- Konu Sahibi Havalianne__
-
ilk bakışta ikinci işaretlediğin bölgeyi görünce bebek erkek dedim ama sonra üst kısmı kıza benzettim.Dedim zaten doğunca emin olurum artik,hayırlısı olsun.herşey Allahın elinde çok gördük öyle kız denilip oğlan olan yada tam tersi.benim usg nasıl ilginç canım onu anlamadım:)
Devlette mi oldu bu..Hayırlısı olsun kızlar merak ettim sadece obur kızımda bu şekilde görmemiştim ondan sordum.benden önce bi hasta gelmişti geçmiş ayında kız demiş 23.haftada erkek demiş testisi geç inmiş aşağıya demiş,ondan sordum.
Devlette mi oldu bu..
Basbaya erkek beAma yinede herneyse Allah anali babali buyutsun cnm
İnşallah canım.. ben devlete gittim dün iki hafta sonra gel dedi cinsiyet için, su an görmem çok zor dedi, herhalde gördü de söylemediEvt cnm devlette demiş doktor,belki bize de bi muciZe olur:)
Rabim gonlune gore versinİnş hayırlısıyla erkektir cnm,doktor yanilmalarinida duyuyoruz.akrabamızın başına geldi 8 ay kız dediler erkek dediler sonra.
hayırlı olsun canım. ne kadar ilginç klitoris çok yukarıda. sanki erkek cinsel organı gibi.
bana da 12+4 te erkek gibi dedi. tam olarak güvenemedim. ya da inanmak istemedim. hayırlısı artık.
bence de o bölge cinsel organı. kız bebeklerde böyle görünüyordur belki. senin diğer kızlar da nasıl bir görüntü vardı?Cnm benim anlamadığım işaretlediğim yer cinsel organı mi ben mi yanlış görüyorum.
bence de o bölge cinsel organı. kız bebeklerde böyle görünüyordur belki. senin diğer kızlar da nasıl bir görüntü vardı?
aklına kötü şeyler getirmek istemem ama gömülü testis sorunu falan olabilir mi? ama sen yine de benim laflarıma bakma uzman değilim sonuçta.
Çizdiğnzi yer bacak kısmıni onun cinsel organiyla alakası yok bence
testisler göbek içinde oluyormuş ya sadece pipi çıkıntısı görünüyor. ama tabi ki işin uzmanı bilir. öyle bir şeyden şüphelense doktor ileri tetkik isterdi canım gönlünü ferah tut.Valla hic bilmiyorum cnm gömülü mi yoksa değil mi:)kızlarda ayrintiliya hic girmedim bunda girdim boyle görüntü geldi.bi bakıyorum kız gibi görüyorum bide bakıyorum bu kadar büyük çıkıntı olur mu bide 22 haftalikta.gömülü testis nasıl oluyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?