Bu Gerçeği Kabul Edemiyorum

Evet ilk başlarda ben ona diyordum nasıl evlenecegiz ailen beni istemez ben istersem evlenirim diyordu sonra da bana dedi ki sebinle evlenemem ailem beni dışlar işimden ailemden olamam kusura bakma
Sağlam şerefsizmişsin deseydin keşke :) Resmen vakit geçirmiş. Böyle biri için çok üzülme valla değmez :) Her şey planlıymış zaten.

++++
Yakışıklı zaten yok, zeki olanlar da burs murs yurtdışına gidiyor yani non-existent species :ruh:
:sampiyon:
Kalanlar da şöyle '' açık giyinme, eski sevgilini engelle, yemek yapsana, hiç seksi değilsin, göğsün sarkmış, annemler uzun bi süre bizde kalacak.... '' diyerek soyunu ne yazık ki devam ettiriyor :D

Hem yakışıklı hem çok farklı .ne kadar çok isterdim ki o ailenin içine gireyim onlardan biri olayım onun eşi olayım

Ablacım get a life diyorum kısaca, gencecik kızsın tek hayalin evde oturup birinin eşi olmak, KV KPye yaranmak mı yani :olamaz: eğitimine para koyan ailene acıdım, koymasalar da aynı sonuca ulaşırlarmış.

E sen yüzüne de böyle aşırı mükemmelsin senden daha yakışıklısı akıllısı farklısı yok dediysen hissettirdiyden adamın bi tarafı tavan yapıp gitmiştir. Bu maç yenilgiyle bitmiş önümüzdeki maçlarda yapma bu hatayı.
Bi de Türkiye’de öyle yakışıklı zeki bi adam yoktur hiç imkan vermiyorum size öyle gelmiştir
Valla tam olarak öyle yaptım ona diyordum zaten her kızın begenecegi yakisikliliktasin gözleri mavi ile yeşil arasında bir renkti sürekli gözlerine övgüler diziyordum

Hem yakışıklı hem çok farklı .ne kadar çok isterdim ki o ailenin içine gireyim onlardan biri olayım onun eşi olayım
Nerede nasıl tanıştınız? Başka bi yabancı daha çıkar karşına. Normalde benim konuştuklarımda gerçekten muhabbeti, aile yaşamı, davranışları... beni çok etkilemişti. İnsan konuşmaktan keyif alıyor. Ne sıkıyorlar ne ilgisizler :)

Nerede nasıl tanıştınız? Başka bi yabancı daha çıkar karşına. Normalde benim konuştuklarımda gerçekten muhabbeti, aile yaşamı, davranışları... beni çok etkilemişti. İnsan konuşmaktan keyif alıyor. Ne sıkıyorlar ne ilgisizler :)
Adıyaman süryanisi kendisi Adıyaman'da tanıştık .Malesef depremde ölenlere Allah rahmet eylesin 😥

Hayal kursam bu kesinlikle evlenmek için olmazdı.Ayy daha neler neler var hayali kurulacak.Teslama binip giderken yarın ki oscar ödül töreninde kırmızı halıda saçlarımı nasıl yapacağımı düşünüyordum.Angelina’dan güzel olmalıyım.

Valla tam olarak öyle yaptım ona diyordum zaten her kızın begenecegi yakisikliliktasin gözleri mavi ile yeşil arasında bir renkti sürekli gözlerine övgüler diziyordum

"Evet hep cinsellik yaşamak istiyordu beni tanıdı kendimi teslim etmeyeceğimi anlayınca çok soğuk davranmaya başladı sonra bitirdi"

"Buluştuğumuz zamanda bir an önce birşeyler yaşamak istiyordu tensel temas olmadan duramiyordu sonra birden bire soğuk yaptı"

Seni kullanmak için ilk günden evlilikle gözünü boyayan bir adama dair hala hayalin varsa, lütfen devlet hastanesinden, üniversitenden psikolojik destek al.

İyi günler.Daha öncede konu açmıştım buraya .Ben müslümanım erkek arkadaşım Hristiyandi ve dinlerimiz farklı biz evlenemeyiz dedi terk etti beni aylardır yokluğuna alışmaya çalışıyordum vallahi çok çok ağladım günlerce .Bugün ise yurtdışına gidip kendi gibi Süryani biriyle nisanlanacagini öğrendim.Çok canım acıyor gerçekten onun sonsuza kadar başkasının olacağını bilmek bana büyük bir elem veriyor ben onunla evlilik hayalleri kurmuştum evlenecektik dugunumuzu herşeyin hayalini kurmuştum .Artık hayatım boyunca ona sahip olamayacağım .Kurduğum hayaller gerçek olmayacak o asla benim olmayacak .Ben bir daha asla onun kadar yakışıklı ve farklı birini bulamam biliyorum.Ondan daha iyisi yoktur hiçbir konuda imkansız olduğu için mi bu kadar çok sevdim 😰Yemin ederim ki içim paramparça nasıl atlatabilirim ?Aklımdan bir an bile çıkmıyor.
Evlenemiyorsunuz ama sevgili olabiliyorsunuz öyle mi? Adamın iki yüzlülüğü buradn belli

Ablacım ne kadar umrunda olur bilmem ama sizin evliliğiniz zaten kabul olmazdı. Müslüman kadın bir başka dinden birisiyle evlenemez. Bunu biliyorsundur muhtemelen. Yani kendini hazır etmen gerekirdi zaten

kör ölür badem gözlü olur hesabı...adam senin hissettiklerinin yarısını hissetseydi seni bırakmazdı. boşver gitsin...yalnız bu arabesk kafayla senin işin zor. yaşın daha 23. kariyer hedeflerin olsun evlilik değil.

"Evet hep cinsellik yaşamak istiyordu beni tanıdı kendimi teslim etmeyeceğimi anlayınca çok soğuk davranmaya başladı sonra bitirdi"

"Buluştuğumuz zamanda bir an önce birşeyler yaşamak istiyordu tensel temas olmadan duramiyordu sonra birden bire soğuk yaptı"

Seni kullanmak için ilk günden evlilikle gözünü boyayan bir adama dair hala hayalin varsa, lütfen devlet hastanesinden, üniversitenden psikolojik destek al.
Bi de senin ailen beni kabul etmez, ama ben ailemi takmam istediğimle evlenirim diyodu.:) Mini çakal.

Evet gerçekten beni kullanmak için evlilikle gözümü boyadı 😥

Back
X