Bu geceyi her sene yalnız geçiren var mı?

Gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifa versin
Önemli olan saglik gerisi bos, nefes alabiliyorsak hala umut var biraz ortam duzelsin gezeriz de egleniriz de elbet bu gunler de gececek
Aminn çok teşekkür ederim evet önemli olan sağlıklı olmak, mutlaka yalnız olmayacağın yeni yıllar da gelecektir

Aminn çok teşekkür ederim evet önemli olan sağlıklı olmak, mutlaka yalnız olmayacağın yeni yıllar da gelecektir
Yani ben alisigim yalnızlığı biliyorum, soguk hastane odasinda kalmanin da ne demek oldugunu biliyorum
O yuzden bu pandemide herkes benim yıllardır anlatamadigimi yasadi, keske salgin olmasaydı insanlar ölmeseydi ama sagligin ne kadar degerli oldugunu yasamadan anlamiyor bazi insanlar maalesef

Kesinlikle öyle, herşey elden gidince anlaşılıyor.. ınsanoğlu

Yani bu güne çok büyük anlam yüklerseniz hayal kirikliginizin da bu kadar büyük olması gayet normal.
Normal bir gün işte.
Bir yıl daha bitti gitti.
Belki boş belki dolu bitti.
Sağlık olsun da gerisinin pek önemi yok hele ki bu zamanda.

Her sene elime para alir deli gibi kendimi yerden yere atardim sevincle. Bu sene saglik versin baska duam dilegim yok diye bu kezde aglaya aglaya attim kendimi yerlere evrene nasil olumlu mesajlar gonderebilrim bilmiyorum ama sanki 2021 bana iyi gekmeyecek. ALLAHIM saglik huzur versin arkadasim iyi ol yanlz ol

Soyle bir uzakdogu kerhanesi havasi veren isigim var. Bunu yaktim. Sarap koydum. Bob marley in is this love sarkisinin actim. Kendi kendime dans ediyorum. Tabi karsimda hayali manitalar. Bugun ozel bir gun ben de boyle kutluyorum kimsenin hayatina kimse karisamaz o bayan o sekil kutlar bu bayan su sekil kutlar.

Eklentiler

• IMG_20210101_004227.webp
    13 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…