Bu gelinlerin ailelerden çektikleri nedir acaba ?????.

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
31
Arkadaşlar bu ailelerimiz niye bize destek olmuyorlar ben bi gelinim ne kendi ailem nede esimin ailesi destek olmuyorlar ben şu an tup bebek tedavisi görüyorum bana destek verceklerine köstek oluyorlar ne maddi ne manevi yanımızda değiller maddi desteği geçtim manevi destek verseler oda yok hiç anlamıyorlar bizi niye böyle oluyor yazsa arkadaşlar

Aman aman şükredin halinize. Ne destek, ne köstek.

Bir el atmaya görsünler, sonra o ellerini hiç çekmek istemiyorlar yuvanızdan.

Benimki sağ olsun bir ev verdi oturalım diye, şimdi diyeti olarak boşanıyorum

(Kaynanazede)

Yaaa bunu nasıl yapabiliyorlar anlayamıyorum inanki senin dediğin gibi uzak dursun şunlar yeter burunlarını sokmasinlar ama rahat durmuyorlar ki helede o kaynanalar

Yaaa bunu nasıl yapabiliyorlar anlayamıyorum inanki senin dediğin gibi uzak dursun şunlar yeter burunlarını sokmasinlar ama rahat durmuyorlar ki helede o kaynanalar

Sanırım insanların yapısında var, bir başkasına kendince bir iyilik yapınca psikolojik olarak beklentiye giriyorlar, karşılık bekliyorlar ya da biz ona şunu yaptık, o da bizim için bunu yapar herhalde, diye düşünüyorlar.

O yüzden diyorum ya, engel çıkarmasınlar, canınızı sıkmasınlar, moralinizi bozmasınlar siz eşinizle gelirsiniz her şeyin üstesinden. Çocuğunuz, eşiniz ve siz... İnanın başka hiç kimseye ihtiyaç duymazsınız.

Her şey gönlünüzce olsun, inşallah bebeğiniz de eklenir hayatınıza ve huzurunuz daim olur.

Çok tesekur ederim cnm cokkkk çok güzel şeyler soylemisin inşallah allahimda senin yarrdimcin olur canım

saçma adetlerimiz yüzünden. ben ne erkeğin ne kadının başka insanlara (bence yabancı) anne baba demesi yüzünden. ne alakaysa
Onlar dan annen baba olsa ne olur her zaman bi açağımızı ariyorlar kötü bu yanımızı oglanlariyla iyi olmamızı istemiyorlar böyle kötü olcaklar niye evlendiriyorlar anlamiyorum

Onlar dan annen baba olsa ne olur her zaman bi açağımızı ariyorlar kötü bu yanımızı oglanlariyla iyi olmamızı istemiyorlar böyle kötü olcaklar niye evlendiriyorlar anlamiyorum
kendini geliştiremeyen insanların işi bu. hayatı çocuk koca ekseninde geçince çocuğu resmen bırakamıyorlar

Köstek olmasalar keşke de ben destekten geçeli çok oldu. Off sinirlendim yine 1000lira param gitti daha bugün. Off of of offff.

Benim de 4 tane bilezigim gitti
Bu giden kaçıncı benim bilsen. Normalde resti çekmiştim ama bir rahatsızlık durumu oldu verdim. O sorun değilde evdekilerin parayı har vurup harman savurması beni deli ediyor sonra da para yok diyorlar sanki ben köşeye onlar in para koyuyorum. Bu kez ses etmedim çünkü eşim benim bi estetil ameliyatım için kredi çekti 6000lira. Öyle olunca bende onu kırmiyim 1000lira vereyim dedim. Sırf benşm ameliyatın lafı olmasın diye ama bu bile haksızlık bence. O para için 2 hafta çalışıyorum ben

Yardımları eksik kalsın kötülükleri olmasında hoş onunda olmaması ne mumkun

Bak o eşya verme,ev verme olayı falan çok etkili gerçekten müdahil olma konusunda. Biz eşimle sevgiliyken evlenme sürecinde bir arkadaşımdan gözlemlemiştik. Çocuğun eşyasını ortaklaşa aldılar aileler, biz ne güzel destek oluyorlar diyoduk, o da "keşke olmasalar,bu eşyalarla gelip evimize de müdahil olup hak iddia edecekler" demişti. Gerçekten öyle de oldu. Bu olay bize de ders oldu,daha çok bana. Normalde eşimin yörede yeni evlenen çiftin eşyası aileler tarafından ortaklaşa alınır,hatta kaynımın evini de alıp vermiş kv giller. Ama asla ben bişey talep etmedim başıma gelecekleri bildiğim için. Zaten malı da mülkü de....
Keşke genç kızlar,kadınlar evlenmeden burdaki konuları okusa da ders çıkarsa

İtinayla açık aranır,bulunur tabelası asıcam ben de bidahaki kv ziyaretimde kv nin boynuna öyle alakasız şeylerden açık yapıp sorun ediliyor ki bi de kendi kusurlarını bize yamıyor
Hep varlar her yerdeler cadalozlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…