"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

canım ben 2 yıl sonunda kavuştum bebişime, ilk başlarda pek bi sorun yoktu sonra bende kist oldu dr gittim ilaç verdi kullandım 9 ay daha bekledik yine olmadı sonra tekrar dr yolları... 1 seneyi geçmişti artık sıkılmıştım, eşimle bvirlikte olmak bile istemiyordum görev gibi kafamda hep bebek bebek... dr yumurta takibi yaptı ilaç kullandım eşim tahliller yaptırdı önce 2 testte sperm sayısı çok düşüktü sonra aşılamaya geçtik bu arada ben kürler felan yaptım hem eşme hem kendime aşılamad olmadı, mayısda aşılama tutmadı, sonra eşimle yaz tatili ve ramazan geçsin tüp bebek yaptıralım diye karar verdik ramazan geçti, ekimde tüp bebek için karar verdik ama ben eylülde hamile kalmıştım :))) ama o ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 2-3 gün çift çizgi gördüm o tarihlerde eşimle çalıştık:)) kısmettt yani aslında pekde kafamızdan çıkarmış sayılmazdım... Rabbim mucizemizi kendi gönderdi...

Dilerim bu yolda ilerleyen herkese en kısa zamanda gönderir Rabbim...

Bende Eylül ayında hamile kalmalıyım diye kendimi öyle bir şartlandırmıştımki, hemde herkese hamileyim bile demiştim o derece yani :bbo: kendimi kaybetmiştim. Sonra kırmızıları gördüm ve ben halen inanmak istemiyordum üstüne gördüğümü falan düşünüyordum ama sonraki bir kaç gün bunun normal adet olduğunu anladım ve yaptığım 15. testte negatif çıktı. Eşim de bebek yokmu diyince bağıra bağıra nasıl ağladığımı anlatamam. Sonra bide aileme hamile olmadığımı anlatmaya çalıştım ve tabi herkes bir şüpheyle baktı bana. Sonraki ay Ekim ayında yani, hiç umurumda değilmiş gibi davrandım ve yüzde 70 başardım da ve Ekim 15de hamile kaldım. ışin komik tarafı hamile olduğumu aileme söylerken utandım. Çünkü herkes gene bir şüphe içinde yaklaştı bana. Neyseki bu sefer haklı çıktım. Şuan 10+2yim. Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

ewt ttlım haklısın ama ben hala aynıyım..kafam şı sıralar hiçbişiy almıo bikaç dua daha ezberliyim dedim ama yok okudumu hemen unutuorum....bi kitaba başlamıştım senn gibi ama oda ünitenin üzerinde kaldı öle beni beklio:)))

Kızlar ben de geçen ay kafaya çok takmıştım, ama 2 gün gecikmeyle regl olmuştum.Bu ay hiç takmadım,hamilelik yazılarını okumadım, farklı başlıklara baktım hep.Veee bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm .kaydirigubbakcemile3 . Çarşamba da doktora gidicem kısmetse. opuyorumnanaktan

gözün aydın ttlım allahın izniyle kucana alırsın inşşş

gözün aydın canım darısı başımıza msedacım evde neler yapıyorsun mesela cd.ler satılıyor kitapçılarda cd alıp yogaya yada pilatese başlayabilirsin evde. yada internette film falan izleyuebilirsin vaktin nasıl geçtiğini bile anlamayacaksın bak gör. hem de kafanı boşaltmış olursun

canım walla film kalmadı izle izle evde kndi çapımda spor yapmaya çalışıorum salondan kalma bi kaç hareket basen popo bölgesi içn otur otur evde genişlerdimmkafamçokkarıştızaten ev işini biliosun caım deli gibi yap et ertessi gün gene aynı işler sıkıntı verio insana.sen napıosusnuz canım nasıl geçio vaktinnn....

biz eşimle spor salonuna yazıldık canım haftanın 3 günü oraya gidiyorum yarım gün geçiyo zaten öyle. onun dışında tüm gün evde olduğum nadir oluyor zaten iş de arıyorum. tüm gün evde olunca da internetten film falan izliyorum böyle geçiyor vakit. dediğin gibi ev işleri hep aynı çalışırken hiçbirini gözüm görmüyordu ne güzel :bbo:

öncelikle Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
ben de 3 senelik evliyim 1 sene çalışıyordum vebebek düşünmedik sanki ben istediğim an da olucakmış gibi erteledik
çikolata kistinden dolayı laproskopi ve 3 aşılama ve 1 tüp bebek dnemesi geçirdik olmadı ocak ayında 2 tüp bebeği deniyecektim ve geçen ay hamile olduğumu öğrendim inannın hiç bişeye dikkat etmedimne kürler yaptım daha önce hatta tatile gittim geldim mide bulantılarımı gastritim yine ilerledi diye doktora giitim ve 7 günlük bi regl gecikmesi var diye bile umursamadım havalardandır diye:)
dr gebelik testide yapalım öyle ilaç veririz diyince yaptırdım ve dr bana
hiç bişeyiniz yok sadece hamilesiniz dedi:)))
gerçekten kafaya takmamak gerek şimdi hamileyim
ve Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz bu duyguyu ancak yaşayanlar anlar

