Bu gece sıkılanlar geyik yapalim cok sıkıldııııım

benim kız evde keşke bir kardeşim olsa da onla oynasaydım diye dolanıyor pandemi de ama bu sefer kesin menapoza girdim mümkünatı yohhhhhhhh
Kardeşte önemli ablamla dertleşiyoruz erkek kardeşimle dertleşiyoruz birbirimize dayanak oluyoruz iyi geliyor... Korunmayı bırak sen bacım

Canım uçuk yani herpes insanı bir kere enfekte etti mi ömür boyu sinir ganglionlarında kalır. Dönem dönem aktive olur ama çoğunlukla uyku halindedir. İlla hastalık olması şart değil, stres yapınca bile bağışıklık zayıfladığı için, o da hemen fırsat bulup çıkıyor tekrardan.

yani şu anda vücudunda herhangi bir hastalık , ateş falan yoksa aşını olabilirsin. Uçukla ilgili bağışıklığın zayıflaması olayı öyle aman aman bir şey değil. Aşını ol

Kardeşte önemli ablamla dertleşiyoruz erkek kardeşimle dertleşiyoruz birbirimize dayanak oluyoruz iyi geliyor... Korunmayı bırak sen bacım
bana yeter 1 tane.darısı olmayanların başına der konuyu kapatırımmmm eş kişisi sevmiyor yoksa var bir kedi alma niyetimiz kedi anası olurum ben de

Tamamdır, çook teşekkür ederim

bana yeter 1 tane.darısı olmayanların başına der konuyu kapatırımmmm eş kişisi sevmiyor yoksa var bir kedi alma niyetimiz kedi anası olurum ben de
Eşin istemiyorsa konu kapanmıştır Bende kedi istiyorum eşim uyuzluk yapıyor

Selam canlar
Yaa dun arkadasla baya sohbet ettik bi de bugun isbasi olunca telas yaptim kk giremedim nasilsiniz?
Pina banlandi yazmissiniz valla 20 sayfayi okuyamadim ama neden banlandi acep?

Selam canlar
Yaa dun arkadasla baya sohbet ettik bi de bugun isbasi olunca telas yaptim kk giremedim nasilsiniz?
Pina banlandi yazmissiniz valla 20 sayfayi okuyamadim ama neden banlandi acep?
Suriyeli afganlıları iranlıları istemiyoruz demişler bir konuda. Çok üye banlanmış

Dolunay fena çarptı insanları galiba. Üstüme oynuyorlar dünden beri

Sen direkt kesiyor musun? Biz ucgen seklinde ucunu alırız döndürerek
Bu arada afiyetle bereketle yiyin inşallah
kızlar aşı oldunuz mu bende randevu aldım ama emin değilim
Ben 2 dozu da oldum 3.doz randevusunu da bu hafta icinde almam gerekiyor :)
Erken değil mi? Ben de çok yaparım. Domates çorbası yapıyorum şişelere 25 şişe. Hepsini de yedik geçen kış. Ama fasulye domates biber abartmışım. Komşu teyzeye ver ver bitmedi
Komsu teyzen de mutlu olmustur ne güzel aldigin bereketlenmis
Domates eylül civari oluyor annem de yapar ben de geçen sene yapmıştım küçük kavanozlara
Annem koli gönderdiğinde icine koyuyor uc bes domates :))
Tatil bölgesinde yaşayan arkadaşımda bir gitseler bunlar evlerine diyor
Ay sorma ailemi 1.5 senedir gormuyordum gittim ama millet maskeleri atmis denize giriyor bi rahat edemedim insanlarla köşe kapmaca oynadim tatil yöresinde gezemeden gecti zaman
Ben önemli hastalıkları olan bağışıklığı da zayıf bir kadınım. Kendi doktorlarımda akraba doktorlarda olmamı tavsiye etmişti.
Sinovac mi Biontech mi oldun?
Biz çip taktırmayı çok isteyen bir aileyiz ceycey Herkes aşı çıkar çıkmaz gitti oldu, bir tek benim ikinci doz kaldı işte. Ben gencim ama birine bulaştırırım diye korkuyorum, millet çok rahat.
Aaa ben de seviyorum 3.çipimi taktircam yakinda hemi de coook yakinda
Ooo Ankara avm tur yapmışsın iyi gezmissin
Ben de konu dışı yapmıştım bir yerlerde ama tam hatırlayamadim hatta is biraz geyige de dönmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…