Boşuna çağırmadık katibi canim. Bu ara her yerde karşıma çıkıyor zaten. Hangi konuya girsem ordaaaa katibime laf yok.ben çok severim onu.hem komiktir espriden anlar hem de aklı başında bir kadındır
Takmasın hicbirsey uçtu altın fiyatları iyiceaaaa kim evleniyor gene?gitti paracıklar desene
çeyreğin çeyreğini takıyorlarEskiden 5 i bir yerde takıyorlar ya cidden suan kaci bir yerde takıyorlar bunlar.
Epey gitti. Görümcenin kızı evleniyor.aaaa kim evleniyor gene?gitti paracıklar desene
Bene 2 tane sahte ceyrek 1 yonca mi gonca mi ondan takmışlar.çeyreğin çeyreğini takıyorlar
oyy oyyy ona altından aşağısı kurtarmaz.allah mutlu etsin diyelimmmEpey gitti. Görümcenin kızı evleniyor.
Eyyyy yandın o zaman. En yakinlar gider vallaEpey gitti. Görümcenin kızı evleniyor.
vay namıssızlar bende ki herşey orjinal çıktı valla.Bene 2 tane sahte ceyrek 1 yonca mi gonca mi ondan takmışlar.
Kesin bilezik. Allah mesut etsin katipoyy oyyy ona altından aşağısı kurtarmaz.allah mutlu etsin diyelimmm
Yok valla bildiğin tenekeydivay namıssızlar bende ki herşey orjinal çıktı valla.
Yonca mı? Xkcmcmmcmc. Allah' ım, 3 kuruşluk bişeydi, yüzüne bakılmazdı. Erkek kardeşlerimin sünnetinde 2 tane takmışlar, nasılsa para etmez diye annem bana ve kız kardeşime vermişti.Bene 2 tane sahte ceyrek 1 yonca mi gonca mi ondan takmışlar.
Valla suanda o bile para ediyordur. Eskiden kıymetsiz birseydiYonca mı? Xkcmcmmcmc. Allah' ım, 3 kuruşluk bişeydi, yüzüne bakılmazdı. Erkek kardeşlerimin sünnetinde 2 tane takmışlar, nasılsa para etmez diye annem bana ve kız kardeşime vermişti.
ne yoncaymış her evde var en az 1 tane o meretten.ben de de vardı satmıştım yıllar önceYonca mı? Xkcmcmmcmc. Allah' ım, 3 kuruşluk bişeydi, yüzüne bakılmazdı. Erkek kardeşlerimin sünnetinde 2 tane takmışlar, nasılsa para etmez diye annem bana ve kız kardeşime vermişti.
Gittiğin yola değmezdi o zamanlar, niye sattın?ne yoncaymış her evde var en az 1 tane o meretten.ben de de vardı satmıştım yıllar önce
Kizlar bu yonca 14 ayar oluyormus, suan satış fiyatı 327 tlne yoncaymış her evde var en az 1 tane o meretten.ben de de vardı satmıştım yıllar önce
Bende sattım valla boşuna evde durmasın diye artik 10 lira etti mi sanmamGittiğin yola değmezdi o zamanlar, niye sattın?
tişört falan almışımdır anca onu ediyordu avm de satmıştımGittiğin yola değmezdi o zamanlar, niye sattın?
Benim ki bedavaya gitmis o zaman bi tisort etmedi onu biliyorum sadece.tişört falan almışımdır anca onu ediyordu avm de satmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?