- 10 Nisan 2014
- 43.675
- 116.171
- 798
ben de banlanacağım galiba.uyarı geldi.şaştım kaldımSimurgp grilere boyanmissin konu açıp a bacım? Artik canin daha cok sıkılmasa bari. Bende bdv de boş işlerle uğraştım az güldüm geldim. Simdi mutfagi toplayayim bende
mune den uyarı geldi .daha önce geldiğinde banlanmıştım.konu dışı yorumum olmuş.ama o konuya hiç yazmadım ki bugün.cumartesi yazmıştım en son.Agzina hayiri aç H Heytttt be im. Noldu ki?
bilmiyorumki nilmeşeker.geçen uyarıdan saatler sonra banlanmıştım.canım sıkıldı bu duruma şimdi.Bazilarinin işi gücü sadece takiptir. Belli ki fanların var H Heytttt be im. Şükür uyarı ile atlatmışsın. Yazmadan iki düşünüp bir yazmak farz burda. Yoksa kim dost kim düşman bilemiyoruz.
Bak şimdi benim de canım sıkıldı. Inşallah bu kez boyle bir sey olmaz. Gece gece keyfim kaçtı.bilmiyorumki nilmeşeker.geçen uyarıdan saatler sonra banlanmıştım.canım sıkıldı bu duruma şimdi.
yok ya kaçmasın.canımız sağolsun.Bak şimdi benim de canım sıkıldı. Inşallah bu kez boyle bir sey olmaz. Gece gece keyfim kaçtı.
yok kavga falan.düğünsel stresler konusuna konu dışı yorum yapmışım.bugün hiç yazmadım en son cumartesi yazdım oraya.benim kimseye hakaret ettiğimi nerede gördün ayol?ya konu dışı yorumdan banlanırım ya da geyiktenSende banlama ceycey im... Kiminle kavga dövüş yapıyorsun
pina neden banlanmış ki ?hele bir bakayımmSende banlama ceycey im... Kiminle kavga dövüş yapıyorsun
Senin ki gene iyimiş...yok kavga falan.düğünsel stresler konusuna konu dışı yorum yapmışım.bugün hiç yazmadım en son cumartesi yazdım oraya.benim kimseye hakaret ettiğimi nerede gördün ayol?ya konu dışı yorumdan banlanırım ya da geyikten
sen daha asabisinnn.bazen döktürüyorsun banlıyorlar.Senin ki gene iyimiş...
Evet ben daha asabiyimsen daha asabisinnn.bazen döktürüyorsun banlıyorlar.mune gibi akıllı bir kadın tarafından banlanmakta şereftir yahuu.
yarasın valla.nilmeşekere hayranım hem 4 çocuğu var hem de burada herkese her konuya bir hayat dersi yazıyor ama mizahi olarak ya da atasözü gibi.tabi bazıları bu ne yazdı uleynnnn deyip anlamıyorlar orası başka.olsun anlayanlar biz bize yeterizEvet ben daha asabiyimasabiyetten ban yiyorum ohh yarasın
4 Cocuk muyarasın valla.nilmeşekere hayranım hem 4 çocuğu var hem de burada herkese her konuya bir hayat dersi yazıyor ama mizahi olarak ya da atasözü gibi.tabi bazıları bu ne yazdı uleynnnn deyip anlamıyorlar orası başka.olsun anlayanlar biz bize yeteriz
senle ben bir kızda kalırız gibi.ne dersin?4 Cocuk muhelal olsun ablama
Ahahah.. Eşim 2.yi yapmayalım senin gebeliğin çekilmiyor dedisenle ben bir kızda kalırız gibi.ne dersin?
hamileyken herşeye ağlanıyor zaten.neyse hele bunu bir doğur 1 yaşına da getir yeni bebeği öyle düşünürsün.Ahahah.. Eşim 2.yi yapmayalım senin gebeliğin çekilmiyor dediNe dese gücenip ağladım
Eşime bağlı yardımcı olursa iyi bir eş iyi bir baba olursa 2.yi düşünürüm...hamileyken herşeye ağlanıyor zaten.neyse hele bunu bir doğur 1 yaşına da getir yeni bebeği öyle düşünürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?