalım dedi ve 1 yıldan önce ovulasyon testi kullanmamı istemedi bende almadım.. sizde aceleci olmayın almayın yani takip olayını aklınızdan çıkarmaya çalışın.. ..sürekli akıntım ne renk uzuyormu kısamı felan 1,2 ay düşünemeyin düşündüğünüzde bile çıkın wc den başka işle uğraşın tabiki benimki sadece tavsiye ama bilmiyorum işe yarar gibi geliyor inşallah yarar arkadaşlar..

Son düzenleme:
teşekkürler canım inşallah dediğin gibi olur. bana bıkkınlık gelmesine geldi de içimde nasıl bir yenilenme dütrüsdü varsa adet bitince gene heves geliyo sinir oluyorum kendime akannehir

canım çok haklısın ama benim bir sene olcak nerdeyse belkide bir sorun var bu ay doktora başlıcam.yumurtlama takibi olayına girince zaten aklımdan çıkarmam hiç mümkün olmaz. benimde hiç düşünmediğim aylar oldu. ama olmadı işte.burda bi arkadaş demişti bu iş anca problemi olmayanlar için geçerli olabilir diye bir de allah ol diyo işte

Ay nasıl nasıl nasıl olmuyor olmuyor olmuyor atamıyoruz bırde kendıme dıyıyom fazlada ıstemıyosun nıye dıŞıyosun ÜstÜne dıyom ama kıme kendıme desem kendım ınanmıyorum bu arada hamıŞ kalan arkadaŞlar hayırlısıyla kucaklarına almak nasıp etsın bızde ıÇınde:)

slm kızlar önce şunu söylemek istiyorum allah herkese sabır sonrada bebiş versin inşallah bende konuları falan okurken tesadüf gördüm konuyu ve yazmak istedim şu aklından çıkarma olayını.. bende aklından çıkarıp hamiş kalanlardanım şu an 5 haftalık insan aklından tamamen çıkaramasada bişeyler sebep oluyo elbette benim 2 yıldır olmuyodu bebeğim tedaviye başladım ama sadece bir kez hap kullandım ve iğne yapıldı o sırada kafayı yiycek gibi oldum nerdeyse uyku uyumuyodum tamamen hayat bunun üzerine endeksliydi sinirden karşımda kim varsa kırıyodum birinin hamile olduğunu duyunca ağlıyodum yolda bi hamile görsem o günüm perişan geçiyodu hele birde çevrende ailene falan neden çocuğu olmuyo lafı insanı öldürmekten beter ediyo.. o sıralarda evdeydim çalışmıyodum daha sonra tabiki etmedim ama isyan eder boyuta yaklaşmaya başlamıştım nerdeyse neden neden diye. maddi sıkıntılar büyümeye başladı ve işe başlamak zorundaydım nitekimde başladım tabi tedavi falan hep gitti doğal olarak aklımda bi an önce borç sıkıntılarını atlatmak ve tedaviye tekrar başlamak vardı işin ilginç tarafı işe başlayınca nedense korunmaya başladım tekrar ama annem çok kızdı sütümü helal etmem korunursan dedi üstünden 3 ay geçtikten sonra korunmayı bırakıyım dedim adetimin bittiği hafta ilişkimden hamiş kaldım benim aklımdan çıkarma olayımda bu arkadaşlar zor biliyorum ama gerçekten aklınıza her geldiğinde sadece dua edin ne kadar kafaya takılırsa o kadar tedavi dahada uzuyo rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

canım ben de 15 gün içinde tekrar işe başlıyorum. benim de korunmayı bıraktığımızdan beri çalışmama durumum vardı. ben hep bunun etkisi olduğunu düşündüm. eğer bu zaman zarfında çalışıyor olsaydım belki de şimdi kucağıma bile almıştım bebeğimi. kısmet işte. ama yazdıkların içimi rahatlattı. sağlıkla kucağına al bebeğini sağlıklar diliyorum

sela mkıslar bugün adetime 6 gün var ama göğüslerim 20 gün önce şişti ve şüphelendim kendimden bugün test yaptım testi ışıga tutumda orda silik bir çizgi var kendim emin olamadım arkadaşımı çağırdım oda gördü evet dedi normal bakınca yok ama ısıkta bakınca gözüküyr yardım edermisiniz aanlayamadım

benim adetim 6 gün geçti çok belirsizdi ikinci çizgi 2 gün geçince bi daha yaptım dahada netleşti tam 10.cu günde tam anlamıyla kırmızılaştı inş hamişsindir

geçmişi okudum senin ataman çıkmış galibahayırlı olsun işte bu arada yoğun bi hayat olcak bi süre sana o arada tutma şansın çok fazla gerçekten aklında tamamen bebek olunca olmuyo tutmuyo insan rahat olamıyo başka bişeyle uğraşıncada oluveriyo inş hakkında hayırlısı seninde bu zaman zarfında tutar inş sende benim gibi yazarsın buraya aklımdan çıkardımda oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…