Doğuma Hazırlık Bu fotoda gördüğüm cinsel organı mi.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şimdi konun dikkatimi çekti ben 20.haftadan sonra yanılma olmaz diye biliyorudum taa ki doktorum olabilir dediğine kadar ama genelde 25.haftada bu yanılmalar sıfıra iniyormuş. Bi tane tanıdığım 25.haftaya kadar kız diye biliyorlardı sonra erkek olduğu anlaşıldı. Eğer kafanda soru işareti varsa başka doktora görün derim ha bide yanılmalar en çok devlet hastanesinde olurmuş.

Cnm bana 2 sefer kıza benziyor dedi,biri 15+6da biride 17+5de.bana verilen usg resimlerinde sırtı dönük.21 haftalıkken doktorum kız bebek dedi,ertesi ayrıntılı ya girdim devlette 5-10 dk ancak baktı ama kendi doktorum değildi radyoloji uzmanıydı,kizin olacak dedi başka bisey gostermedi ben usg de görmedim bacak arasını.verdiği usg resminde bu görüntüyü gördüm merak ettim cinsel organı mi diye eğer öyleyse o çıkıntı biraz fazla geldi bana,peki arkadaşın ayrintiliya falan girmiş miydi.

Valla bence başka bir doktora daha sor canım çünkü doktorum 25.haftaya kadar yanılma olabilir deyince çok şaşırdım bide devlet hastanelerinde daha çok olur dedi çünkü malum zaman kısıtlı ve usg aletleri çok iyi değil. Bide tanıdığım biri bizim cinsiyet 25.haftada kızdan erkeğe döndü deyince çok şaşırdım her şeyi de pembe almışlardı demek ki hala böyle hatalar olabiliyormuş,ayrıca 25.haftaya kadar devlete gitmişler. Normalde inanmazdım ama doktorum da öyle deyince şaşırdım.

Ayrıca evet canım devlette ayrıntılıya girmişler sonra başka bir nedenden dolayı bir kere daha girmiş özel hastanede ve orda erkek olduğu ortaya çıkmış.

Ayrıca evet canım devlette ayrıntılıya girmişler sonra başka bir nedenden dolayı bir kere daha girmiş özel hastanede ve orda erkek olduğu ortaya çıkmış.

Anladım cnm çok saol ilk kızımda 4 aylıkken kız dediler doğru çıktı hic benziyor demedi.ikinci kızımda 11 haftalıkken özelde erkeğe benziyor dedi 15 haftalıkken %80kız dedi ve sonra kız olduğu kesinleşti.bunda kıza benziyor dedi 17 haftalıkken de kıza benzettim dedi 21 haftalıkken kız dedi ama ben hic öyle hissetmiyorum nedense.hamileligim farklı bunda çok tatlı tüketiyorum,ağır geçmiyor rahatım yani.

Bir daha ki kontrolünde kesin olarak belli olur heralde,her şeyden önce hayırlı ve sağlıklı evlat olsun gerisi boş 3 kız annesi olursan eğer sırtın yere gelmez 3 tane can yoldaşın olacak işte, Allah bize en hayırlısını nasip eder inşallah.

Amin cnm zaten hep diyorum yeterki hayırlı sağlıklı olsun.

21+4 cnm kizin olacak dedi fotoya gore banada erkek gibi geldi,çünkü ortadaki çıkıntı fazla büyük.işaretlediğim yer cinsiyeti demi

Bu bebis erkek. Tabi yine dr bilir ahkam kesmeyeyim ama benim oglumun ultrason goruntulerini cok analiz (!) ettigim icin :) ben erkek diyorum ama kizsa bile klitorisi falan kafaya cok takma canim. O daha cok kucuk annesi,sekilden sekile girecek daha organlari :)

Cnm çok saol yorumun için,hayırlısı olsun.

Aaa tabi, istediğiniz cevabı vermedik değil mi? Evet pipiye benziyor diye sizi umutlandırıp(!) sonra da acı gerçeklerle(!) yüzleşmenizi sağlamamız gerekiyordu.

Yahu neden nsanlari bu sekilde yargilayip cocuk gibi azarliyorsunuz? Bu hakki size kim veriyor...

En nefret ettigim insan tipi " ben oyle yapmadim,benim de oglum olacakti ben oyle alip elime bakmadim,ben de aoyle yaptim,ben de boyle yaptim".... Yahu o sensin,bu baska bir birey,sen alip eline incelemedin diye " aaa pardon cok yanlis yaptim,siz incelemediyaeniz benrim de incelememem gerekiyordu" demesini mi bekliyorsunuz!?

Kimisi 10 tane kizi olur memnundur,11. Olsa yine kiz ister,kimisi tam tersi,kimisi hem kizim hem oglum olsun ister,kimisi hic cocuk istemez,kimisi alir eline ultrason kagidini cerceveletip odasina asar,kimisi dr dan cikinca cope atar!

Her birey farklidir. Kimsenin kendiniz gibi ve/veya cogunluk gibi olmasini beklemeyin. 2 kiz cocuktan sonra erkekbcocuk istmesi en dogal hakki,en dogal insani istegi. Heves etmistir,umit etmistir,yogun istegi ve hevesi sebebiyle ultrasonu daha dikkatli inceleme geregi duymustur.

Yani bunlardan daha dogal ne olabilir?

Lutfen insanlari yargilayip cocuk gibi azarlamayin! Herkes sizin gibi dusunmek ve hareket etmek zorunda degil.

Saol cnm,bende bunu demek istemiştim sen benden daha iyi anlattın.

Dogumunuza az kalmış.
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Netleşti mi cinsiyeti acaba.

Valla cnm kız dediler,geçen haftaki kontrolde doktorum bana sordu ne demiştik cinsiyetine dedi bende ki dediniz dedim.Evt kız dedi,bana niye sordu onu anlamadım:)

Ablama 21. haftaya kadar tereddutsuz kiz dediler sonrasinda erkek oldugu anlasildi ama hicbir ultrason resimlerinde net gorunmuyordu cinsel organi! Sizinki kiz gibi gorunuyor ama hakkinizda hayirlisi olsun Allah gonlunuze gore versin!

Valla cnm kız dediler,geçen haftaki kontrolde doktorum bana sordu ne demiştik cinsiyetine dedi bende ki dediniz dedim.Evt kız dedi,bana niye sordu onu anlamadım:)
Tam goremediyse o an sana sormuştur çaktırmamak için de evet demiştir....
Sağlıkla kucağına all...

Havalianne__ sizin kese konumu vs erkek gibiydi ama kız dediler sanırım di mi yanlış okumadıysam :) bende merakla bekliyorm da cinsiyet olayını benimde kesedeki konuma göre kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…