- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Yani bu yılı yalnız geçirmenden ziyade sevgilin varken 4 yılı yalnız geçirmen daha üzücü geldi bana.Hadi 1 yıl yalniz bıraktı ama amenna her yıl bunu normal gören biriyle fazla bile birlikte olmuşsun.Neyse en azından artık "eski" olmuş.
Çok tuhaf. Biz eşimle 3 sene beraberdik, ailesiyle kutlamadı hiç birini. Yani tuhaf geldi çok aileciymiş olmadığı iyi olmuş. Bu sene zaten herkes evde seneye güzel geçirirsiniz umarımAlabilirdi tabiki...hem annesi hem kardesi tanıyordu beni.. ama yapmazdı yapmadı...kardeşinin kocası var diye oldugunu dusunmustum ama değer yokmuş
En guzeli sukurKociş yok aile var onu yazabiliyor muyuz
Mutlu yıllar herkese
istemsizce güldüm.ama komik değil trajikomik bulduğum için.yanlış anlamayın ben de aynı durumdayım :)Bende her sene yalnızım... Ha ailemle yaşıyorum onlar var ama kutlamıyoruzki.. Sıradan bir gün havasında yani.
Hatta şuan yattım yatağımda kk'ne bakıyorum. Oturup napıcam ki dedim.
Tv berbat. Evde bir haraket yok. Kimse aramıyor sormuyorda. Uyumak en güzeli.
Zaten mezarada yalnız gireceğiz. Yeni yıla girmişim çokmu...
Umarım bi b.ka benzer yeni yıl dicem ama umudumda yarım yamalak ve yalnız..
Çok şükürEn
En guzeli sukur
O kadar bensin ki...Bende her sene yalnızım... Ha ailemle yaşıyorum onlar var ama kutlamıyoruzki.. Sıradan bir gün havasında yani.
Hatta şuan yattım yatağımda kk'ne bakıyorum. Oturup napıcam ki dedim.
Tv berbat. Evde bir haraket yok. Kimse aramıyor sormuyorda. Uyumak en güzeli.
Zaten mezarada yalnız gireceğiz. Yeni yıla girmişim çokmu...
Umarım bi b.ka benzer yeni yıl dicem ama umudumda yarım yamalak ve yalnız..
Çok tuhaf. Biz eşimle 3 sene beraberdik, ailesiyle kutlamadı hiç birini. Yani tuhaf geldi çok aileciymiş olmadığı iyi olmuş. Bu sene zaten herkes evde seneye güzel geçirirsiniz umarım
Valla panpa barınaktan bir can alsan, sahiplenmesen bile yılbaşı partisi için evine davet etsen ne güzel olurdu
Bu haftasonluğuna evinde bir köpek ağırlayabilirsin bence
Bende o ses izliyorum çok eğlenceli4 yıldır evliyim 4 yıldır da yalnız geçiriyorum. Şuan oğlum odasında uyuyo ben salonda o ses izliyorum. İyi ki o ses var yoksa yıl başının tadı olmayacak
Yani insana bir hayır varsa yine kendinde var canım. Kendim var oldukça asla yalnız kalmicam iyiki varım
Bende o ses izliyorum çok eğlenceliyalnızlık iyidir kumanda biZde
Ay ben de sizdenimBende o ses izliyorum çok eğlenceliyalnızlık iyidir kumanda biZde
Gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifa versinBen de covid test sonucumu bekleyerek, ateşli ve aşırı vücut ile baş ağrısı çekerek geçirdim bu akşamı... nolur yapmayın, bu günlere bu kdr önem vermeyin, üzmeyin kendinizi...
Iyi yıllara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?