kızlar nerdsiniz yaakmse gelmio buralara
Kızlar ben de geçen ay kafaya çok takmıştım, ama 2 gün gecikmeyle regl olmuştum.Bu ay hiç takmadım,hamilelik yazılarını okumadım, farklı başlıklara baktım hep.Veee bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm .kaydirigubbakcemile3 . Çarşamba da doktora gidicem kısmetse. opuyorumnanaktan
gözün aydın canım darısı başımıza msedacım evde neler yapıyorsun mesela cd.ler satılıyor kitapçılarda cd alıp yogaya yada pilatese başlayabilirsin evde. yada internette film falan izleyuebilirsin vaktin nasıl geçtiğini bile anlamayacaksın bak gör. hem de kafanı boşaltmış olursun
biz eşimle spor salonuna yazıldık canım haftanın 3 günü oraya gidiyorum yarım gün geçiyo zaten öyle. onun dışında tüm gün evde olduğum nadir oluyor zaten iş de arıyorum. tüm gün evde olunca da internetten film falan izliyorum böyle geçiyor vakit. dediğin gibi ev işleri hep aynı çalışırken hiçbirini gözüm görmüyordu ne güzel :bbo:
spor ii oluyo ttlım kafanı boşaltıosun ....bnde şu sıralar acaba yeniden iş hayatına dnsemmi die düşünüorum hem işimide seviorum şöle düzenli saatleri olan ii bi firma bulursam başlamayı düşünüorum tekstilde pek saatler düzgn olmadığı için çalışamadım evlilikten sonra ama bi umut belki bulurum:))evde oturmaktan takıntılı insan oluorum sanırım:bbo:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.okudukça ne kadar çok benim gibi bayan varmış dedim off ki ne off eşim çocuklara bayılıo bende çok seviorum 5aydır denioruz olmadı stres oldu artık doktora gittim sorun yok denemeye devam dedi eşim gitmedi doktora onun gitmesi için 8 ay-1 yıl arası normal deneyerek beklememiz gerek sanırım.doktora gidince ikimize birden tekrar bakacaklar.ama tabi o zamanı beklemek istemiorum kendi kendimi ve eşimi telkin ediorum olacak merak etme die ama inşallah guzel hbrlerimizi veririz birbirimize:)32-33 gunde bir adetim oluo yumutlamamı anlayamıorum doktor gun takibi yap dedi 12.gunden 19.gune kadar sık ilişki dedi.o gunleri kullandım son iki aydır daha onceki üç ay gun takibi yapmadım.bu ayda yumurtlama testine başlıycam hadi hayırlısı....
evet canım bende evlendiğimizden beri çalıştım hep son işyerimde sorunlar oldu artık daha rahat bi yer bulmak istiyorum o yüzden daha seçici davranıyorum ama izmir işe anlamında çok kıt. o yüzden daha ne kadar evdeyim bilmiyorum .allahtan eşim de avukat onun işlerine yardım ediyorum arada duruşmalara falan giriyorum yoksa iyice çatlıcam. son günlerim benim adetime bi kaç gün var gene geldi çöreklendi aklıma ne güzel yumurtlamadan sonra bile aklıma gelmemeişti :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?