Doğuma Hazırlık Bu fotoda gördüğüm cinsel organı mi.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dedim zaten doğunca emin olurum artik,hayırlısı olsun.herşey Allahın elinde çok gördük öyle kız denilip oğlan olan yada tam tersi.benim usg nasıl ilginç canım onu anlamadım:)
ilk bakışta ikinci işaretlediğin bölgeyi görünce bebek erkek dedim ama sonra üst kısmı kıza benzettim.
sen bana bakma canım benim ikili test riskim çok yüksek çıktı cvs yaptırdım sonuç bekliyorum. çok garip Allah kimseye vermesin kromozomal hastalıklarla ilgili bilgiler okudum netten. o yüzden kafam karışık biraz

Canım ilk klitoris oluştuğu için büyük olurmuş bu nedenle de doktorlar bazen pipi yle karıştırıp kız bebeğe erkek diyebiliyorlarmis. :)) büyüklük normal yani hayırlı olsun bu arada

Bu haftada yanılma olacağını sanmıyorum .Erkek bebekler genelde erken belli olurmus.Hayirli olsun bebeginiz

hayırlı olsun canım. ne kadar ilginç klitoris çok yukarıda. sanki erkek cinsel organı gibi.
bana da 12+4 te erkek gibi dedi. tam olarak güvenemedim. ya da inanmak istemedim. hayırlısı artık.

Devlette mi oldu bu..

hayırlı olsun canım. ne kadar ilginç klitoris çok yukarıda. sanki erkek cinsel organı gibi.
bana da 12+4 te erkek gibi dedi. tam olarak güvenemedim. ya da inanmak istemedim. hayırlısı artık.

Cnm benim anlamadığım işaretlediğim yer cinsel organı mi ben mi yanlış görüyorum.

Cnm benim anlamadığım işaretlediğim yer cinsel organı mi ben mi yanlış görüyorum.
bence de o bölge cinsel organı. kız bebeklerde böyle görünüyordur belki. senin diğer kızlar da nasıl bir görüntü vardı?
aklına kötü şeyler getirmek istemem ama gömülü testis sorunu falan olabilir mi? ama sen yine de benim laflarıma bakma uzman değilim sonuçta.

Valla hic bilmiyorum cnm gömülü mi yoksa değil mi:)kızlarda ayrintiliya hic girmedim bunda girdim boyle görüntü geldi.bi bakıyorum kız gibi görüyorum bide bakıyorum bu kadar büyük çıkıntı olur mu bide 22 haftalikta.gömülü testis nasıl oluyor cnm

Cnm Dr sadece bu fotoya bakıp yorum yapmıyor ki dakikalarca inceliyor her açıdan görüyor bacak arasını, inan erkek olsa derdi , bu haftada yanılma detaylıda olamaz hayırlı evlat olsun kızınız

testisler göbek içinde oluyormuş ya sadece pipi çıkıntısı görünüyor. ama tabi ki işin uzmanı bilir. öyle bir şeyden şüphelense doktor ileri tetkik isterdi canım gönlünü ferah tut.

Kızlar ben ayrintiliya gittim ama özel olarak gitmedim.devlet hastanesine gittim 5-10 dk ancak baktı fazla sürmedi.

Benim yeğenimin testisleri hala inmedi iki yaşında ultrasonda 12 haftalıkken bildi doktor cinsiyetini. Kendi doktorunuz ne dedi peki bu 22 haftalıksa daha önce doktorunuz cinsiyet tahmininde bulunmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…