selam...evet zor ama bu fikri kafanızdan çıkarmanız gerekiyor...3 yıllık evliyim..geçen mart ayında korunmayı bıraktık..nisan ayında bi doktora gideyim dedim folik acid falan kullanmak gerekiyormu bilgilendirsin diye..doktor bir yumurtalığımda pko olduğunu söyledi..10 tanede hormon testi yaptırdı...hepsi normal dedi ancak biri çok düşük muhtemelen hormon vericem tedavisiz çocuğun olmaz dedi...şok oldum...doktora ne için gitmiştim ne çıktı????????kk ile tanışamda o dönemde olmuştu hatta:)))
neyse doktor benim moralimi altüst etti...bi süre benim çocuğum olmayacak diye dolaştım ortada(((birçok doktor araştırmaya başladım...sonra annem dur bakalım siz bi normal yolla deneyinde oluyomu olmuyomu ona göre karar verin dedi..normalde en az 6 ay doğal yollarla denemek gerekirmiş..
ben çok zor olsada doktor doktor koşturmaktan vazgeçtim...pko için kilo vermenin çok önemli olduğunu öğrendim ve bi spor merkezine gidip 6 aylık kayıt yaptırdım..beslenmeme özen göstredim ve 3,5 kilo verdim..adet döneminin belli günlerine kadar adaçayı içtim..bol kivi yedim..bol fındık yedim..5 ay olmuştu artık korunmayı bırakalı ama maalesef...ağustosta tatile gidecektik..ben tatile gidip gelince artık düzgün bir doktor bulup tedavi olmam gerektiğine karar vermiştim ve eşimde buna ikna olmuştu artık..tatil için alışveriş falan derken yumurtlama dönemimi bile düzgün takip etmedim o ay..tatile gittim ve süper bir tatil geçirdim..ama döner dönmez doktora gitmeyide kafaya koymuştum..bu arada adet tarihim 2 gün geçmişti ama son aylarda sürekli geciktiği için hiç umutlanmadım..karnımın sancısıda cabası...p.tesi işe gitmeden önce bütün gün içim rahat etsin dedim ve evde geçen aydan kalma bir test vardı onu yaptım..ümidim olduğundan değil sırf rahat sigara içebileyim diye:)))hatta testi yapıp kenara bıraktım dişlerimi fıröçalamaya başladım..o sırada gözüm 2. çizgiye ilişti..belli belirsiz zor farkedilen bir çizgi vardı işte:))))))))veee şu an 5 aylık hamileyim...allah bağışlarsa bir oğlum olacak...kaldıki tatilde kayalara tırmandım...dalgalı havada batekneyle balığa çıktım..iskelelerden atladım...ve 1000 km yol gezdim...Rabbim isteyince herşey oluyor....kaydirigubbakcemile5
kafanıza takmayın demek çok zor..takmadan olmuyor ama moraliniz çok yüksek olsun...belki bu daha zor ama pozitif düşünmek çok önemli...bu arada hamile kaldıktan sonra gittiğim doktorum hormon testi sonucumun gayet normal olduğunu söyledi ve diğer doktorun işini yapamadığını söyledi ki bir doktor bir doktora bunu çok zor söyler...
güvenebileceğiniz bi doktorunuz olsun...moraliniz yüksek olsun...dua edin...emin olun bebişiniz en uygun zamanda gelecektir:)))
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu...
biz bu iki çizgiyi ne zaman görcez acaba sizleri blmem ama kızlar ben artık bebekle yatıp bebekle kalkıorum çok kötü durumdayım aklımdan atamıorum yaa siz neler yapıosunuz nelerle oyalıosunuz kndinizi yardım lütfen bu stres yüzünden olmıcak die korkuorum..
biz bu iki çizgiyi ne zaman görcez acaba sizleri blmem ama kızlar ben artık bebekle yatıp bebekle kalkıorum çok kötü durumdayım aklımdan atamıorum yaa siz neler yapıosunuz nelerle oyalıosunuz kndinizi yardım lütfen bu stres yüzünden olmıcak die korkuorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?