Bu gece sıkılanlar geyik yapalim cok sıkıldııııım

dondurma mı dedin sen?hem de açlıktan midem guruldarken.rejime başladık pina ile sözde ama ben bugün 2 pizza gmdüm haberi yokk. :halay: sesin güzel mi?hep beraber gece çalışılan bir iş bulalımmm barii.gazino da sen assolist ol ben solist altı çalışırım sorun değil.bir de dansöz lazım bize onu da fb üyelerden buluruz bdv de:KK71:
Detone kelimesi bir insan olsaydı ben olurdum kesin :KK70: Çok da isterdim sesim güzel olsun. Playback yaparız artık 😂 Dondurmanın üstüne gece tostu perileri geldiler ama kabul etmiyorum bugün :bicak:

kız bana bazen hacıı diyor da hiç himmet diyen olmamıştı.olsun değişiklik iyidir mahmut abeyyyyy :halay:
Abla sen coin işine girdin mi bu arada 😂 Birkaç ay önce yatırım topiği vardı, oraya yazmıştım. Babamın verdiği parayı katlayıp istediğim model telefon alacaktım ama bu gidişle tuşlu telefon anca gelir. Sokak röportajına denk gelirsem 'cebinde kaç paralık telefon var' diyen dayılara kapak yaparım artık tuşluyu :KK70: Battık biz.

Bol kavga olacak konu olmazsa kimse gelmiyor kkda 🥰🥰
vahşett olmalı kannn olmalı konumda.sitede takıla takıla kadınlardan hoşlanır oldum hatta 10 kadar üyeye de aşık oldum bu yüzden kocayı da boşayacağım mı yazsam?yeterince entrikalı oldumu ki?mune banlarmı ki?kesin banlar:halay:

Abla sen coin işine girdin mi bu arada 😂 Birkaç ay önce yatırım topiği vardı, oraya yazmıştım. Babamın verdiği parayı katlayıp istediğim model telefon alacaktım ama bu gidişle tuşlu telefon anca gelir. Sokak röportajına denk gelirsem 'cebinde kaç paralık telefon var' diye dayılara kapak yaparım artık tuşluyu :KK70: Battık biz.
Ise başlayım bende katilacam, simdi üç kurusumu ziyan etmeyim, issiz issiz bende

vahşett olmalı kannn olmalı konumda.sitede takıla takıla kadınlardan hoşlanır oldum hatta 10 kadar üyeye de aşık oldum bu yüzden kocayı da boşayacağım mı yazsam?yeterince entrikalı oldumu ki?mune banlarmı ki?kesin banlar:halay:
He valla banlanirsin sen konu bitmeden gidersin biz eğlenmiş oluruz. 🤣🤣🤣

Abla sen coin işine girdin mi bu arada 😂 Birkaç ay önce yatırım topiği vardı, oraya yazmıştım. Babamın verdiği parayı katlayıp istediğim model telefon alacaktım ama bu gidişle tuşlu telefon anca gelir. Sokak röportajına denk gelirsem 'cebinde kaç paralık telefon var' diyen dayılara kapak yaparım artık tuşluyu :KK70: Battık biz.
coin işine ben girmedim ben de hisse senetleri var sadece.ama bizim kızlar aldı onlarda var zarardalar düştü bitcoin çünkü.yarın tanıştırayım seni onlara sor.borsa da kötü bu aralar endeks düştü.ben de bekliyorum 2 ye katlanmasını:KK71:

coin işine ben girmedim ben de hisse senetleri var sadece.ama bizim kızlar aldı onlarda var zarardalar düştü bitcoin çünkü.yarın tanıştırayım seni onlara sor.borsa da kötü bu aralar endeks düştü.ben de bekliyorum 2 ye katlanmasını:KK71:
Okullar falan açılırsa telefonsuz kaldım ya. Babam beş bin lira verdi telefon için, abime verdim coine yatırsın da iphone 11 alabileyim diye. Zarardayız şu an. Bu gidişle çok ucuz bir şey alacağım 😂

Back
X