Bu Gidişle Evde Kalmam Garanti

Canim bende asik oldum ama hic olmayacak imkansiz birine

Psikologa zaten gidiyorum gecen bu gibi durumlari acmaya calistim ama hemen kapadim konusamiyirum bile demekki o yuzden buraya yazdim sanirim

Erkeklerden hoslanmiyosunuzdur belki, bu gayet dogal bi olay sadece bazi insanlar bunu kendilerine itiraf etmez ve bastirirlar. 27 yasina kadar hic mi birinden hoslanmadiniz yani?
Cok sukur dediginiz yada dusundugunuz gibi bir durum yok

Bende asik oldum yada hoslanadim ama olmayacak imkansiz birseydi kalbimin en kuytu kosesine atip sakladim

Inanin kactigin sey nedir bende bilmiyorum zaten hic birine kalbim isinmamistir yani olmadi diye hicbirine uzulmedim ama bazende acaba olsa sans versem konusup etsek hersey daha mi farkli olurdu diye dusunuyorum

Bende de aynı durum var bende evlenemedim .Ama ben problemi mi biliyorum. Ben çok kolay sıkılıyorum bir anda soğuyorum . Sanki görünmez duvarlar örüyorum . Bu evlilikte olmaz ilk sıkıntı da boşanırım . Bekarken bırakmak kolay geliyor Evlenmemek daha mantıklı geldi . İleri de ne olur bilmiyorum .Ama pişman değilim huzurluyum . İnşallah sen senin için doğru kişiyi bulursun ...

Insallah canim

Insallah sende kendin icin pisman olmayacagin kararlar verirsin yada vermis oldugun kararlarin pismanligini yasamassin

27 yaş evde kalmış yaşı mi ya benim için evlilik yaşı 30 bence 35 üstü bile evde kalmış sayılmaz bence biraz takıntı yapıyorsunuz bende 26 yaşındayım o zaman seneye evde kalmış olacağım yani size göre takmayin bu kadar çevreyi ya ne zaman ne olacağı aşkın ne zaman geleceği belli olmaz böyle düşünürsen hiç gelmez zaten

Tamam iste dua edilince basla hemen , nolur yapmayin , Allah korusun ben istemiyorum henuz falan deyin.Evlenen arkadaslarimin bircogunun evlenmesini duymadan bosandiklarini duyuyorum diye girin soze sonrasi Allahhh uzat uzatabildigin kadar.bak burdaki kadinlara neler anlatiyorlar.dayakci kocalar,kumarci,aldatan ne ararsan var.Sen o kadinlari kendi arkadasinmis gibi anlatacaksin.Aslinda bu bi sure sonra zevkli oluyor.Simdi sana tuhaf gelebilir.Sonra karsindakinin zekasiyla bayagi bayagi dalga gecmeye basliyorsun.O da anlamiyor ama sen epey egleniyorsun ve nihai amacina ulasiyorsun.hakediyorlar malasef Kimse kimseye niye evden kaldin zart zurt diye laf sokamaz Sokan da iyi niyetimden diye gezmesin ortalikta.Sen de oturup saf saf gercek fikirlerini anlatma bu insanlara , anlamazlar anca seni yipratirlar.Dedigim gibi sen yiprat Aklini kullan.

İşi çözmüşsün üstadim

Canim bende asik oldum ama hic olmayacak imkansiz birine

Psikologa zaten gidiyorum gecen bu gibi durumlari acmaya calistim ama hemen kapadim konusamiyirum bile demekki o yuzden buraya yazdim sanirim

Opss psikologla bile konusamiyorsan bir problem vardir. Bence uzerine gitmelisin, psikologla mutlaka konusmalisin. Belki de hic olmayacak birine asik olup aci cektigin icin bilincaltindir nedeni. Yani herkesten kacmanin sebebi bu olabilir. Bunu da ancak psikologla anlayabilirsin. Konusmak icin kendini zorla. Ne olabilir ki? Kendini konuscagin konusuna sartla ve anlat bence.

Hepinizin karşısına güzel kısmetler çıksın da 2017 bilmem hangi ay anneleri sayfalarına katılın inş

Ya bir kac defadir anlatmaya calisiyorumda bi turlu beceremedim artik benzer bi vaka daha yasarsam kendisiyle komusurum yada en iyisimi konusmaya calisayim ben

Evde kalma tabirini asla anlayamadım. Ki bence herkes evlencek diye bir kural da yok. Ama toplumumuzun dayatması bu şekilde. Mutsuz bir evlilik yapmaktansa hiç evlenme daha iyi... Burdaki konuları okuyoruz. Ben henüz 23 yaşındayım ama 27 de olsam kendimi evde kalmış olarak hissetmezdim. Çevrede kim ne derse desin. 18 yaşında evlenip 2-3 çocuk yapmak marifet değil ki. Önemli olan o çocuklara iyi bir anne olabilecek, kendi ayakları üzerinde duran, kendinden emin, eşiyle saygı sevgi çerçevesinde evlilik yapmış olabilmek.

Ya evliligi hic istemedim dersem yalan olur ams olursa olur olmazssa olmaz durumundaydim ve buraya yazdigim seyden yakinan kimselere hep takmamalarini boyle birsey icin uzulmenin sacms oldugubu soyleyen ben buraya konu acacak hale geldim demek ki cok bunalttilar dayanamadim artik

Kacanlara gonul verme konusunda suphem yokta yaklasanlardan niye kaciyoruz birde isin o kısmını çozebilsek

Bu mantıkla hareket edersen yanlış bir evlilik yaparsın yaşın olur otuz küsür. Sonra keşke evde kalmaya devam etseydim dersin. Herkes evlenmek zorunda değil. Evlenen herkesin başına kuş konmuyo. Böyle düşünmek yerine hayırlısını dile

Aslında sahiden oyle pek umursayan biri degildim hatta hic umursamazdimda
Bazen insanlarin imalı laflari cok incitiyor yoksa tamam isterim bende mutlu bir yuvam olmasini ama olmassada benim icin dunyanin sonu degil
Ah bu elalem yokmu hem bir faydaları olmaz hemde evde kaldın diye laf ederler. Bende 30 yaşımdayım bende düzgün biriyle evlenip yuva kurmak isterdim ama öyle evlenebileceğim biri çıkmadı karşıma. Çıkıyor mesela tipini beğenmiyorum ne bileyim olmuyor işte olmuyorsa da zorlamaya gerek yok ne yapayım illa evlenilecek diye bir kural yok. Belki de evlenmemek bizim için daha hayırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…