- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi serpil1818
-
Bak buna da hak verdim:) şimdiki aklım olsasaçma adetlerimiz yüzünden. ben ne erkeğin ne kadının başka insanlara (bence yabancı) anne baba demesi yüzünden. ne alakaysa
100 lira?Köstek olmasalar keşke de ben destekten geçeli çok oldu. Off sinirlendim yine 1000lira param gitti daha bugün. Off of of offff.
Anlamadım canım100 lira?
Diğer yorumunu sonra gördüm, bin lira imiş. Anladım olayı. Konuya parayla giriş yapınca acaba senin canını nasıl acıttılar bin lirayla demiştimAnlamadım canım
Diğer yorumunu sonra gördüm, bin lira imiş. Anladım olayı. Konuya parayla giriş yapınca acaba senin canını nasıl acıttılar bin lirayla demiştimneyse canın sağolsun. Para işleri çok sakat,hele ki verdiğin taraf har vurup harman savururken
Çok kötü bi duygu o kullanılmak bilirimElim o kadar açıktır ki. Tekki gerçekten ihtiyaçları olsun hiç acımam paraya veririm onlarda bunu biliyorlar. Ama kullanılmak girince işin içine deli oluyorum
Aynen kemdimi ameliyatıma adadım. Düşünmemeye çalışıyorumÇok kötü bi duygu o kullanılmak bilirim
Yapacak bişey yok gibi şu durumda:/
Aynen hak etmiyorlar ki onlardan anne bana olsa ne olur ki ysaaaBak buna da hak verdim:) şimdiki aklım olsa
Kv ve kp e annebaba tövbe demezdimönce hak etsinler başkasının yavrusuna kol kanat germeyi
Aileler değil canım mesele kocada başlıyorArkadaşlar bu ailelerimiz niye bize destek olmuyorlar ben bi gelinim ne kendi ailem nede esimin ailesi destek olmuyorlar ben şu an tup bebek tedavisi görüyorum bana destek verceklerine köstek oluyorlar ne maddi ne manevi yanımızda değiller maddi desteği geçtim manevi destek verseler oda yok hiç anlamıyorlar bizi niye böyle oluyor yazsa arkadaşlar
Canım zaten biz kocam la resti çektik ve iki aileyede konuda anlattığım gibi hiç biri yanımızda olmadi tedavi görüyoruz hiç biri bi eksiginiz gereginiz var mi demedi istemiyorum da zaten bu saatten sonra yapsalarda hayri olmaz ki zaten aman bizden uzak dursunlarda hiç birsey istemiyomAileler değil canım mesele kocada başlıyor
anladım ama bakın rest çekmiş olmanıza rağmen beklenti içindesiniz bence zaten aileler birşey yapmamali yani inan bana ilerde başa kakilıyor yapılanlarCanım zaten biz kocam la resti çektik ve iki ailee konuda anlattığım gibi hiç biri yanımızda olmadi tedavi görüyoruz hiç biri bi eksiginiz gereginiz var mi demedi istemiyorum da zaten bu saatten sonra yapsalarda hayri olmaz ki zaten aman bizden uzak dursunlarda hiç birsey istemiyom
İki aile demi ?Biz bu beklenti içinde değiliz sadece manevi yönden destek olsunlar onu yapsınlar bayli yoksa zorlu ortalik karistiriyorlar
Evet iki aile hem esimin taraf hem benim taraf allah kimsenin eline düşürmesin yaaa herkes eşiyle mutlu olsun yeter canimİki aile demi ?
niye ? bir nedeni var mı ?Evet iki aile hem esimin taraf hem benim taraf allah kimsenin eline düşürmesin yaaa herkes eşiyle mutlu olsun yeter canim
Bak o eşya verme,ev verme olayı falan çok etkili gerçekten müdahil olma konusunda. Biz eşimle sevgiliyken evlenme sürecinde bir arkadaşımdan gözlemlemiştik. Çocuğun eşyasını ortaklaşa aldılar aileler, biz ne güzel destek oluyorlar diyoduk, o da "keşke olmasalar,bu eşyalarla gelip evimize de müdahil olup hak iddia edecekler" demişti. Gerçekten öyle de oldu. Bu olay bize de ders oldu,daha çok bana. Normalde eşimin yörede yeni evlenen çiftin eşyası aileler tarafından ortaklaşa alınır,hatta kaynımın evini de alıp vermiş kv giller. Ama asla ben bişey talep etmedim başıma gelecekleri bildiğim için. Zaten malı da mülkü de....
Keşke genç kızlar,kadınlar evlenmeden burdaki konuları okusa da ders çıkarsa
Teşekkür ederim ama bilemiyor ki insan..yaşadıkça öğreniyoruz işte..ama ben artık çok iyi davranan insanlardan tırsıyorum,tecrübeyle sabit..Allah size de biran evvel aydınlığa kavuştursunAaaahhhh hiç sormayın bilseydim başıma gelecekleri ben de asla kabul etmezdim hatta direkt evlenmezdim ama ben de "ne kadar iyi ailesi" diye düşünmüştüm, hatta bir sürü evleri varmış, birini de oğullarıma veriyorlar diye düşünüyordum.
Ben de bu kk'yı evlenmeden keşfetmiş olsaydım keşke :) sizi tebrik ediyorum, en doğrusunu yapmışsınız.
Aynen cnm doğru yapmissinTeşekkür ederim ama bilemiyor ki insan..yaşadıkça öğreniyoruz işte..ama ben artık çok iyi davranan insanlardan tırsıyorum,tecrübeyle sabit..Allah size de biran evvel aydınlığa kavuştursunöyle şeyler gelip geçiyor ki insanların hayatından,unutuluyor. İnsan şaşıp kalıyor. Eminim siz de bugünlerde bir zaman sonra hatırlamayacaksınız,en azından böyle detaylı. Bir de kızmayın kendinize,nasıl göremedim,edemedim diye. İnsanız,hatalar bizim için var.
Daha dün ben de yaptım bi salaklık, sonra sinirimden içim içimi yedi. Sonra da dedim ki ben yiyeceğime kv cadısı yesin. Aradım kustum,ohhh.
Sizin içinizi acıtan duyguların sebebi kimse onlara iade edin,sizde kalmasın. Yük olur. Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim ama bilemiyor ki insan..yaşadıkça öğreniyoruz işte..ama ben artık çok iyi davranan insanlardan tırsıyorum,tecrübeyle sabit..Allah size de biran evvel aydınlığa kavuştursunöyle şeyler gelip geçiyor ki insanların hayatından,unutuluyor. İnsan şaşıp kalıyor. Eminim siz de bugünlerde bir zaman sonra hatırlamayacaksınız,en azından böyle detaylı. Bir de kızmayın kendinize,nasıl göremedim,edemedim diye. İnsanız,hatalar bizim için var.
Daha dün ben de yaptım bi salaklık, sonra sinirimden içim içimi yedi. Sonra da dedim ki ben yiyeceğime kv cadısı yesin. Aradım kustum,ohhh.
Sizin içinizi acıtan duyguların sebebi kimse onlara iade edin,sizde kalmasın. Yük olur. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?