- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
4 yıldır evliyim 4 yıldır da yalnız geçiriyorum. Şuan oğlum odasında uyuyo ben salonda o ses izliyorum. İyi ki o ses var yoksa yıl başının tadı olmayacakEvet her yılbaşında yalnızım...
Ben gibi yoktur sanırım.
Meseka 4 yıl Sevgilim varken de yalnız geçirmiştim, her sene ailesini tercih ederdi çünkü
Bende ailemi tercih ederim ama sevdiğim insanı da alırım yanıma. Hem 4 yıllık artık kızda aileden sayılmaz mıYani bu yılı yalnız geçirmenden ziyade sevgilin varken 4 yılı yalnız geçirmen daha üzücü geldi bana.Hadi 1 yıl yalniz bıraktı ama amenna her yıl bunu normal gören biriyle fazla bile birlikte olmuşsun.Neyse en azından artık "eski" olmuş.
Ben de öyle düşündüm başta.Yanına alabilirdi sevdiğini..Hadi dielim ailesi fazla mutaasıp o zaman bir daha bulup sevgilisini her sene yalnız bırakmayı kendisine yakıştırmazdı.Bize değer vermeyen insanlara o kadar gereksiz değer gösteriyoruz ki yazık.Bende ailemi tercih ederim ama sevdiğim insanı da alırım yanıma. Hem 4 yıllık artık kızda aileden sayılmaz mı
4 yıldır evliyim 4 yıldır da yalnız geçiriyorum. Şuan oğlum odasında uyuyo ben salonda o ses izliyorum. İyi ki o ses var yoksa yıl başının tadı olmayacak
Yani insana bir hayır varsa yine kendinde var canım. Kendim var oldukça asla yalnız kalmicam iyiki varım
Ben de öyle düşündüm başta.Yanına alabilirdi sevdiğini..Hadi dielim ailesi fazla mutaasıp o zaman bir daha bulup sevgilisini her sene yalnız bırakmayı kendisine yakıştırmazdı.Bize değer vermeyen insanlara o kadar gereksiz değer gösteriyoruz ki yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?