Bende erkek var valla, eski kocadakinide yeni kocadakine hatıra bırakmayacağıma gore ya satıcam ya takicamSaklıyorum ben de. Çok da hoşuma gidiyor, çocuğum olursa ona veririm hatıra diye, devam eder
eşimin annesinden kalan inci var.ben inci sevmem kızıma sakladım.hiç görmedi babannesini hatırası olur nesilden nesile saklanır giderSaklıyorum ben de. Çok da hoşuma gidiyor, çocuğum olursa ona veririm hatıra diye, devam eder
Yok kiz yillik 300 kusur. Hırsız girmisti eve daha büyük vurgun yapmisti. 13 sene once 2500 du götürdükleri. Çeyrek 47 tlydikasa kirasına yazık.altınlardan çok tutar zaten
Onu iyi dusunmussun.eşimin annesinden kalan inci var.ben inci sevmem kızıma sakladım.hiç görmedi babannesini hatırası olur nesilden nesile saklanır gider
eyyyy hırsızlar eyyy kardeşler biz de pek bir şey kalmadı haydinnn zengünn evlerineeeeeee kışşş kışşşşşşşşYok kiz yillik 300 kusur. Hırsız girmisti eve daha büyük vurgun yapmisti. 13 sene once 2500 du götürdükleri. Çeyrek 47 tlydi
Cok koymustu ben bozdurcaktim onlari. Altin çıkmaya başladı diye bekliyordum. 1 hafta sonra bozucaktimeyyyy hırsızlar eyyy kardeşler biz de pek bir şey kalmadı haydinnn zengünn evlerineeeeeee kışşş kışşşşşşşş
Çok hoş oluyor böyle hatıra nesneler saklamak. Çok güzel olur hakikateneşimin annesinden kalan inci var.ben inci sevmem kızıma sakladım.hiç görmedi babannesini hatırası olur nesilden nesile saklanır gider
ordada kasa kiralar koyarım içine.dünyada altın kemerim olmadı orda da mı olmasın?Ceycey cennette altini nagpicaksin. Soracaktım unuttum
Iyi yapmışsın bizde gezdik gezdik patladık. Bayram tatili diye kimsecikler yok.Hoş buldumuyku tutmadı benide kk da bi gezineyim dedim
Olsun olsun orda olsun bari. Orda calmazlar canim kasanda olmayı versin.ordada kasa kiralar koyarım içine.dünyada altın kemerim olmadı orda da mı olmasın?
karşı komşum döndü bugün o bronz tenli harika görünüyor ben de bembeyaz teleme peyniri gibi kaldım yanında.Iyi yapmışsın bizde gezdik gezdik patladık. Bayram tatili diye kimsecikler yok.
aaa doğru ya onu unutmuşum orda herkes iyi herkes dürüst.Olsun olsun orda olsun bari. Orda calmazlar canim kasanda olmayı versin.
Ben yanarsam çingene gibi oluyorum. Teleme peyniri tercihimkarşı komşum döndü bugün o bronz tenli harika görünüyor ben de bembeyaz teleme peyniri gibi kaldım yanında.
ama ben çingene gibi olmak istiyorumm.herkes bronzlaşır ben de kızarır kızarır dönerim tatildenBen yanarsam çingene gibi oluyorum. Teleme peyniri tercihim
Ben pamuk gibi olmak istiyorum. Razıyım yaninda tavuk gibi kızarmayaama ben çingene gibi olmak istiyorumm.herkes bronzlaşır ben de kızarır kızarır dönerim tatilden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?