- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Ya arkadasken hic bi sorun yok zaten ben normalde hemcinslerimden cok karsi cinsle daha iyi anlasiyorum genelde ama iste is karsi taraftan ilgi alaka gormeye gelince direk geri adim atiyorumBana yabanisin gibi geldi niye vebalı gibi kaçıyorsun ki adamlardan , illa sevgili olmak değil arkadaşlıklar için konuş çevren olsun.
Is hayatim olsa zaten dert etmem bizim buralarda calisan kadina kadına evde kalmis gözüyle bakilmiyor
Bu arada sanirim haklisiniz insanlarin laflari bitmiyor her turlu
Daha onceden hic umursamazdim hatta bu sıkıntıyı yasayanlara nasihat ederdim simdi nasihat edilecek duruma geldik sirf insanlarin imali laflari yuzundensen kendine evde kaldım dersen millet daha beterini der.. önce siz kendinizi sevin...
aman bee canım en güzel evlilik kocasız evliliktir bence en güzel yasıntasın mutlu ol hic sıkıntı yapma 35 te evlenirsin 2 3 sene gezersin mis gibi bi cocuk sonra 41 kere masallahta bi cocuk daha tamam bitti en güzel günlerin tadını cıkar evlilik tamam güzel biset ama burda kac bin kadın var hangi erkek evlenince degismiyo hangi binde bir
o yüzden evlilige bu kadar enkesli olma sırf evleniyim diye kusurlarıı göremezsin bu pencereden bakma tam tersi suan beyin olarakta fiziksel yas olarakta en iyi yastasın asıl erken evlenenlere sahmak lazım
Allah razı olsun insallah duanizdaki gibi olurBurada biraz takıl kadınların derdini gör sonra dersin ki yanlış insanla evlilik yapıp sorun yaşayacağıma yalnız olayım huzurlu olurum daha iyi.Evde kalmak tabiri çok itici.Önce kendine güven.Benim nice tanıdıklarım var 30 yaşından sonra evlenip mutlu mesut yaşayan .İnşaallah o çevrenin Allah durdu durdu turnayı gözünden vurdu demesini nasip etsin
Ya acikcasi acaba kacmamin alginda psikolojik bi etken mi var diye dusunuyorum bende
Iste ilgi gosterenin ilgisini fark ettikten sonra soguk tavirlarim yuzunden karsi tarafta acilmadan soguyor hakli olarak
Gerci simdiye kadar hicbirine benimde kalbim ısınmadi ama acaba isinmis olsa bende daha mi farkli davranirdim acaba
Bende bu aralar bunu yapıyorum .Hergun bındıgım duraktan bır bankanın memurları bana bakmasın dıye ıse yuruyerek gıdıyorum sanırım içlerınden bırı hoslanıyor ve her sabah benı kahveye gecıp izliyorlar rahatsız oldum bende.Halbukı yasım da gecıyor ama böyle topluca ızlenılırmı arkadaslarıyla bırlkkte falan bu da garıp yanı.Onların yuzunden yuruyorum.Ya acikcasi acaba kacmamin alginda psikolojik bi etken mi var diye dusunuyorum bende
Iste ilgi gosterenin ilgisini fark ettikten sonra soguk tavirlarim yuzunden karsi tarafta acilmadan soguyor hakli olarak
Gerci simdiye kadar hicbirine benimde kalbim ısınmadi ama acaba isinmis olsa bende daha mi farkli davranirdim acaba
:) fikurleriniz cok iyiymis lafi acilinca ben bu saatten sonra baskasina uyum saglayamam dusunmuyorum falan diyorum ama nerde zaten yuzume acik acik konussalar bende acik acik derim ama imali laflarla soyluyorlarEvlenme yada evde kalma sohbeti acan buyuklerinizin yaninda kurbanlik koyun gibi duruyorsaniz her seferinde her firsatta size saldirirlar tabii.Birkac sefer cene yaristir bakalim bir daha lafi gececek mi?Once bi sen cevrendekileri sustur.Saygisizilik yapmana da gerek yok.Soze soyle bi baslayin "Ben evlenmiyorum halimden memnunum ya.Adam yok piyasada deyin.neler goruyoruz haberlerde gazetelerde cevrede" falan filan.Buradan sonrasini hayalgucunuze birakiyorum.Isyerinde birisinin damadi varmis gay cikmis , okulda arkadasimin enistesi kumarbaz cikmis , hirsiz cikmis altinlari almis kacmis falan filan yaz dur saatlerce anlat kafalarini bi guzel sisir.oyle bi dert yan ki erkek cinsinden tiksindir onlari :) Sana bi daha bulasmasinlar.sen de aski buldugunda kacmayacaksin emin ol.once sana surekli negatif verenlerden bi kurtul derim.
