Bu flört mlört işleri çok değişmiş?

Hım duygusal insansınız ondan dolayı böyle şimdiki ilişki tarzı benim gibi odunlara hitap ediyor ama bu çok da kötü birşey değil benim açımdan yani çünkü evlenmeden önce buluştuğum kişilere "ben ilişki düşünmüyorum, adını koymayalim sana umut vermeyeyim" diyen bendim eşimle de o şekilde tanıştık tek gecelik bişeydi benim için şuan 2 senelik evliyim zaman nasıl geçti ben bu kumpasa nasıl geldim bilmiyorum çok da umursamayın akışına bırakın kendi kriterlerinize göre biri elbet karşınıza çıkacaktır
Peki siz eşinize öyle dedikten sonra nasıl gelişti olaylar, eşiniz bozulmadı mi, iletişimi kesmek istemedi mi?

Peki siz eşinize öyle dedikten sonra nasıl gelişti olaylar, eşiniz bozulmadı mi, iletişimi kesmek istemedi mi?
Oda benimle anı fikirdeydi sonradan yine görüştük sadece cinsellik için daha sonra bir yerlere gitmeye başladık onun arkadaşları benimkiler dahil oldular çok doğal ne olduğunu anlayamadığımız bir şekilde sevgili olduk ben hala bile sevgi sözcükleri kuramam kendisine o bana hep kuzu der telinede öyle kaydetmiş gece sarılmadan uyumazdı en baştan beri sanırım önce o sevdi beni de kendine alıştırdı sinsi sinsi :)

Ben de bu fuckbudyy, friendwithbenefits, one night stand kavramlar nedeniyle insan ilişkilerinin yozlaştığını düşünüyorum. Yani, birilerine ulaşmak çok kolay. Ev arkadaşlarım tinderdan buluyor. Pazartesi biriyle, çarşamba biriyle...Sevgi kavramının içi boşaltılmış. Birisiyle sevişiyorsun, ele ele geziyorsun, ama sevgili değilsiniz. Karşı tarafa sorup onay almak gerekiyor galiba.

Neyse, ben de birisiyle tanıştım arkadaş ortamında. Tamamen arkadaş olarak görüştüm. Üni yıllarından falan bahsettik, flört sevgili konularından bahsetmedik bile ama çocuk (adam da olabilir 30+) elini verir misin, dedi. Uzattım, tuttu, hemen çektim. Benim duygularım sana karşı oldukça çok yoğun demişti. Böyleleri de var mesela, arkadaş olarak sohbet ettik, çay içtik, ondan hoşlandığımı nereden anladı?

Özetle; black mirrordaki tinder bölümününü yaşıyoruz. Duygular köreldi.

Bence biraz yaş aralığı ile ilgili. Son ilişkide 5 yıl geçmiş. Belli bir yaştan sonra erkeklerin de bakış açısı çok değişiyor. Cinselliği geçtim bir kere hemen ciddiyete bağlamak istemiyorlar. Kadınlar da yaş geçtikçe daha ciddi ilişkiler istiyor. Haliyle baştan bu muhabbetler oluyor.
Katılıyorum ve hatta ekliyorum
Muhtemelen konu sahibinin eski sevgilisi de artık selam,naber,seks? grubuna dahil olmuştur.
Erkekler belli bir yaşa kadar evlenmezse kendilerini Issız Adam mooduna alıp her b.ku yaşayalım ama adını koymayalım 'cı oluyorlar

Katılıyorum ve hatta ekliyorum
Muhtemelen konu sahibinin eski sevgilisi de artık selam,naber,seks? grubuna dahil olmuştur.
Erkekler belli bir yaşa kadar evlenmezse kendilerini Issız Adam mooduna alıp her b.ku yaşayalım ama adını koymayalım 'cı oluyorlar
Ay o konuya lütfen girmeyelim, o azıcık seks moduna girebilse zaten şuan bu durumda olmazdık sanıyorum

Hanimlar merhaba,
Buraya bir gün yalnızlıktan konu açacağımı hiç düşünmemiştim. Benim konularımı bilenleriniz vardır genelde uzuun konular açarım baştan uyarayım 😂 ve rica ederim dert anlatmaya gelen insani yeni bi dert sahibi yapacaklar yazmasın, negatif enerjinizi bana kusmak zorunda değilsiniz.

