Bu gelinlerin ailelerden çektikleri nedir acaba ?????.

saçma adetlerimiz yüzünden. ben ne erkeğin ne kadının başka insanlara (bence yabancı) anne baba demesi yüzünden. ne alakaysa
Bak buna da hak verdim:) şimdiki aklım olsa
Kv ve kp e annebaba tövbe demezdim önce hak etsinler başkasının yavrusuna kol kanat germeyi

Anlamadım canım
Diğer yorumunu sonra gördüm, bin lira imiş. Anladım olayı. Konuya parayla giriş yapınca acaba senin canını nasıl acıttılar bin lirayla demiştim neyse canın sağolsun. Para işleri çok sakat,hele ki verdiğin taraf har vurup harman savururken

Elim o kadar açıktır ki. Tekki gerçekten ihtiyaçları olsun hiç acımam paraya veririm onlarda bunu biliyorlar. Ama kullanılmak girince işin içine deli oluyorum

Elim o kadar açıktır ki. Tekki gerçekten ihtiyaçları olsun hiç acımam paraya veririm onlarda bunu biliyorlar. Ama kullanılmak girince işin içine deli oluyorum
Çok kötü bi duygu o kullanılmak bilirim
Yapacak bişey yok gibi şu durumda:/

Hak etmiyorlar yapılan hiç birşeyi bi omur iyi davran onlara bi an kötü davran o bi an kötü davranman yaptığın bütün iyiliği yapmamış görürler onlar öyle bir varlıklar

Aileler değil canım mesele kocada başlıyor

Aileler değil canım mesele kocada başlıyor
Canım zaten biz kocam la resti çektik ve iki aileyede konuda anlattığım gibi hiç biri yanımızda olmadi tedavi görüyoruz hiç biri bi eksiginiz gereginiz var mi demedi istemiyorum da zaten bu saatten sonra yapsalarda hayri olmaz ki zaten aman bizden uzak dursunlarda hiç birsey istemiyom

anladım ama bakın rest çekmiş olmanıza rağmen beklenti içindesiniz bence zaten aileler birşey yapmamali yani inan bana ilerde başa kakilıyor yapılanlar

Biz bu beklenti içinde değiliz sadece manevi yönden destek olsunlar onu yapsınlar bayli yoksa zorlu ortalik karistiriyorlar

Aaaahhhh hiç sormayın bilseydim başıma gelecekleri ben de asla kabul etmezdim hatta direkt evlenmezdim ama ben de "ne kadar iyi ailesi" diye düşünmüştüm, hatta bir sürü evleri varmış, birini de oğullarıma veriyorlar diye düşünüyordum.

Ben de bu kk'yı evlenmeden keşfetmiş olsaydım keşke :) sizi tebrik ediyorum, en doğrusunu yapmışsınız.

Teşekkür ederim ama bilemiyor ki insan..yaşadıkça öğreniyoruz işte..ama ben artık çok iyi davranan insanlardan tırsıyorum,tecrübeyle sabit..Allah size de biran evvel aydınlığa kavuştursun öyle şeyler gelip geçiyor ki insanların hayatından,unutuluyor. İnsan şaşıp kalıyor. Eminim siz de bugünlerde bir zaman sonra hatırlamayacaksınız,en azından böyle detaylı. Bir de kızmayın kendinize,nasıl göremedim,edemedim diye. İnsanız,hatalar bizim için var.
Daha dün ben de yaptım bi salaklık, sonra sinirimden içim içimi yedi. Sonra da dedim ki ben yiyeceğime kv cadısı yesin. Aradım kustum,ohhh.
Sizin içinizi acıtan duyguların sebebi kimse onlara iade edin,sizde kalmasın. Yük olur. Allah yardımcınız olsun

Aynen cnm doğru yapmissin

Çok teşekkür ederim, ben sadece ev, KV konusunda hata yapmamışım, kocayı da yanlış seçmişim :) ben onları komple birbirine iade ediyorum.

Sizin yaptığınız kesinlikle doğru olan, ben baştan taviz vererek yaptım hatayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…