Valla bazı zamanlar yolumu gidis gelis saatimi degistigim bile olmusturBende bu aralar bunu yapıyorum .Hergun bındıgım duraktan bır bankanın memurları bana bakmasın dıye ıse yuruyerek gıdıyorum sanırım içlerınden bırı hoslanıyor ve her sabah benı kahveye gecıp izliyorlar rahatsız oldum bende.Halbukı yasım da gecıyor ama böyle topluca ızlenılırmı arkadaslarıyla bırlkkte falan bu da garıp yanı.Onların yuzunden yuruyorum.
Kendine yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi karşı tarafa da yapma yani sen bir erkeğe ilgi duysan arkadaşça konusuyorken ondan hoşlansan ve o bunu anlayınca senden uzaklaşsa ne kadar gururun incinir dimi üstelik özgüven problemin var bunu aşman gerek.Ya arkadasken hic bi sorun yok zaten ben normalde hemcinslerimden cok karsi cinsle daha iyi anlasiyorum genelde ama iste is karsi taraftan ilgi alaka gormeye gelince direk geri adim atiyorum
Inanin kactigin sey nedir bende bilmiyorum zaten hic birine kalbim isinmamistir yani olmadi diye hicbirine uzulmedim ama bazende acaba olsa sans versem konusup etsek hersey daha mi farkli olurdu diye dusunuyorumEvlenmekten mi korkuyorsun . İşin evlenmeye gitmesini mi istemiyorsun kaçıyorsun ...
Karsinda bu is yuzumden ilac kullanmis biri var. Ben asik oldum, olmadim diyemem. 25 yasimdayim kalbim 2 kez yerinden cikti cikti yerine dondu. Ve bu 2 ask arasinda toplam 5 yil var. Bu 5 yil universitede kimseyi almadim,alamadim hayatima. Bende psikolojik oldugunu dusundum, psikologa gittim. Kendi universitemin psikologuna da gittim, bir saat konusurdum kadin uyurduBen bunlari dusunurken birgun kut diye asik olmusum, yine. Bunlari anlatiyorum cunku bu konuda en uc seyler yasayan insanlardan biri olabilirim, cok detay veremiyorum. Senin de psikologa gitmeni oneririm. Ama bence sorun kalbini attiracak biri cikmamasi. Ciktigi zaman zaten elinde olmayacak bazi seyler. Ama tabi keske cikmasaydin karsima dedirtmesinler onemli olan o
Haklisiniz belki ama inanin o an dusunemiyorum hani ozellikle bi geri cekilme soguk davranma durumum olmuyor tamamen istem disi bende acaba bende mi sorun diye buraya konu actim bazen acaba sans versem hersey farkli mi olurdu diye dusunuyorumKendine yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi karşı tarafa da yapma yani sen bir erkeğe ilgi duysan arkadaşça konusuyorken ondan hoşlansan ve o bunu anlayınca senden uzaklaşsa ne kadar gururun incinir dimi üstelik özgüven problemin var bunu aşman gerek.
Bende asik oldum ama olmayacak imkansiz birine oyle icime attim gittiO kalbimi çarptıran adam var ya ben onun ağzına s...yımBen onun yüzünden evde kalıcam işte. Ona aşık olduğum kadar kimseye olmadım , olamicam galiba. Ne zamam biri aşk dese aklıma hep o geliyor benim için aşk bu adam galiba.
O kalbimi çarptıran adam var ya ben onun ağzına s...yımBen onun yüzünden evde kalıcam işte. Ona aşık olduğum kadar kimseye olmadım , olamicam galiba. Ne zamam biri aşk dese aklıma hep o geliyor benim için aşk bu adam galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?