Gelelim konuya, önceki konularimda mevcut, 3 ay öncesine kadar 5 senelik bir ilişkim vardı ve birlikte yaşadığımız evi de kapatarak ilişkimizi sonlandirdik. Ayrıldığımız dönem o zor 1-2 haftayı atlattıktan sonra adeta hayata döndüm, sanki yıllarımı bi ilişkide değil de komada gecirmisim gibi gözlerimi açtım. Hatta çevremden çok fazla "black wine sen çok degistin, yüzüne renk geldi artık daha pozitifsin, eskiden halin tavrın içine nine kaçmış gibiydi" sözlerini duydum duymaya da devam ediyorum. Ayrılığı atlatır atlatmaz doğru ya da yanlış bulursunuz bilemem, gözümü yeni flortlere diktim çünkü bi erkek tarafından bi kadın, bi dişi gözüyle görülüp taktir edilmeye yıllardır açtım. Ama 5 yılın ardından karşıma çıkan manzara tam anlamıyla bi kaostu. Sanki ben 5 yıl bi sığınakta yaşamışım da, çıktığımda sevimli köyümü bulacagimi umduğum yere gökdelenler rezidanslar dikmişler gibi bi şaşkınlık ve hayalkırıklığı yaşadım. Ya 5 senede herşey nasıl bu kadar değişebilir? Cinselliğe asla karşı değilim hatta baya da seven bi kadınım, ama bi muhabbetin "selam, naber, seks?" Şeklinde ilerlemesi nasıl bu kadar normalleşmiş olabilir? Heeey, ben bir bireyim, bi zekam var, fikirlerim var, biraz merak et? Ben de seni merak edeyim hani sevişmeden bi tanissak mi???

Karşılaştığım bir başka canımı sıkan olay da gayet güzel ve hatta duygulu geçen bulusmalar sonrası, erkek kişisinin "ben ilişki düşünmüyorum, adını koymayalim sana umut vermeyeyim" diye bombayı orta yere bırakması. Bu iki kere başıma geldi. Arkadaşlar, flört müessesesinin yeni haline aşina olanlar lütfen yesillendirsin; görüştüğün kişinin saçlarını, avucunun içini öpmek, koklayarak sıkı sıkı sarılmak, gözünün içine tatlı tatlı gülümsemek hoşlantı belirtisi değil mi artık? Bakın bunlar sadece cinsellik amaçlı olamaz cinsellik sonrasında da devam eden davranışlar çünkü.

Noluyo, neden böyle oluyo, gerçekten anlamıyorum ve günden güne umudumu yitiriyorum. Deli gibi ilişki aramiyorum ben, kapağı birine atsam diye de bakmıyorum sadece fiziksel olarak olduğu kadar duygusal olarak da bi bağ kurabilecegim birini istiyorum, kimseye "hoşgeldin hayatıma sevdiğim" der gibi de bi tavrim yok uyustuysam, hoslandiysam ilgimi belli ediyorum sadece. "Biseyleri bi yerde yanlış yapıyorum" diye kendimi sorgulayacak oluyorum, ama bu gerçekten benim suçum mu yoksa ortalık cidden artık böyle leş olduğundan mi bunları yaşıyorum bilmedigimden kendime de haksız yere yüklenmek istemiyorum.

Bi çaresi, tespiti, tavsiyesi olan lütfen söylesin, beklentilerimi sadece cinselliğe indirgedigimde bile kafama yatan birini bulmak aşırı aşırı aşırı zormuş. Ne yapayım ben şimdi?
9 yıldır flörtleşmemiş biri olarak "oghhh mayy garrrdddd domatis çormasııııı" demek istiyorum. Flörtler tam benim kafama erişmişşş :dondurma::dondurma::dondurma:

X kuşağından biri olarak tek tavsiyem arkadaş aracılığıyla birileriyle tanismaniz , elbette vardır bir arkadaşınızın düzgün bir bekar arkadaşı , ben 4-5 sene kadar bekardim ( 7 sene geçti üstünden) pek çok flortum oldu , hiçbirine aşık olmadım ama günü birlik şeyler yaşadık sonra tesadüfen bir arkadaşım arkadaşıyla tanıştırdı beni 5 ay sonra evlendik 🙈 o günden beri diyorum en iyi erkek arkadaşın arkadaşı olan erkektir 😁
Benim çevremde ilik gibi sfkkffk bekar erkekler var, tam aile erkeği ev babası. Harikalar gerçekten. Ama bek hiçbir şekilde aracı olmuyorum. Evlenmek isteyen kadın arkadaşlarım da var ama ııııh, çok sevsem de hiç araya girmem tanıştırmam. Kötü olursa senden, iyi olursa allahtan demişler, hiç o toplara girmem. Ve şunu da eklemek istiyorum gerçekten tanıdığım 30 erkek varsa 5i seks seks diye geziyordur 25i evli mutlu cocuklu sarkısını söylüyor icinden öyle istekli hevesliler. Keşke herkes denk eşleşse:)))

