Bu geceyi her sene yalnız geçiren var mı?

Evet 1 kere bile beraber geçirmedik...
1 ocakta git en azından 31inde yanımda ol demiştim ama ucak biletimi aldım olmuştı cevap...Bana danışan ya da soran kim ki...
Annesi, baska sehirde kardeşinin çocuguna bakıyordu sadece kasım aralık aylarında, bu da her yılbaşı mutlaka oraya gidiyordu.. 1 sene gitmese kalsa ölürdü sanki...Gidip yılbaşında tv karsısında cekirdek çitliyorlardı olan da buydu

Alabilirdi tabiki...hem annesi hem kardesi tanıyordu beni.. ama yapmazdı yapmadı...kardeşinin kocası var diye oldugunu dusunmustum ama değer yokmuş
Çok tuhaf. Biz eşimle 3 sene beraberdik, ailesiyle kutlamadı hiç birini. Yani tuhaf geldi çok aileciymiş olmadığı iyi olmuş. Bu sene zaten herkes evde seneye güzel geçirirsiniz umarım

istemsizce güldüm.ama komik değil trajikomik bulduğum için.yanlış anlamayın ben de aynı durumdayım :)

O kadar bensin ki...

Çok tuhaf. Biz eşimle 3 sene beraberdik, ailesiyle kutlamadı hiç birini. Yani tuhaf geldi çok aileciymiş olmadığı iyi olmuş. Bu sene zaten herkes evde seneye güzel geçirirsiniz umarım

Evet ex eşinden de bu yüzdenmiş sorunları zaten..ama artık anası oğluna kavuştu , anası başka kadın istemiyor oğlunun hayatında bence, zaten artık berabet yaşıyorlar

Bende o ses izliyorum çok eğlenceli yalnızlık iyidir kumanda biZde

7 yıldır yalniz giriyorum yeni yila, her sene o ses Türkiye izliyorum klasik :)
Bu sene pandemi de var yalniz olmak daha makbul zaten
Üzülmeyin hayat güzel ve yeni yıla yalniz girmek de buyutulebilecek bir sey degil Rabbim saglik versin yeter ki.
Herkese iyi yillar diliyorum

Son düzenleme:
Bütün gün akşam için hazırlık yaptım. Tam masayı donattım mumları yaktım. Sahadan aradılar ayağımdaki eşofmanı fırlatıp kotu nasıl giydiğimi bilemeden sahaya geçtim.
Döndüğümde 23:43 tü... Masadan yemekleri toplayıp yatağa geçtim...

Benim yeni yılımdan bu kadar...

Ben de covid test sonucumu bekleyerek, ateşli ve aşırı vücut ile baş ağrısı çekerek geçirdim bu akşamı... nolur yapmayın, bu günlere bu kdr önem vermeyin, üzmeyin kendinizi...
Iyi yıllara...

Ben de covid test sonucumu bekleyerek, ateşli ve aşırı vücut ile baş ağrısı çekerek geçirdim bu akşamı... nolur yapmayın, bu günlere bu kdr önem vermeyin, üzmeyin kendinizi...
Iyi yıllara...
Gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifa versin
Önemli olan saglik gerisi bos, nefes alabiliyorsak hala umut var biraz ortam duzelsin gezeriz de egleniriz de elbet bu gunler de gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…