Bu Gidişle Evde Kalmam Garanti

Evlenmek isteyen ama kötü insan çıkar mı die düşünen varsa bizimde bi akraba var sevecek evinin hanımı başına taç edecek bir bayan arıyor ama kısmeti kördüğüm olmuş zaaar kurudu kaldı garibim :) yok mu bir insanla görüşmek konuşmak tanımak isteyen :)

kedimisin evde kaldım dıyorsun :)
kımseyı tanımak ıstemez tanımalarına ızın vermezsen gonul yalnızlıgın uzun surer
her önune gelenle vıcık vıcık olmaman guzel fakat cocukta degılsın artık kendın ıcın bırseyler yap daha mutlu olursun

27 yas nedir ki daha cok gencsiniz kendinize haksizlik etmeyin derim
Sizin de kismetiniz bir yerlerde sizi bekliyordur hakkinizda hayirlisi insallah cok mutlu olursunuz

He he çok komik ya :) kimdir nedir oğlumuz :)

Niye soğuk davranıyorsun demek ki bilinçaltında bişeyler seni çekmemiş o adamlara bence
Hiç sıkıntıya sokma kendini derim
Doğru kişi olduğunda sen de ona yönelirsin zaten..

Canim burdaki bi arkadas gibi bende diyecektim bizimde bi tanidigimiz var 33 yasinda sanirim bu evine degilde beraber bi omur gecirecek birisini ariyor .isterse calisabilir sonucta gecim falan diyor herseyi bilmesi ev hanimliginin masterini yapmasina gerek yokmus! zamanla ogrenir herseyi diyor yasinda yakinmis bi dusunsek mi

Bence evde kaldım demeniz için çok çok erken bi kadın 40 45 olmuştur evlenememiştir o zaman tamam onda bile denmese iyi de ona diyorlar yahu 26 nedir.
Ben de aynı yaştayım bekarım..abartmamış mısınız biraz? Ayrıca elişi yapmak da marifet değil artık sen paranı kazan elişini de alırsın mis gibi

Niye soğuk davranıyorsun demek ki bilinçaltında bişeyler seni çekmemiş o adamlara bence
Hiç sıkıntıya sokma kendini derim
Doğru kişi olduğunda sen de ona yönelirsin zaten..
Inanin neden soguklastigimi bende bilmiyorum hani arkadasken gayet iyiyiz hosuz sohpet ederiz falan ama iste is durumu hissetmeye gelince sogukluktan ziyade kaciyor gibiyim benimde dusuncem acaba sevdigim birindende ilgi girunce aynisi gibi mi olurum

Canim isin sorunlu tarafida iş konusu sanirim

Hani aöf den okuyorum ya calisan okuyan kesim calisan isteyenler okumus gozuyle bakmiyor ev kızı isteyen kesimde ev kızı gozuyle bakmiyor sahiden icinde bulundugum durum trajikomik vaka

Isin asli ben neyim bende cozemedim hala

Hani almanyada turk turkiyede almancı gibi bi laf varya benim durumumda o hesap dogrusu

Du bakalim Allah sonunu hayrede

Ya sanirim karsi taraf yaklastiginda ilgisini gosterdiginde nasil tepki verecegimi bilmiyorum yada ne bileyim aslinda neden kactigimida bilmiyorum isin sonu ne olur nasil olur neyi benimde hic bi fikrim yok

Inanin neden soguklastigimi bende bilmiyorum hani arkadasken gayet iyiyiz hosuz sohpet ederiz falan ama iste is durumu hissetmeye gelince sogukluktan ziyade kaciyor gibiyim benimde dusuncem acaba sevdigim birindende ilgi girunce aynisi gibi mi olurum
Yok birebir yaşadım o kişi olunca kaçmıyorsun merak etme

Ya açıkçası o el aleminde cok iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum yani yada iyi niyetle konustuklarini

Cocukken anne baba ile aranizda saglikli bir bag kurulamadı mi? Bağlanma sorunlarının sebebi çok küçük yaşlara dayanır. Bir psikoloğa ihtiyacın olabilir

Cocukken anne baba ile aranizda saglikli bir bag kurulamadı mi? Bağlanma sorunlarının sebebi çok küçük yaşlara dayanır. Bir psikoloğa ihtiyacın olabilir
Normalde psikologa zaten gidiyorumda bu konuyla alakali acik acik hic konusamadim

Anne baba mevzuna gelirsek çocukken ayni evin icinde annemdende babamdanda cok uzaktim

evde kalmış değilsin ama sana her ilgi gösterene bu kadar soguk davranısan kalırsın gerçekten de. ubu kötü birşey mi değil tabiki çünkü insan evlenmek istemeyedebilir ama sen istiyorsun sanırım.. filmlerdeki gibi kadının erkeği eşinden aylarca koşturdugu, soguk davrandıkça erkeğin de ona yapıştığı durumlar gerçekte olmuyor canım sen de (eğer istiyorsan) az da olsa yeşil ışık yakmalısın

Normalde psikologa zaten gidiyorumda bu konuyla alakali acik acik hic konusamadim

Anne baba mevzuna gelirsek çocukken ayni evin icinde annemdende babamdanda cok uzaktim
"Kacinmali" veya saplantili bağlanma problemleri aşırı koruyucu ya da aşırı ilgisiz ailelerden kaynaklanır ama geri dondurulemeyecek çözülemeyecek bir sey değildir. Çok zorlaniyorsaniz bu konuda destek alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…