- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
Bende yiyip duruyorum valla, en azından 2 kilosu gitti yavaş yavaş geliyor geripina bana yedirdiler çiğköfteyi şiştimmm kımıldayamıyorumm.bu evde rejim imkansızzzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yiyip duruyorum valla, en azından 2 kilosu gitti yavaş yavaş geliyor geripina bana yedirdiler çiğköfteyi şiştimmm kımıldayamıyorumm.bu evde rejim imkansızzzz![]()
Ay çigköfte deme kız . Canım cektipina bana yedirdiler çiğköfteyi şiştimmm kımıldayamıyorumm.bu evde rejim imkansızzzz![]()
Biz yine ayni kadro zayıf olan hadi bea miydiAy çigköfte deme kız . Canım cekti![]()
Aynen benden aynı . Tatile giden kilo alır bende veririmBende yiyip duruyorum valla, en azından 2 kilosu gitti yavaş yavaş geliyor geri![]()
hem de ev yapımı gerçek zeytinyağlı ve organik nar ekşiliydiAy çigköfte deme kız . Canım cekti![]()
yemiyor anacığımmm ne yaptıysam olmadı şişmanlatamadım kadınıBiz yine ayni kadro zayıf olan hadi bea miydi![]()
Bizden al Allah askinaAynen benden aynı . Tatile giden kilo alır bende veririm![]()
bu emma öğleden beri geyik yapacak eleman arıyor arkadaşlar.Haa pina'nın konusu
Merhabaa
Ayyy bu ac zayiflardan kiyamamyemiyor anacığımmm ne yaptırsam olmadı şişmanlatamadım kadını![]()
bu emma öğleden beri geyik yapacak eleman arıyor arkadaşlar.![]()
Değüşük kesifler pesindeyimbu emma öğleden beri geyik yapacak eleman arıyor arkadaşlar.![]()
Düsman olsa azcık vicdan yapar belki hamiledir bu kadın yazık diyehem de ev yapımı gerçek zeytinyağlı ve organik nar ekşiliydi![]()
Mümkün olsa alırım vallaBizden al Allah askina![]()
he ben de valla.bdv de vanessa nın konusunda da ekşın yok bugün.ekşın lazımmm vahşettt lazımm entrika lazımmm banaaaDeğüşük kesifler pesindeyim![]()
Kimin önüne kırdın ayol ?Bugun trafikte cok fena dellendim ben bugun. Arabayi sıkıştırıp önüne kırdım arabayi.![]()
Yiyorum kız , alamıyorum yada metabolizmam hızlı çalışıyoryemiyor anacığımmm ne yaptıysam olmadı şişmanlatamadım kadını![]()
Ah bi tanısam keske ya kadınım diye gazi kesti yada icinde kadin vardi o tırstı.Kimin önüne kırdın ayol ?