Bu gece biter mi içim yangın yeri.

Betulyunus58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
24
13
3
36
Sizinle paylaşmıştım geçen haftalarda uzun tedavilerin sonunda hamile kaldım dün doktor kesin olarak boş gebelik dedi kürtaj yapmak lazım dedi yada ilaçla düşürelim ben kürtaj olmak istemiyorum dedim ilaç verdi yarın kullanacağım içim yanıyor kimse anlamıyor ona ne derlerse desinler ben onu bebeğim yıllar sonra gelen sevincim

Diye sevdim yarın nasıl onun düşmesini bekleyeceğim nasıl ne yapacağımı bilmiyorum çok acıyor içim Rabbim sabır ver bu çok zor

Uzulmeyin nolur rabbim sabır versin.. insallh en yakin zamnda dualrnz kabul olur sizin icin dua edicem

İlk hamileligim dis gebelikti tuplerimi kaybetme riskim vardi allaha sukur 2 kez yapilan igneyle bebek bile diyemiyorum o hucre vucudumdan gitti....sunu anladim ki hamile kalabiliyorum...dis gebeligin 8. Ayinda suan yataginda misil misil uyuyan sari papatyama hamile kaldim...uzulmeyin herseyin gunu zamani vr yalnizca kafanizda buyutmeyin.....

Kısa bi süre önce yaşadım aynı şeyi seni çook iyi anlıyorum canım Allah sabır versin... şimdi ne desek sana boş gelecek

Cnm üzülme bak basarmssn basarırsn yine ins. Baska dr git emin ol. Sonra esinin sperm dna sına baktır. Dr kaan aydosu arastır derim. İmkansız denildi bi ark. Ama şimdi kucağnda... kaç yıldır bekliyosun. Bi sorun var mı...rabbim nasip etsin ins...

3 yıldır tedaviye gidiyoruz eşimde sıkıntı yok bende yumurtlama problemi vardı aşılamayla oldu bu hamilelikte

başka bi doktorada görünsen sonra kullansan iyi olur bence

allah sabir versin bende ayni aciyi yasadim mayisda dusuk yasadim ve su an ucbucuk aylik hamisim nazar : hemde alti yil sonra meraketme yine hamile kalirsin acini yasa agla ama isyan etme allah mutlaka yenisini verecrktir. zaman herseyin ilaci ben seni cok iyi anliyorum sakin uzulme yine anne olacaksin. rabbimin yazisi guclu ol guzel gunler.yakindir. brnde kurtaj olduktan sonra perisandim ama simdi havalarda ucyorum. en tez zamanda rabbim nasip etsin yavrunu amin...

Allah sabir versin sen Allaha sigin o herşeyın en hayırlı olanini sana verır duva et inşallah sende hayırlı bi evlada sahıp olursun benımde uzun sure olmadı şimdi çok şukur iki evladım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…