Bu gece sıkılanlar geyik yapalim cok sıkıldııııım

Ah bi tanısam keske ya kadınım diye gazi kesti yada icinde kadin vardi o tırstı.😂😂😂 Önüne kırana kadar kapıştık ondeki arac gorup nagpacagini sasirinca kaza yapıyorduk.
Allah muhafaza kıız dikkat et aa 🙂

Aaaaa cok geçmiş olsun simdi nasılsın
Sağolasın, daha iyiyim. Ama ağrı var hala. Akşama kadar çoktu, yürüyecek halde değildim.
aa çok geçmiş olsun.bu salgın galiba eşimde kaldırıldı ambulansla hastaneye haftabaşı.covid sandılar hatta testte yapıldı.herkes şikayetçi bu enfeksiyondan.
Hadi be. Arkadaşta da ağrı vardı, o an yemek zehirlenmesi diye düşündüm, aynı yerden yedik öğlen.

Sağolasın, daha iyiyim. Ama ağrı var hala. Akşama kadar çoktu, yürüyecek halde değildim.

Hadi be. Arkadaşta da ağrı vardı, o an yemek zehirlenmesi diye düşündüm, aynı yerden yedik öğlen.
Bu arada cabuk rahatlamak istersen biliyorsundur muhtemelen suya biraz sirke karıştırıp taharet al. 2 güne cok rahatlatır. Doktor onerilerinden

Dördüncüyu nasil yapican diycem simdi.
Bana cinsellik öğretmeye kalkicaksiniz🙈🙈🙈🙈
Yok ya çok basit . Adamın ceketini alıp üstüne sarıyorsun bide bakıyorsun hamile kalmışsın 🤣🤣 valla benimkiler böyle gibi bişeydi. O yüzden diyorum ya bana corona aşısı yapın , kısırlaştırın beni diye 🤣🤣☺️

Miy miy miy gidiyor trafikte arkasında 3 5 dk yol istedim ama hizli geldim oda kendince erkekliği tuttu yolu vermemeye kalkti bilerek sagdanda yolu vermeyince bende yakaladım yakin mesafeden önüne kirdim.
Hımm bilemedim dikkatli ol da canim

Yok ya çok basit . Adamın ceketini alıp üstüne sarıyorsun bide bakıyorsun hamile kalmışsın 🤣🤣 valla benimkiler böyle gibi bişeydi. O yüzden diyorum ya bana corona aşısı yapın , kısırlaştırın beni diye 🤣🤣☺️
Biz hep geri çekildik. 2 çocuk da isteyerek oldu, çocuk yapmak istediğimizde çekilmedik. 😀

Back
X