Şu yorumu da yapayım, eşimin bir arkadaşı var 37 yaşında 27 yaşından beri aşık olursam basarım nikahı kafasında. Tanıdığımdan beri de fuckbuddy vs olaylarında. Ya dostum madem aşk evlilik istiyorsun niye böyle takılıyorsun dedim, aşık olayım gerçekten seveyim 1 ay bile durmam hemen basar nikahı 9 aya cocuk veririm size diyor:) yani bu adam da çevresindeki kızlara hep evlenmek mi benlik değil diyor ama asıl durum böyle. bu erkekler biraz şeydir…

Şu yorumu da yapayım, eşimin bir arkadaşı var 37 yaşında 27 yaşından beri aşık olursam basarım nikahı kafasında. Tanıdığımdan beri de fuckbuddy vs olaylarında. Ya dostum madem aşk evlilik istiyorsun niye böyle takılıyorsun dedim, aşık olayım gerçekten seveyim 1 ay bile durmam hemen basar nikahı 9 aya cocuk veririm size diyor:) yani bu adam da çevresindeki kızlara hep evlenmek mi benlik değil diyor ama asıl durum böyle. bu erkekler biraz şeydir…
Ya haydaaa..... Napsam bu hoşlandığım vatandaştan vazgecmesem mi diye düşünüyorum şunları okudukça....

Ya haydaaa..... Napsam bu hoşlandığım vatandaştan vazgecmesem mi diye düşünüyorum şunları okudukça....
Yani bu tipleri tanıyorum maalesef. Her görüştüğümüz de eşime sen ne güzel aşık oldun evlendin hayatımda sevgi eksik diye dertleniyor rakı masasında. Yine aynı mekanda biriyle tanışıp akşam o kızla ayrılıyor eve geçiyor:) ne oldu nasıldı diyince de canım bu başka o başka diyor. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Aynen öyle fb müessesesi ile beraber erkekler ciddi ilişki istemiyor artık. Ne gerek var sorumluluk almaya, trip çekmeye, kısıtlanmaya, zaman ve para harcamaya, ve en önemlisi tek bi kişi ile yetinmeye...
Ya kusura bakmayın da kadın için de en güzeli bu değil mi zaten? En son 20 yıl önce benimle ciddi düşünenlerden biriyle flört etmiştim, neye ugradigimi anlamadan evlendim , 20 yıldır hayatım kaydı :confused:(ki hakkını yemeyeyim , benimki yine her anlamda ortalamanın üstünde bir adamdır , severim keratayı :KK36: ) Ama piyasaya yeniden girmek zorunda kalsam aynı tarif ettiğiniz gibi olurum yalan yok. Aşk meşk deyip basıyorlar nikahı , sonrası karanlık.... Ne gerek var 2 köfte için öküz beslemeye? Di mi ama? Ayık olun kızlar

Ya kusura bakmayın da kadın için de en güzeli bu değil mi zaten? En son 20 yıl önce benimle ciddi düşünenlerden biriyle flört etmiştim, neye ugradigimi anlamadan evlendim , 20 yıldır hayatım kaydı :confused:(ki hakkını yemeyeyim , benimki yine her anlamda ortalamanın üstünde bir adamdır , severim keratayı) Piyasaya yeniden girsem aynı tarif ettiğiniz gibi olurum yalan yok. Ne gerek var 2 köfte için öküz beslemeye? Di mi ama?
Hosgeldin abla, ilişkim ilk bittiginde ben de ayyyni kafadaydim, bi süre sonra sıkıyo, eee bunu çok kolay buluyomusum bakalım öbürünü bulabilecek miyim oluyosun 😂

