- 31 Ocak 2021
- 18
- -30
- 1
- 30
- Konu Sahibi nimetlinimet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şşş kimseye bişiy olmayacak.Bansız günüm gün değil mi diyorsun Merve![]()
Her şey plastik estetik cerrahin elindeBak gercekten sana bir arkadas, abla, artik ne kabul edersen onun tavsiyesi:
her yenilik insanda depresyon sebebidir. Kisi bunu farkinda olmadan kendisi de yenebilir, yenemeyebilir de. Her ne kadar cinsiyet degisikligini cok istedigini dusunecek olursak bile boyle buyuk bir degisiklik hele ki turkiye sartlari dusunuldugunde depresyona sebep olup o da belli ki sende daha onceden var olan obsesyonu tetikliyor. Lutfen bir psikolog ile konus, belki bir psikiyatrla da. Ruhen bunu cozmeden, % 100 kadina benzesen bile yeni yuzun seni asla tatmin etmeyecek ve tam anlamiyla mutlu olamayacaksin. Lutfen ruhunu da besle![]()
Ankara çık aradanmaskulen evet bayaga![]()
Elbette ama dr sana kusursuz oldugunu bile soylese sen tam emin olamayacaksinHer şey plastik estetik cerrahin elinde
Sen yokken gelmiştiKendi fotonuda at bakim burda sana o kadar tavsiye verdik dinledin mi kaşlarını falan düzelttin mi
Mune ve Kazen mıdır nedir o zikkimlar inşallah bu gece sıcak yatıp sabaha soğuk kalkarlar, evlat acısı yaşarlar umarım, ah diyip kan tükürürler inşallah, kızları varsa ona gelinlik yerine kefen giydirmelerini temenni ediyorum@Mune Ablacim yine geldi bu konu....
Yemin ederim bu hesabı ben açmadımBide kendi kendine katılan feyk hesap açtım de tam olsun. Ooo noooo
Bedduaya sormuslar nereye diye çıktığım yere demis ☠Mune ve Kazen mıdır nedir o zikkimlar inşallah bu gece sıcak yatıp sabaha soğuk kalkarlar, evlat acısı yaşarlar umarım, ah diyip kan tükürürler inşallah, kızları varsa ona gelinlik yerine kefen giydirmelerini temenni ediyorum
Sebep? Sen tedavi olsan gelir güzel güzel kalıcı üye olarak devam edersin.Mune ve Kazen mıdır nedir o zikkimlar inşallah bu gece sıcak yatıp sabaha soğuk kalkarlar, evlat acısı yaşarlar umarım, ah diyip kan tükürürler inşallah, kızları varsa ona gelinlik yerine kefen giydirmelerini temenni ediyorum
bır bayramda gonul rahatlıgıyla ucretsız otoobuse bınemıyoruz..ülkemızde kadın olmak gerçekten cok zor..kız cocugum olsa ıkı kat korkardım..Her şey plastik estetik cerrahin elinde
Bu olmadi bak ama. Sana hemen hemen her konunda yardimci olmaya calisiyoruz, beden beddua ediyorsun insanlara?Mune ve Kazen mıdır nedir o zikkimlar inşallah bu gece sıcak yatıp sabaha soğuk kalkarlar, evlat acısı yaşarlar umarım, ah diyip kan tükürürler inşallah, kızları varsa ona gelinlik yerine kefen giydirmelerini temenni ediyorum
PislikMune ve Kazen mıdır nedir o zikkimlar inşallah bu gece sıcak yatıp sabaha soğuk kalkarlar, evlat acısı yaşarlar umarım, ah diyip kan tükürürler inşallah, kızları varsa ona gelinlik yerine kefen giydirmelerini temenni ediyorum
Fotoğraftaki kişiyi gerçekten kadın mı sandınızbır bayramda gonul rahatlıgıyla ucretsız otoobuse bınemıyoruz..ülkemızde kadın olmak gerçekten cok zor..kız cocugum olsa ıkı kat korkardım..
hıc bırsey you tube vb..de gorundugu gıbı degıl..tacız tecavuz haberlerinın tavan yaptıgı bır dunyada yasıyoruz
Konumuzla alakası?bır bayramda gonul rahatlıgıyla ucretsız otoobuse bınemıyoruz..ülkemızde kadın olmak gerçekten cok zor..kız cocugum olsa ıkı kat korkardım..
hıc bırsey you tube vb..de gorundugu gıbı degıl..tacız tecavuz haberlerinın tavan yaptıgı bır dunyada yasıyoruz
Cıks, ergen erkekFotoğraftaki kişiyi gerçekten kadın mı sandınız
Ikinizde hastasiniz gecmis olsunFotoğraftaki kişiyi gerçekten kadın mı sandınız
E siz çok güzel diye karar vermişsiniz niye soruyorsunuz?Bu fotodaki kadın çok güzel değil mi
Evet, gerçekten alakaya maydanoz. Kısıra kakao katmak gibi bir şey olduKonumuzla alakası?
Tüh ya görseyd keşkeSen yokken gelmişti
Baya yol katetmis değişmiş![]()
yanı cınsıyet degıstırenler nasıl kabul gorurkı toplumdaKonumuzla alakası?
Ne diyorsun sen be en basindan bero sana üzûluyorum ama yettin artik yürü git surdanMune ve Kazen mıdır nedir o zikkimlar inşallah bu gece sıcak yatıp sabaha soğuk kalkarlar, evlat acısı yaşarlar umarım, ah diyip kan tükürürler inşallah, kızları varsa ona gelinlik yerine kefen giydirmelerini temenni ediyorum