Bu Gece Karar Vermeliyim

MeriSu

Oh Papatya!
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
562
36
318
Sevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlar
Edit: Sevgili arkadaşlar, bunu sineye çekip, şüphelenmeme rağmen o gece ayrılmayı beceremeyen ben, dün 3 yıllık ilişkimi bitirmeye mecbur kaldım. Son bi kaç gündür sıkıntılıydık. Dün yani Kadir gecesi bana oruçluyum başım ağrıyor yatıyorum diye mesaj attı. Saat 21 gibi aradım ilk çalışta reddetti ve bana bebeğim yeni yemek yedim çok kötüyüm arayıcam söz diye mesaj atıp, telefonunu kapattı. Bunun üzerine evine gittim yoktu yarım saat kapının önünde bekledim geldi ve birbirimize girdik. Hala da ben seni aldatmadım diyor, iftara gittim geldim diyor. Neyseki artık yalanlara kanmıyorum, her yerden engelledim bitti ve ben de bittim. Gururum yerlerde, kendimden nefret ediyorum...

Son düzenleme:
İki tane gelse de 1 görünmüyo mu? Şu an net hatırlayamıyorum ama denemesi bedava. Deneyin? Bir de neden hemen bugün karar vermek zorundasınız orayı anlamadım. Hakkınızda hayırlısı olsun

Denedim, tek geliyor. Araştırdım dual whatsapp falan oluyormuş, lütfen bilen yazsın.

Whatsapptan anlamam ben.Ama birçok yanlışını görmezden gelip affettiğinizi söylemişsiniz..Sebep olarak sevginizi göstermişsiniz ama siz böyle taviz verdikçe gözünde değersizleşmişsinizdir.Şimdi tavırlarının değişmesi şaşırtmasın sizi.Ne diyim hakkınızda hayırlısı .

Farkli kisilerden kac tane mesaj gelirse gelsin ben de hic 2 tane gözüktügunu hatırlayamadım. Ama hem mesaj gelmiş, hem de whatsapp araması yapilirsa böyle olmustu diye hatırlıyorum.

İnsan sevince belki değildir belki yanlış anlıyorumdur diye kendini kandırıyor. Bu ilişkiye o kadar emek ve gözyaşı akıttım ki... Ah insan kıyamıyor.

Sadece size vaktiyle , bir hatinin daha olduğunu söylemedise şayet 1 hata 3 doğruyu götürmesin.
Ama 3 yanlişi varsa o 1 doğru ile silin Onu.

Iki farkli yerden mesaj gelince iki simge olmuyor ki. Tek simge oluyor ama simgenin ustunde iki yaziyor.

İnsan sevince belki değildir belki yanlış anlıyorumdur diye kendini kandırıyor. Bu ilişkiye o kadar emek ve gözyaşı akıttım ki... Ah insan kıyamıyor.
Bu ılıskıye yıllarımı verdim, onu ben adam ettim, gozyası akıttım, sevmeyi ogrettım, anası vazgeçti ben gecmedım, aldattı affettim, cok seviyorum, ben evlencem onunla, naparsa yapsın su saatten sonra baskasına bırakmam dıyıp evlenenler sonunda hep bosandı.

2 farklı whatsapp hesabı açılamaz ki.farklı sohbetlerden mesaj geldiğinde de böyle gözükebilir, ben de mesaj ilk geldiğinde (aynı sohbette olsa bile) önce böyle iki sembol oluyo sonra teke düşüyo.doğru söylemiş.

Benim telefonumda farkli kisiden mesaj gelince olmuyor. Görüntülü ya da sesli cevapsız arama olunca çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…