Doğuma Hazırlık Bu fotoda gördüğüm cinsel organı mi.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim yeğenimin testisleri hala inmedi iki yaşında ultrasonda 12 haftalıkken bildi doktor cinsiyetini. Kendi doktorunuz ne dedi peki bu 22 haftalıksa daha önce doktorunuz cinsiyet tahmininde bulunmadı mı

Cnm 15+6 iken bi doktora gittim kız gibi görüyorum dedi,17+5 iken başka doktora gittim kıza benzettim dedi ama esi önde yanlışlıkta olabilir dedi.22 haftalıkken aytintilida kız dedi.22 haftadan önce hep pozisyonu uygun olmadı usg resimlerinde sırtı dönüktü,bebeğimin esi önde bilmiyorum yanlışlık olur mu diye merak ettim

Anladım Can'ım Allah hayırlı sağlıklı evlat etsin. 22 deyse yanlışlık olması biraz zor. Üstelik ayrıntılı ultrason. 20. Haftaya kadar karışabiliyormuş ama ondan sonrası zor diye biliyorum. Bana da hep kız dedi doktorlar ama belirtilerim karnımın şekli erkek mi diye soruyorlardı hep ben de erkek isteyince doğum kadar hep acaba mı dedim. Doğduktan sonra anladım ki boş şeylermiş bunlar. Hiç gerek yokmuş düşünmeye. Çünkü evlat sonuçta görür görmez aşık oluyorsun zaten. Senin de varmış zaten. Düşünme bunları boşver sağlıklı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin çok isterim ama eğer gönlündeki değilse bile böylesi hayırlıdır senin için

2 kızım var bunu gönlüm erkek istiyordu ama nasip değilmiş cnm.hayırlısı olsun saol güzel dileklerin için.

2 kızım var bunu gönlüm erkek istiyordu ama nasip değilmiş cnm.hayırlısı olsun saol güzel dileklerin için.
Seni çok iyi anlıyorum bunu farklı istemen çok normal senin için hayırlı olan buymuş demekki hayırlı sağlıklı olur inş

Allahtan evvela saglik dilemenizi oneririm. O sizin bebeginiz. Evladin kizi erkegi olur mu? Saglikli dogumlar.

Cnm msjlarimi takip ediyorsan genelde hep diyorum ki sağlıklı hayırlı bi şekilde oğlum olsun diyorum.bu sayfada da hayırlısıyla erkektir inş dedim.tabiki önce sağlık ve hayırlı olması benn her duamda sağlıklı ve hayırlı evlat ver diye duamin başında belirtiyorum.2 kızım var gönlüm bunu erkek istedi bunda tepki verecek bi durum yok.genelde görüyorum 2-3 kızı olanlar erkek isteyince çok tepki aliyor ama 2-3 oglu olupta kız isteyen pek tepki almıyor.burayı genelde takip ediyorum bu hep böyle.Allah herkesin gönlüne gör versin.

Evt cnm devlette demiş doktor,belki bize de bi muciZe olur:)

Cinsiyet olayını neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum. Yani ben de kızım olmasını çok isterdim, ama ultrasonda erkek çıkınca kağıdı elime alıp üzerine inceleme yapmadım. Ki benim çok daha erken netleşmişti, o zaman bile yanılma payı olur diye düşünmedim.

Üçüncü evladım olsun diye değil de, bu kez erkek olsun diye hamile kalıyorsunuz sanki.

Yorumun için teşekkürler fakat önemsemiyorum,burda merak ettim sordum soruma gore cevap verin yada yargılamayın.

Yorumun için teşekkürler fakat önemsemiyorum,burda merak ettim sordum soruma gore cevap verin yada yargılamayın.

Aaa tabi, istediğiniz cevabı vermedik değil mi? Evet pipiye benziyor diye sizi umutlandırıp(!) sonra da acı gerçeklerle(!) yüzleşmenizi sağlamamız gerekiyordu.

Aaa tabi, istediğiniz cevabı vermedik değil mi? Evet pipiye benziyor diye sizi umutlandırıp(!) sonra da acı gerçeklerle(!) yüzleşmenizi sağlamamız gerekiyordu.

Allah seninde kalbine gore versin cnm.aci gerçek dediğin şey kız çocuğundan bahsediyorsun senin beyin kapasiten bu kadar cnm.

Neden bazı insanlar empatiden bu kadar yoksun... Kendilerinde olmayan birşeyi hiç mi arzulamazlar... Sen bakma arkadaşım kimseye, anne olan herkes bilir ki bebeği gördüğün an zaten artık onun için yaşarsın, hayatının amacı olur... Ama hamilelikte hayal edersin, merak edersin , özlersin.. Mesela benim için aynı şey sen Nasıl erkek istiyorsan, ben de renkli gözlü olsun bebeğim çok isterim , tabiki önce sağlıklı olsun , gözleri hep güzel şeyleri görsün, ama bu benim hayal kurmama engel mi ... Sağlıkla gelsin bebişin, 3 kız kardeş olmak büyük bir şans annesi ona vereceğiniz en güzel hediye bu , o da sizin hediyeniz..

Evt cnm o doğduğu zaman herşeyi unutacam biliyorum,sadece gönülden istedim bunda ne varda.simdi kızım olacağını öğrenince onu sevmeyecek miyim sanki.onlar benim canım herseyim,hamile olunca merak ediyoruz bazı şeyleri.bu arada destek olduğun için çok tesekkur ederim cnm

12+6 haftalik cinsiyeti ne olabilir

Eklentiler

• 20151230_013706_LLS.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 88
Başka bir doktora daha neden gitmeyi düşünmüyorsun arkadaşım çok merak ediyorsan farklı bir doktora daha göster kesin olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…