2.5 yillik emek icin simdi vazgecemiyorsun. Evlenince hatalarina devam ederse emek verdigin yillarin icin hic vacgecemeyeceksin demek ki. Ben kaybettigim zamana degil, kazanacagim zamana bakarim. Yanlis dusunuyorsunuz. Eskiden hatalari olan adamin uslandigini ben gormedim. Karakter degismiyor. Size uslanmis numarasi yapiyordur olsa olsa. Simdi vazgecemezseniz ilerde hic vazgecemezsiniz. Iki yanlis bir dogru etmiyor.İnsan sevince belki değildir belki yanlış anlıyorumdur diye kendini kandırıyor. Bu ilişkiye o kadar emek ve gözyaşı akıttım ki... Ah insan kıyamıyor.
bu dediğinde doğru söylemiş bende de böyle oluyo öteki mesajımda da yazdım ama sizin böyle ömür geçmez.güveniniz çoktan sıfırlanmış.bence vermeniz gereken karar belli.Bundan 1 yıl önce başka bir telefon hattı olduğunu öğrendim benden gizlediği. Sonra taktı hattı gösterdi herhangi bir mesajı vs yoktu ama, sonuçta gizledi.
Ayni anda mesaj gelirse cikiyor cift simge biliyorum cunku kizlarimin ogretmenlerinde ayri ayri mesaj geldigi icin bende de ayni simge oluyor merak etme baska vatsap acamaxSevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlarEki Görüntüle 2632858
niye ama ne için? altından yapılmış çok özel bi adam mı? kendi yitip giden hayatınızdan ve gittikçe bozulacak olan psikolojinizden daha mı değerli bu adam?İnsan sevince belki değildir belki yanlış anlıyorumdur diye kendini kandırıyor. Bu ilişkiye o kadar emek ve gözyaşı akıttım ki... Ah insan kıyamıyor.
Kayınvaldemin telefonunda görmüştüm. Gruplardan konuşuyo onlar iki farklı gruptan mesaj gelince böyle görünüyo onda. Normal mesajda da oluyomu o konuda bilgim yok.Sevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlarEki Görüntüle 2632858
Canım bendede bazen oluyor üst üste iki sohbetten mesaj gelince olabiliyor ayrı bi wp hesabı olduğu anlamına gelmiyorDenedim, tek geliyor. Araştırdım dual whatsapp falan oluyormuş, lütfen bilen yazsın.
Ya bilmiyorum belki vardır ama kendimde hergun denk gelirim bu olaya wp yi aktif kullanırım grup falanda olunca iki simge oluyor bendesizde gördünüz değil mi iki hatta da msj varsa öyle oluyor
EvetAcaba çift hatlı telefon mu kullanıyor
Benim telde iki tane bip uygulaması var biri benim biri kızımın TL sini takip etmem amaçlı,ayrıca o arkadaşın telefonu iki simkart takılabilen model olursa olur yada benimki gibi iki uygulama yapabiliyorsun.Aynı anda 1 telefona 2 whatsapp hesabı açması için teknolojiden aşırı anlayan biri olması lazım bence.. nasıl olcak ki zor yani
Buyuk ihtimal 2 watsabı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?