Ya kusura bakmayın da kadın için de en güzeli bu değil mi zaten? En son 20 yıl önce benimle ciddi düşünenlerden biriyle flört etmiştim, neye ugradigimi anlamadan evlendim , 20 yıldır hayatım kaydı :confused:(ki hakkını yemeyeyim , benimki yine her anlamda ortalamanın üstünde bir adamdır , severim keratayı :KK36: ) Ama piyasaya yeniden girmek zorunda kalsam aynı tarif ettiğiniz gibi olurum yalan yok. . Aşk meşk deyip basıyorlar nikahı , sonrası karanlık.... Ne gerek var 2 köfte için öküz beslemeye? Di mi ama? Ayık olun kızlar
Her şey beyaz gelinlik hayalıyle başladı. Filmin devamı çamaşır bulaşık.. bilmeyen ne bilsin😅

Aslında bence evlenmemek kadınların daha da işine yaradı. Evlenince evin yükü genelde kadın üstünde oluyor, ayrıca bekarken istediği kişiyle cinsellik yaşayabilme ihtimali erkeklere göre kadın için daha fazla. Erkekler ise bunlara ulaşmak için çaba harcamak zorunda kalıyor. Yani bence devir erkeklere değil kadınlara yaradı bile denebilir.

Bir de evlenmek için ilişkiye başlamaktansa biriyle uyumunuzu gördükten sonra, burada da bahsettikleri gibi one night stand ilişki bile evliliğe evriliyor. İki insanın kafası, ruhu uyduktan sonra su akıyor yolunu buluyor kısacası.

Tecrübem yok kendi düşüncelerim bu yönde

Aslında bence evlenmemek kadınların daha da işine yaradı. Evlenince evin yükü genelde kadın üstünde oluyor, ayrıca bekarken istediği kişiyle cinsellik yaşayabilme ihtimali erkeklere göre kadın için daha fazla. Erkekler ise bunlara ulaşmak için çaba harcamak zorunda kalıyor. Yani bence devir erkeklere değil kadınlara yaradı bile denebilir.

Bir de evlenmek için ilişkiye başlamaktansa biriyle uyumunuzu gördükten sonra, burada da bahsettikleri gibi one night stand ilişki bile evliliğe evriliyor. İki insanın kafası, ruhu uyduktan sonra su akıyor yolunu buluyor kısacası.

Tecrübem yok kendi düşüncelerim bu yönde
Bence de , özellikle işi gücü mesleği olan, medeni bir çevrede yetişmiş eğitimli kadınlar için evlilik her yönden aşşşırı dezavantajlı. Ama yetiştiği çevre ve kültür uygun olmayan veya ekonomik olarak bir erkeğe muhtaç olanlar için hala avantajlı... Zaten bu andavallarin poposunu kaldiranlar da ikinci gruptaki kızlarımız oluyor maalesef. Acı ama gerçek...

Bak bak bak aşık olursa kucağa hemen çocuk verecekmiş :-) yavaş ver de saçın başın dağılmasın yiğidim :rolleyes: lütfedip aşık olduğu kızın hemen koşa koşa gelinlik alacağından nassıl emin, nassıl güveniyor kendine :KK14: Allahım sen bunun gibi öküzleri yemyeşil meralarda kuru saman diye inlet:dua:amin

