Bu gece biter mi içim yangın yeri.

Allah yardimcin olsun cnm bikac doktra gtseydin bikeredemi syledi bikac kntrl sonundami byle bisi karar verdo

allah yardimcin olsun canim benim.
diger konunda konusmustuk hatirladinmu bilmem ...
demek ki suan vakti degil biraz daha zamanin var. bak ne guzel hamilelik olusmus yine hamile kalabilirsin.
bi arkadasim tam 3 yil boyuncs tedavi gordu.
hamile kaldi ve 4. ayin sonunda dis gebelik oldugu anlasildi. tupuyle beraber alindi kuzusu. 6 ay sonra kendiliginden hamile kaldi. tek tuple dusun. simdi kizi 3 yasinda bi ay sonrada oglu dogacak ins.
yani rabbimden umudunu kesme. vardir bundada bi hayir. bekle sabret. dua et.
rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins.

Başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim. Burada okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum bazen doktorlar da yanılabiliyor. Hatta çok nadir olan birşey de değil. Ama gerçekten doktorun dediği doğruysa zamanı gelmemiş daha. Tekrar denersiniz. Allah tez zamanda kucağınızı doldurur inşallah.

canım Allah yardımcın olsun. Allah sabır versin. inşallah tekrar hamile kalır bebişini kucağına alırsın. benim kuzenimde bikere dış gebelik gçirdi. ardından 5 ay sonra hamile kaldı. ve oğlu şuan 5 yaşında.

Çok geçmiş olsun. Bunda da bir hayır vardır deyip benim inancıma göre teslim olmak lazım.
Hakkında hayırlısını diliyorum.

Ben de 2 hafta önce tamda bu sebepten kürtaj olmak zorunda kaldım seni çok ama çok iyi anlıyorum Bende öğrendiğim günün ertesi günü oldum ve bütün gece sabah kadar ne eşim nede ben gözümüzü kırpmadık. Çok acı çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın

Aynısı benim kardeşimdede oldu erken farkedildiğine şükret canım ilerlemiş bir gebeliğin olsa tüplerinide kaybede bilirdin buna şükret rabbim büyüktür inşallah birdaha hamile kalırsın

Ilk hamileligim kalp atisi olusmadgindan sonlanmisti..bnde senn gbiydim kurtajdan onceki gce gozumu kirpmadm sabaha kadar agladim.ama dusundum demekki hamile kalabiliyorum diye.cok sukur allah kizimi vrrdi bna suan 14 aylik..umudunu sakin yitirme..herseyde bi hayir var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…