- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
Bebeğin yüzü bu pozisyondayken nasıl cinsel organı ile aynı kareye girebilşr anlayamadım ama klitorisi büyük olsa ne olur? Belki bu dönemde üst dokular henüz tam oluşmamıştır o nedenle büyük görünüyordur. Buna neden takılıp soröa ihtiyacı hissettiğinizi anlamadım
Valla hiç anlamam ama ben onu pipiye benzettim
Canim 3. Bebismi , inşallah Rabbim gönlündekini sağlığıyla nasip etsinKızlar resime bakar misiniz bu cinsel organı mi,ayrıntılı 3d usgye girdim kizin olacak dedi fotoda gördüğüm cinsel organsa klitoris çok büyük değil mi.
Eki Görüntüle 1727586
Canim 3. Bebismi , inşallah Rabbim gönlündekini sağlığıyla nasip etsin
Canım bazen klitoris şiş olabiliyo ödem yapmış diyo drlar. Pipi olsaydı ponponları da olurdu ama fotoda yok. Ayrıntılı usg de kız demişşlerse kızdır. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin prensesiniKızlar resime bakar misiniz bu cinsel organı mi,ayrıntılı 3d usgye girdim kizin olacak dedi fotoda gördüğüm cinsel organsa klitoris çok büyük değil mi.
Eki Görüntüle 1727586
usg niz çok ilginç görünyor canım. yanlış anlamazsan bir şey soracağım. klitorisin altındaki çıkıntı ne acaba?Kızlar resime bakar misiniz bu cinsel organı mi,ayrıntılı 3d usgye girdim kizin olacak dedi fotoda gördüğüm cinsel organsa klitoris çok büyük değil mi.
Eki Görüntüle 1727586
usg niz çok ilginç görünyor canım. yanlış anlamazsan bir şey soracağım. klitorisin altındaki çıkıntı ne acaba?
bir de ikili tarama yaptırdınız mı merak ettim?
evet orası ilgimi çekti. gerçi haklısın pipi olsa bu ayda testislerde belirirdi. ama ilginç değil mi.*Valla cnm işaretlediğim yer cinsel organı mi onu bile anlamadım,ikili tarama yaptirmadim,sen işaretlediğim yeri diyorsun demi
Eki Görüntüle 1727805
O başka yeridir pipi olmaz herhalde:)
evet orası ilgimi çekti. gerçi haklısın pipi olsa bu ayda testislerde belirirdi. ama ilginç değil mi.*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?