Bakın bu farklı bakış açısını bi kadından duymak ilgimi çekti. Ama dediğiniz gibi bi kafa yapısıyla olacaksa bile, bu davranışların karşı tarafta beklenti uyandırması yüksek ihtimal olduğundan en azından geleceğe yönelik bi bağlılık beklentisinin olmayacağının belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum
Yani bilemiyorum, ben hiç böyle bir sorun yaşamadım. Hiç dümdük 'ay ben ciddi ilişki aramiyorum' demedim kimseye, kimseden de böyle kırıcı cümleler duymadim. Yani genelde ilk günden belli oluyor ilişkinin gidişatı. Kadın da adam da saf değilse,yoldaki isaretleri guzelce anlarsa zaten sıkıntı kalmiyor.
Her iki taraf da hemen pembe hayallere kapilmamali, bir etrafı koklamali bence. Karşıdaki kişi umut vadediyor mu, hevesli heyecanlı mi, gün içinde binbir bahaneyle yazıyor mu...
benim ilişkilerim genelde aynı şekilde başlar, çok severim romantik aktiviteleri. Tanışıp minnak minnak yakınlaşmak, yolda yürürken el kol teması, bir şey gösterirken iyice yaklaşmak, kilometrelerce yürümek, beraber ahenkle şarkı söylemek, manzaraya karşı dipdibe oturmak falan :p sonrasinda zaten bir şeyler oluyor... Hah, bu kısım çoğu insanda aynı zaten. Ama akşam olup evlere döndüğünde belli oluyor ilişkinin gidişati. Birbirinize yazacak misiniz? Yazdıktan sonra hemen diğer kişi cevap atacak mi? Saçma bahanelerden konu açma ihtiyacı hissedecek misin/ en yakın tarihte tekrar buluşmak için plan yapacak mısınız?/ Sabahları günaydın munaydin işine girip gün içinde konuşmaya başladınız mı??? İkibin kere 'ne iyi oldu da tanıştık, vay tesadüfe bak' muhabbeti yaptınız mı??
böyle şeyler zaten ilişkinin nereye evrildigini belirliyor. Eğer 'gercek ilişki' boyutunda olsun istemeyen brii varsa zaten tam bu aşamada belli eder,bir adım geride durur. Uzun saat aralıklarında yazar, senin heyecanına katılmaz... Ama karşı taraf bunu belli etmişken sen görmek istemeyip hala 'ayyy ama öpüştük yaaa, saçlarımı oksarken ne kadar da mutluydu. Keisn bana aşık olacak' moduna girersen evet, dediğin hayal kırıklığı olabilir. Zaten bir süre sonra eş dostla tanışma, her gün buluşma, telefona samimi şekilde kaydetme, günlük hayatı paylasma falan, ilişki bir yerlere gitmeye başlar. Zamanla da ilişki mutlu beraberliğe gider ya da ayrılınır. Yani kendi içinde doğa bir süreç aslinda...
Ben de şeylerden boy boy kaçıyorum, daha bismillah flört evresindesin 'niyetim ciddi' moduna giriyorlar ya. Ya da adamın yaşı 30, hali hareketi tavri falan 'evim isim arabam var. Hayırlısıyla bulduğum ilk eli yüzü düzgün kızla evlenecegim' diyor (ki piyasada bir sürü böyle evlenme heveslisi erkek var kızlar, benim arkadaşlarım dans kursu dans kursu geziyor belki evlenecek kız bulurum diye. Acaba yanlış yerde mi arıyorsunuz??) .
Ben boylesinden de rahatsız oluyorum çünkü yani sırf şartları evlilik için uygun diye,sırf yalniz diye biriinin benimle evlenmek istemesi benim hoşuma gidecek bir şey değil ki..böylelerini zaten reddet , birkac aya nişan haberini alıyorsun. Çünkü ha Ayşe ha Fatma. Adam için çok da bir önemi yok.
O yuzden daha ilişkinin başında 'ciddi ilişki arıyorum' diyen erkekler beni itiyor.
Yeni nesil ilişki tarzı biraz daha güzel geliyor (yine merhaba merhaba are you sex erkeklerini konu dışına alıyorum. Denk gelmediğim için bir yorumda bulunmam yanlış olur) Çünkü bir yola gir, zaten iki taraf da karşılıklı , aynı duygulara sahipse bir şekilde devam ediyor o ilişki. Bir taraf bir seylerden rahatsızsa bir bahane buluyor,yol yakınken dönüyor.
Bence 'niyetim ciddi bu sekilde tanışalım' diye görüştüğün ilk kişiyle tanışıp evlenmekten çok daha sağlıklı bir yol :)

(10 sene önce ben uni ogrencisiyken bir kere parktan eve yürüdün, tatlı yedin, elele tutustun diye hemen sevgili oluyordun. Daha da çok büyük bir olay olup da ayrılık konuşması yapana kadar beraberdin... Daha zor zamanlardı bence🙈 )

Bak bak bak aşık olursa kucağa hemen çocuk verecekmiş :-) yavaş ver de saçın başın dağılmasın yiğidim :rolleyes: lütfedip aşık olduğu kızın hemen koşa koşa gelinlik alacağından nassıl emin, nassıl güveniyor kendine :KK14: Allahım sen bunun gibi öküzleri yemyeşil meralarda kuru saman diye inlet:dua:amin
Ahsjdjdkdkdk harikasın. Ama cocuk 10/10 iş güç tip boy pos, o yüzden güveniyor kendine:)

Back
X