biz 1 sene korunmasiz iliskide bulunduk.ozellikle de bu yumurtlama gunlerime denk getiriyoduk.artik isteyerek beraber olmaktan cok bi gorevmis gibi oldu ve bu da skmaya baslamisti.bu gectigimiz eylul ayinin 12 si yine adet oldum tabi husran 17sinde adetim bitti 19 unda iliskimiz oldu.ve ogrendimki ayin 19 unda hamile kalmisim ve 1 hafta sonra belirtiler basladi.adet olmama yakin test yaptim acaba diye ve pozitif cikti.suan nerdeyse 15 haftalik hamileyim.boyle olucagini bilseydim hic kasmazdim kendimi.bence siz de kasmayin.zaten bebek bebek diye beyne cok yukleniyosun iliskiye de istediginiz icin deil sadece bebek icin giriyosun bana gore bu bebegin olmasini daha cok engelliyo.Allah herkese bebek sahibi olmayi nasip etsin insallah.

spor ii oluyo ttlım kafanı boşaltıosun ....bnde şu sıralar acaba yeniden iş hayatına dnsemmi die düşünüorum hem işimide seviorum şöle düzenli saatleri olan ii bi firma bulursam başlamayı düşünüorum tekstilde pek saatler düzgn olmadığı için çalışamadım evlilikten sonra ama bi umut belki bulurum:))evde oturmaktan takıntılı insan oluorum sanırım:bbo:

evet canım bende evlendiğimizden beri çalıştım hep son işyerimde sorunlar oldu artık daha rahat bi yer bulmak istiyorum o yüzden daha seçici davranıyorum ama izmir işe anlamında çok kıt. o yüzden daha ne kadar evdeyim bilmiyorum .allahtan eşim de avukat onun işlerine yardım ediyorum arada duruşmalara falan giriyorum yoksa iyice çatlıcam. son günlerim benim adetime bi kaç gün var gene geldi çöreklendi aklıma ne güzel yumurtlamadan sonra bile aklıma gelmemeişti :umursamaz:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.okudukça ne kadar çok benim gibi bayan varmış dedim off ki ne off eşim çocuklara bayılıo bende çok seviorum 5aydır denioruz olmadı stres oldu artık doktora gittim sorun yok denemeye devam dedi eşim gitmedi doktora onun gitmesi için 8 ay-1 yıl arası normal deneyerek beklememiz gerek sanırım.doktora gidince ikimize birden tekrar bakacaklar.ama tabi o zamanı beklemek istemiorum kendi kendimi ve eşimi telkin ediorum olacak merak etme die ama inşallah guzel hbrlerimizi veririz birbirimize:)32-33 gunde bir adetim oluo yumutlamamı anlayamıorum doktor gun takibi yap dedi 12.gunden 19.gune kadar sık ilişki dedi.o gunleri kullandım son iki aydır daha onceki üç ay gun takibi yapmadım.bu ayda yumurtlama testine başlıycam hadi hayırlısı....

inşş hayırlısı olur ttlım..beş altı ay denemeyi doktorlar pek cidiye almıorlar stres yapmayın gn saymayın diolar ama çookk zorrr allah yardım etsn hepimizee:Saruboceq:

benmde reglime az kaldı aklıma getrmek istemiorum ama şeytan iştee girio lmaz:ttlım çok güzel mesleğn var avukat bayanlar çok hoşuma gidio güzel meslek seçmişsin..inş daha ii yerderde çalışma fırsatı bulursunn:)eşinin işiylede ilgili olman güzel en azından düşünecek bişeylern oluodur iki meslektaş nasıl oluyo aynı evde konuşacak çok şey oluodur heraldeopuyorumnanaktan

arkadaşlar gözüm aydın regl oldum :) bakın arkadaşlar artık üzülmüyorum bu rafa kaldırma muhabbeti bana yaradı galiba.. eski sabırlı halime geri döndüm çok şükür...
4 ay önce eşim günü gününe olan adetlerim için şöyle demişti: ya bi ay da geciksin de ümt edelim ya, ümit bile edemiyoruz hiç gecikmiyor demişti :) sonra ne mi oldu ilk önce 11 gün gecikti alt üst olduk bebek zannettik... sonraki ay 5 gün gecikti ve yine hüsranla sonuçlandı elti faktörü de vardı tabi... geçen ay adetten 1 2 gün önce kendimi toparladım düzenli adetimin kıymetini anladım ve inşaallah zamanında olurum bebk yoksa ne olur gecikmesin Allahım dedim ve 1 gün gecikmeyle oldum... bu ay da 1 gün gecikmeyle oldum...
kendimi hazırladığım için, ne kadar becerebildiysem eğer kafamdan atmaya çalıştığım için şu an çok rahatım hiç ağlamadım üzülmüyorum.. Allahıma şükrediyorum düzenli regl e geri döndüğüm için.. Rabbime hamdolsun....
biliyorum "RABBıM NE ZAMAN ıSTERSE O ZAMAN OLUR" üstüne düşmeyeceğim isteklerimin inş... madem daha zamanı var bari kendimi yıpratarak sağlığımdan olmayayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…