Bu geceyi her sene yalnız geçiren var mı?

Evet her yılbaşında yalnızım...
Ben gibi yoktur sanırım.
Meseka 4 yıl Sevgilim varken de yalnız geçirmiştim, her sene ailesini tercih ederdi çünkü
4 yıldır evliyim 4 yıldır da yalnız geçiriyorum. Şuan oğlum odasında uyuyo ben salonda o ses izliyorum. İyi ki o ses var yoksa yıl başının tadı olmayacak
Yani insana bir hayır varsa yine kendinde var canım. Kendim var oldukça asla yalnız kalmicam iyiki varım

Bende ailemi tercih ederim ama sevdiğim insanı da alırım yanıma. Hem 4 yıllık artık kızda aileden sayılmaz mı

Bu sene yalnızım korona ve iş dolayısıyla. Hayalim kendime makarna yapıp tüm zamanların EN SEVDİĞİM programı olan İşte benim stilim all star keyfi yapmaktı.

Makarnaya yağ koyamadım yağım bitmiş kötü oldu.

İnternetim o kadar kötü ki Ayşegül ve Ayşenur'un 2 dakikalık kavgasını 8 dakikada izledim.

Diyeceklerim bu kadar.

Herkesin yeni yılını kutlarım.

Bende ailemi tercih ederim ama sevdiğim insanı da alırım yanıma. Hem 4 yıllık artık kızda aileden sayılmaz mı
Ben de öyle düşündüm başta.Yanına alabilirdi sevdiğini..Hadi dielim ailesi fazla mutaasıp o zaman bir daha bulup sevgilisini her sene yalnız bırakmayı kendisine yakıştırmazdı.Bize değer vermeyen insanlara o kadar gereksiz değer gösteriyoruz ki yazık.

Biz de yılbaşı ağacı süsledik yeğenimle biz de yalnız geçiriyoruz. Kedilerimiz ve biz geçiyor işte :) Dün evin eksiklerini tamamlamaya çalışırken düştüm kedim de hastalandı böyle yenı yıla girmek istemezdim ama maalesef Mutlu seneler herkese, en başı sağlık bunu çok iyi anladım her yerim ağrıyor çünkü

Bu sene en boş yıl başımı geçiriyorum ailemleyim ama boş geçiyor böyle küçük küçük ağlıyorum.
Ya evden dışarı adım atmıyorum zaten.Bir de gece ders yapıcam hani daha ne olabilir merak ediyorum

gece de ağlarken böğürmeye başlarım

Bende her sene yalnızım... Ha ailemle yaşıyorum onlar var ama kutlamıyoruzki.. Sıradan bir gün havasında yani.
Hatta şuan yattım yatağımda kk'ne bakıyorum. Oturup napıcam ki dedim.
Tv berbat. Evde bir haraket yok. Kimse aramıyor sormuyorda. Uyumak en güzeli.
Zaten mezarada yalnız gireceğiz. Yeni yıla girmişim çokmu...
Umarım bi b.ka benzer yeni yıl dicem ama umudumda yarım yamalak ve yalnız..

Bende her sene yalnız geçiriyorum, cünkü benim kedileri ve köpeğim çok korkuyorlar, saat 10 dan sonra patır patır patlatmaya başlayınca yılbaşı raketlerini. Gece 12 de, dışarıda sanki savaş varmış gibi oluyor. O yüzden, ben hayvanları i katiyyen yalnız bırakıp gitmedim biryere. Davet çok geliyor ama hep evdeydim. Hemde bu gece, her gece gibi. Yani bir özellik göremiyorum ben.
Saat 10 dan sonra panjurlari indiriyorum, pencereleri kapatıyorum ve yatağa girip yatıyorum, youtube dan güzel bir film seçiyorum ve filme bakarken uyuyakalıyorum. Bu sene yasak ettiler yilbasiraketlerini, bakalim nasıl olcak. Misafir de yasak. Herkes evde kendi kendine.
Herkese gelecek yıl için, sağlık, huzurluk, bol bol enerji diliyorum ve içinden istediği ne varsa inşallah öyle olur. Eski yıla da yol verelim geçsin gitsin.
Yine 1 yaş yaşlandık

Nerde ki eşin

Asker eşi olmak demek hep yalnız olmak demektir. Geçen yıl da yalnız girmiştim bu yılda yalnız giriyorum. Artık yıl içinde yanımda olsun yeter yılbaşında yalnız olsam da olur...

Alabilirdi tabiki...hem annesi hem kardesi tanıyordu beni.. ama yapmazdı yapmadı...kardeşinin kocası var diye oldugunu dusunmustum ama değer yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…