meraba arkadaşlar.öncelikle böyle bir konu açan arkadaştan Allah razı olsun.bende kafadan atma olayını bir türlü başaramıyorum. ne zamandır böyle bir konu arıyordum sonunda buldum konuyu en başından beri okudum bana çok mantıklı geldi artık bende rafa kaldırıyorum bu bebek meselesini çok sıkıldım çooookk zoraki ilişkiden ayağımı kaldırıp yatmaktan yumurtlama günü hesaplamaktan vs vs. yeter artık diyorum.eşimide kendimide harap ettim 3 yıldır 1 aşılama 1 tüp bebek denyimim var olmadı Rabbim istemediği ve vakti gelmediği sürecede olmayacak.
çok üzüldm canım allah yardım etsn hepimize...ewt bnde senn gibiydm gnleri hesaplama bacaklar havaya filn gereksiz şeylerle uraştımdurdum ama artık bnların hiçbirini yapmıorum ve inan kafam daha rahat kndmle kavga etmeyi bırakıorum artık...
1-2 gun içinde adet olucam stresten oda uzayacak valla ya olsada bitse modundayım.birçok konuda kendi irademi durdurmayı bilmişimdir bu konudada başaracağım bunu yapmalıyım...inanmalıyım... Bir gun deselerdi senin boyle bir derdin olacak ve sen çok takacaksın die inanmazdım.bunun için üzüleceğim hiç ama hiç aklıma gelmezdi.kaydirigubbakcemile3
aynen canım benimde hiç aklıma gelmezdi hatta bir arkadaşım var be o zamanlar bebek düşünmüyodum o çok istiyodu 3 ay denedi olmadı ben ona hep diyodumki neden kafana takıyosun olur kafasına takmasına bir anlam veremiyodum nasıl olsa olacaka diye diye düşünüyodum.ama şimdi o arkadaşımı çok iyi anlıyorum tabi onunki 6.ayda oldu benim 3 yıl olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evet canım anladım tabiki allah elbet bir gun sağlıklı bebekler bizede verecek ve bu duyguyu bizede yaşatacak duamızı eksik etmeyelim:)
Bİlmİyorum o duayı olabİlİr tabİkİ okurum
hoşgeldin canım aramıza. ovulasyon testi iyiyöntem bencede hem adetinin gecikip gecikmeyeceğini kestirirsin hem de gün atlamazsın. insanı daha bile rahat yapabilir olduğundan. hesap yapmak daha kötümerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.okudukça ne kadar çok benim gibi bayan varmış dedim off ki ne off eşim çocuklara bayılıo bende çok seviorum 5aydır denioruz olmadı stres oldu artık doktora gittim sorun yok denemeye devam dedi eşim gitmedi doktora onun gitmesi için 8 ay-1 yıl arası normal deneyerek beklememiz gerek sanırım.doktora gidince ikimize birden tekrar bakacaklar.ama tabi o zamanı beklemek istemiorum kendi kendimi ve eşimi telkin ediorum olacak merak etme die ama inşallah guzel hbrlerimizi veririz birbirimize:)32-33 gunde bir adetim oluo yumutlamamı anlayamıorum doktor gun takibi yap dedi 12.gunden 19.gune kadar sık ilişki dedi.o gunleri kullandım son iki aydır daha onceki üç ay gun takibi yapmadım.bu ayda yumurtlama testine başlıycam hadi hayırlısı....
sağol canım ama pek bayanlara göre bir iş değil azıcık pis iş yani zor biraz. ama ikimiz de aynı meslek olunca iyi yanları oluyo sıkılmıyoruz meslek muhabbetlerinden paylaşımı güzel oluyo yani . benim kardeşim de senin mesleğinden olcak işallah moda tasarımı okuyo opuyorumnanaktanbenmde reglime az kaldı aklıma getrmek istemiorum ama şeytan iştee giriolmaz:ttlım çok güzel mesleğn var avukat bayanlar çok hoşuma gidio güzel meslek seçmişsin..inş daha ii yerderde çalışma fırsatı bulursunn:)eşinin işiylede ilgili olman güzel en azından düşünecek bişeylern oluodur iki meslektaş nasıl oluyo aynı evde konuşacak çok şey oluodur heraldeopuyorumnanaktan
canım harikasın valla bencede düzensiz olması hamile olamamak kadar kötü. benimde bir kere oldu inanılmaz bozuldu psikolojim ama şimdi çok iyi maşallah bu da psikolojik olarak daha rahat olduğumun kanıtı galiba kaydirigubbakcemile2arkadaşlar gözüm aydın regl oldum :) bakın arkadaşlar artık üzülmüyorum bu rafa kaldırma muhabbeti bana yaradı galiba.. eski sabırlı halime geri döndüm çok şükür...
4 ay önce eşim günü gününe olan adetlerim için şöyle demişti: ya bi ay da geciksin de ümt edelim ya, ümit bile edemiyoruz hiç gecikmiyor demişti :) sonra ne mi oldu ilk önce 11 gün gecikti alt üst olduk bebek zannettik... sonraki ay 5 gün gecikti ve yine hüsranla sonuçlandı elti faktörü de vardı tabi... geçen ay adetten 1 2 gün önce kendimi toparladım düzenli adetimin kıymetini anladım ve inşaallah zamanında olurum bebk yoksa ne olur gecikmesin Allahım dedim ve 1 gün gecikmeyle oldum... bu ay da 1 gün gecikmeyle oldum...
kendimi hazırladığım için, ne kadar becerebildiysem eğer kafamdan atmaya çalıştığım için şu an çok rahatım hiç ağlamadım üzülmüyorum.. Allahıma şükrediyorum düzenli regl e geri döndüğüm için.. Rabbime hamdolsun....
biliyorum "RABBİM NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN OLUR" üstüne düşmeyeceğim isteklerimin inş... madem daha zamanı var bari kendimi yıpratarak sağlığımdan olmayayım ...
allah senden de razı olsun canım paylaştın derdini bizimle opuyorumnanaktan evet tatlım zamanı gelmeden hiç bi yol işe yaramıyor bu tedaviler insanı daha çok geriyor bence strese sokuyor. biraz oluruna bırak bakalım Allahım ol dicek elbetmeraba arkadaşlar.öncelikle böyle bir konu açan arkadaştan Allah razı olsun.bende kafadan atma olayını bir türlü başaramıyorum. ne zamandır böyle bir konu arıyordum sonunda buldum konuyu en başından beri okudum bana çok mantıklı geldi artık bende rafa kaldırıyorum bu bebek meselesini çok sıkıldım çooookk zoraki ilişkiden ayağımı kaldırıp yatmaktan yumurtlama günü hesaplamaktan vs vs. yeter artık diyorum.eşimide kendimide harap ettim 3 yıldır 1 aşılama 1 tüp bebek denyimim var olmadı Rabbim istemediği ve vakti gelmediği sürecede olmayacak.
bence bu konu sabitlenmeli... çok faydası görülür diye düşünüyorum...
konu sahibi arkadaşım inş bu msjı görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?