- 31 Ocak 2021
- 18
- -30
- 1
- 30
- Konu Sahibi nimetlinimet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şşş kimseye bişiy olmayacak.Bansız günüm gün değil mi diyorsun Merve![]()
Ne cok soru birikmiş içindeUzun saçı açınca değil de arkadan toplayınca mi kız gibi duruyorlar
Peki senin oğlanlar oturuken mi kıza benziyo amuda kalkınca mı?Tip olarak benziyorlar, saclari uzun, toplayinca kiz cocugu zannediyor herkes![]()
Tip ile alakali tamamen. Bazilarinda acik sac daha feminen dururken ben mesela helga gibi duruyorum acik sacliyken. Bana topuz yakisiyor. Dedigim gibi kisiden kisiye degisir buUzun saçı açınca değil de arkadan toplayınca mi kız gibi duruyorlar
Otururken teyzeleriPeki senin oğlanlar oturuken mi kıza benziyo amuda kalkınca mı?
Bansız günüm gün değil mi diyorsun MervePeki senin oğlanlar oturuken mi kıza benziyo amuda kalkınca mı?
Helga kim? Burdaki tüm soruların muhatabı sensin artık.Tip ile alakali tamamen. Bazilarinda acik sac daha feminen dururken ben mesela helga gibi duruyorum acik sacliyken. Bana topuz yakisiyor. Dedigim gibi kisiden kisiye degisir bu![]()
Evet, neden herkes erkek demiş anlamadimbanada sıradan geldı sıradan normal bır hanım resmı..
Şşş kimseye bişiy olmayacak.Bansız günüm gün değil mi diyorsun Merve![]()
Bide kendi kendine katılan feyk hesap açtım de tam olsun. Ooo noooobanada sıradan geldı sıradan normal bır hanım resmı..
Sırada ki sorusu: Peki erkek olduklarını bilmeseydin yine erkek der miydin?Otururken teyzeleri![]()
Neresi hanımbanada sıradan geldı sıradan normal bır hanım resmı..
maskulen evet bayagaPeki senin oğlanlar oturuken mi kıza benziyo amuda kalkınca mı?
Acik sacliyken woman=helgaHelga kim? Burdaki tüm soruların muhatabı sensin artık.![]()
Bak gercekten sana bir arkadas, abla, artik ne kabul edersen onun tavsiyesi:
her yenilik insanda depresyon sebebidir. Kisi bunu farkinda olmadan kendisi de yenebilir, yenemeyebilir de. Her ne kadar cinsiyet degisikligini cok istedigini dusunecek olursak bile boyle buyuk bir degisiklik hele ki turkiye sartlari dusunuldugunde depresyona sebep olup o da belli ki sende daha onceden var olan obsesyonu tetikliyor. Lutfen bir psikolog ile konus, belki bir psikiyatrla da. Ruhen bunu cozmeden, % 100 kadina benzesen bile yeni yuzun seni asla tatmin etmeyecek ve tam anlamiyla mutlu olamayacaksin. Lutfen ruhunu da besle![]()