"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

bu ay yapmayı planlayıp da ertelediğim bi çok şeyi yapma kararı aldım reglmi bekliyordum. gelsin de kafam rahatlasın ve yapmayı ertelediklerimi yapayım inş diye... şimdi Allahımın izniyle yeni bir sayfa açıyorum kendime, üzüntünün beklemenin ertelemenin olmadığı tertemiz bir sayfa... inşaallah başarılı olurum....
geçen hamileliğimde gittiğim alanının en iyilerinden olan doktor hanım para kaygısı olmadan demişti ki " ben hastalarıma buraya geldiklerinde ilk öncelikle 2-3 ay hamileliği planlamadan düşünmeden kafanızdan atın eğer olmazsa o zaman gelin diyerek geri gönderiyorum demişti. ve beni de geri göndermişti ve kafamızdan ne kadar becerebildiysek atmıştık... ama olsun diye değil sağlığımız için ve birbirimizin kıymetini daha da bilerek atmıştık kafamızdan. ve gerçekten de 1-2 ay sonra o ay sadece bir ilişkiyle hamile kalmıştım ve de adetin 9. gününe denk gelen ilişkiden hamile kalmıştım....
bu tezi doğruluyorum arkadaşlar.. en azından 1 defa da olsa işe yaradı...

meraba arkadaşlar.öncelikle böyle bir konu açan arkadaştan Allah razı olsun.bende kafadan atma olayını bir türlü başaramıyorum. ne zamandır böyle bir konu arıyordum sonunda buldum konuyu en başından beri okudum bana çok mantıklı geldi artık bende rafa kaldırıyorum bu bebek meselesini çok sıkıldım çooookk zoraki ilişkiden ayağımı kaldırıp yatmaktan yumurtlama günü hesaplamaktan vs vs. yeter artık diyorum.eşimide kendimide harap ettim 3 yıldır 1 aşılama 1 tüp bebek denyimim var olmadı Rabbim istemediği ve vakti gelmediği sürecede olmayacak.

çok üzüldm canım allah yardım etsn hepimize...ewt bnde senn gibiydm gnleri hesaplama bacaklar havaya filn gereksiz şeylerle uraştımdurdum ama artık bnların hiçbirini yapmıorum ve inan kafam daha rahat kndmle kavga etmeyi bırakıorum artık...

eğer devamlılılk sağlanırsa burada birbirimize çok destek oluruz ama bu kesin kararlıyım daha yaptıklarımın hiçbirini yapmıcam ilişkiden sonra bir saat yatmıcam olacağı varsa bir tek spermle yine olur Rabbim ol dedikten sonra her şekilde olur.oh içimi döktüm rahatladım

amin canım amiiiiinnn.boşverelim artık ya canıma tak etti evliliğimin tadını çıkaramadım bu yüzden hiçbişeyden zevk alamaz hale geldim.

1-2 gun içinde adet olucam stresten oda uzayacak valla ya olsada bitse modundayım.birçok konuda kendi irademi durdurmayı bilmişimdir bu konudada başaracağım bunu yapmalıyım...inanmalıyım... Bir gun deselerdi senin boyle bir derdin olacak ve sen çok takacaksın die inanmazdım.bunun için üzüleceğim hiç ama hiç aklıma gelmezdi.kaydirigubbakcemile3

aynen canım benimde hiç aklıma gelmezdi hatta bir arkadaşım var be o zamanlar bebek düşünmüyodum o çok istiyodu 3 ay denedi olmadı ben ona hep diyodumki neden kafana takıyosun olur kafasına takmasına bir anlam veremiyodum nasıl olsa olacaka diye diye düşünüyodum.ama şimdi o arkadaşımı çok iyi anlıyorum tabi onunki 6.ayda oldu benim 3 yıl olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun.

allah sabrı ve umudumuzu kaybettirmesin canım.inşallah sende anne olursun, yakın bir arkadaşım 2sene bekledi tam doktora gidecektiki hamile kaldı inancada bağlı.daha evvel doktora gittiğinde yani 1.yıl sonunda doktor sizin çocuğunuzun olması zor aşılama demişti.ama normal yolla oldu sadece yumurtlama gunume dikkat ettim dedi.ablamda benzerini yaşadı aşılama oldu rahatsızlandı aşılama iyi gelmedi ona ara verdi o iki üç ayda hamile kaldı bir suru para doktu halbuki ama normal yolla olmuş bebek.allahım verecek inancını kaybetme.

zaten bizi ayakta tutan inancımız değilmi Allah büyük birgün bizde anne olacağız.şöyle bir söz var bilirimisin "birgün çok büyük bir derdin olduğuna derdine dön deki senden kormuyorum çünkü senden büyük ALLAHIM var"yanlış yazmışta olabilirim ama anlatmak istediğimi anlamışsındır.

evet canım anladım tabiki allah elbet bir gun sağlıklı bebekler bizede verecek ve bu duyguyu bizede yaşatacak duamızı eksik etmeyelim:)

Bİlmİyorum o duayı olabİlİr tabİkİ okurum

o zaman şöyle yapalım her hafta bir arkadaşımıza okuyalım duayı paylaşırız bir haftada bir arkadaşımızınki biter bu nasıl ben cumartesi akşamı başlıcam eğer katılmak isteyen varsa kaç tane okuyabileceğini yazsın.

gultun senle benden başka kimse kalmadı arkadaşım en iyisi ikimiz birbirimize okuyalım varmısın.

evet canım salat_ı tefriciye duası doğru bulmuşsun 4444 kere okunuyo kim okudusya dileği yerine geldi

SALÂTI TEFRİCİYE DUASI

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.

Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?
Bir dileğinizin hayırlısıyla olması için

1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, 4444 defa okunmalıdır.

ben çıkıyorum mesaim bitti yarın 8:30 da burdayım inş. görüşürüz arkadaşlar iyi akşamlar herkese.

bence bu konu sabitlenmeli... çok faydası görülür diye düşünüyorum...
konu sahibi arkadaşım inş bu msjı görür

hoşgeldin canım aramıza. ovulasyon testi iyiyöntem bencede hem adetinin gecikip gecikmeyeceğini kestirirsin hem de gün atlamazsın. insanı daha bile rahat yapabilir olduğundan. hesap yapmak daha kötü
sağol canım ama pek bayanlara göre bir iş değil azıcık pis iş yani zor biraz. ama ikimiz de aynı meslek olunca iyi yanları oluyo sıkılmıyoruz meslek muhabbetlerinden paylaşımı güzel oluyo yani . benim kardeşim de senin mesleğinden olcak işallah moda tasarımı okuyo opuyorumnanaktan
canım harikasın valla bencede düzensiz olması hamile olamamak kadar kötü. benimde bir kere oldu inanılmaz bozuldu psikolojim ama şimdi çok iyi maşallah bu da psikolojik olarak daha rahat olduğumun kanıtı galiba kaydirigubbakcemile2
allah senden de razı olsun canım paylaştın derdini bizimle opuyorumnanaktan evet tatlım zamanı gelmeden hiç bi yol işe yaramıyor bu tedaviler insanı daha çok geriyor bence strese sokuyor. biraz oluruna bırak bakalım Allahım ol dicek elbet
bence bu konu sabitlenmeli... çok faydası görülür diye düşünüyorum...
konu sahibi arkadaşım inş bu msjı görür

gördüm tatlım görmesine de nasıl yapcam o işi onu bilemiyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…