- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
27 yas nedir ki daha cok gencsiniz kendinize haksizlik etmeyin derimKizlar nerden baslasam nasil baslasam bilemedim hatta isin asli sorun nedir diye mi yaziyorum yoksa dertlesmek icin mi bilemedim
Bu arada uzun olabilir nolur kusura bakmayin kisa ve ozlu anlatabilme kabiliyetine sahip degilim okumayi basaran herkese kucak dolusu tesekkurler
kısa okumak isteyenler verdigim ornekleri okumayabilirler
27 yasinda toplum icinde evde kalma yasina merdiven dayamis biriyim
Kızlar hani birisi olur ya yakınlasmaya calisir yada iste hoslandigini belli etmeye calisir ya ben oyle bir durumla karsilasinca kendimi direk geri cekiyorum hani kimdir nedir bilsem bilmesem hoslanmisim yada hoslanmamisim fark etmez direk geri adim atiyorum sanki o insandan kaciyorum
Mesela bi kaç ornek vereyim bir keresinde bilgisayar kursuna giderken yakin bi kurumda calisan devamli karsilastigimiz bi memur vardi (memur oldugunu falanda kendini tanittigindan biliyorum)oyle defalarca kez konuşmaya calisti hatta acildi konusmak istedigini vs soyledi hatta gunlerce yolumu bekledi (sırf bu yuzden yolumu gidis donus saatlerimi falan degistim)
Sonra staj yaptigim yerde beraber calistigim biri vardi basta konusur ederken yakinlik ilgi gostermeye baslar baslamaz direk soguk soguk davranmaya birsey sordugunda kisa kisa cevaplar verip kestirip muhabbeti kesmeye basladim
Sonra stajda oldugum yerde kuruma is dolayisiyla gelip giden biri vardi karsilasmalarimizin falan sahiden romantik komedilere konu olacak tarzdanbigun bu kisiye isle basvuruyla alakali birsey sordum konustuk falan boyle ayak ustu konusmayalim deyip şirketin adresini verdi isterseniz buyrun bi gelin bi cay icip konuyu oyle konusalim falan dedi (ki ben sadece bilgi almak istemistim yani detayli konusulacak birsey yoktu) ondan sonra tabi onunla karsilasmalarimizdada soguk davranmaya basladim
Bu hafta sonuda aöf sınavinda kantinde sabah otururken bi ogretim gorevlisi karsi masada oturuyo resmen durup beni izliyodu ilkin sesli konusuyorum rahatsiz oluyor diye dusundum sesimi kistim durum degismedi falan sabahki oturumdan sonra kantine tekrar gittim yer ararken bi baktim bana bakiyo sandalyeyi duzeltti (yanlis anlamista olabilirim) sanki yer verecek gibi oldu hemen arkadasimla karsilasinca arkadasima kostum oturdum masaya kalkincaya kadar yine bakmaya devam etti belki bana oyle gelmistir diye dusundum ama ben kapi agzindan cekileyim diye arkasindaki sandalyeye oturunca bu sefer arkasina donup bakti
E bu gibi durumlarda ben boyle davraninca karsi tarafta dogal olarak soguyor yada kendini geri cekiyor ama neden boyle davraniyorum sorun ne bende anlamiyorum
Birde ikinci bir sorun
Konunun burdan sonrasına gelecek olursak insanlarin özellikle akraba cevresinin gozunde evde kalmis goruntusundeyim zaman zaman imali laflarda duymuyor degilim çünkü benim diger kızlar gibi eve goruculerim falan gelmiyor baskalarinin kizlari gibi guzelde degilim hobi olarak elisi de yapmiyirum yani toplumun yada ev hanimlarinin gelinlig'e yakistitacagi bi tip degilim (küçumsedigimi dusunmeyin lutfen ama zaten benim oyle gorucuye cikayim kendimi gostereyin gibi bi fıtratim olmaz yapamam)
Ama sirf bu yuzden insanlarin gozunde begeneni edeni olmayan evde kalmis biriyim (çünkü benim oyle akrabalarim var ki kızlarina gorucu gelse yedi duvele kizimi soyle begendiler şoyle ısrar ettiler istediler bilmem ne diye ove ove bitiremezler)
Ama inanın ciddi manada gorusmek isteyenler arasinda sahiden isi gucu gayet yerinde olanlarda vardi niyeti ciddilerde ama ben kalkip durup durduk yerde bu insanlara diyemiyorum ki boyle boyle teklifler aldim begenen eden oluyorda ben yanasmiyorum(yani kalkip bende onlar gibi isin aslini astarini degistirip kendimi ovmeye kalksam benim elimdeki malzeme onlardan fazla ama yapmiyorum -yapamam-yapmayincada insanlarin gozunde evde kalmis biriyim
He he çok komik ya :) kimdir nedir oğlumuz :)Evlenmek isteyen ama kötü insan çıkar mı die düşünen varsa bizimde bi akraba var sevecek evinin hanımı başına taç edecek bir bayan arıyor ama kısmeti kördüğüm olmuş zaaar kurudu kaldı garibim :) yok mu bir insanla görüşmek konuşmak tanımak isteyen :)
Kizlar nerden baslasam nasil baslasam bilemedim hatta isin asli sorun nedir diye mi yaziyorum yoksa dertlesmek icin mi bilemedim
Bu arada uzun olabilir nolur kusura bakmayin kisa ve ozlu anlatabilme kabiliyetine sahip degilim okumayi basaran herkese kucak dolusu tesekkurler
kısa okumak isteyenler verdigim ornekleri okumayabilirler
27 yasinda toplum icinde evde kalma yasina merdiven dayamis biriyim
Kızlar hani birisi olur ya yakınlasmaya calisir yada iste hoslandigini belli etmeye calisir ya ben oyle bir durumla karsilasinca kendimi direk geri cekiyorum hani kimdir nedir bilsem bilmesem hoslanmisim yada hoslanmamisim fark etmez direk geri adim atiyorum sanki o insandan kaciyorum
Mesela bi kaç ornek vereyim bir keresinde bilgisayar kursuna giderken yakin bi kurumda calisan devamli karsilastigimiz bi memur vardi (memur oldugunu falanda kendini tanittigindan biliyorum)oyle defalarca kez konuşmaya calisti hatta acildi konusmak istedigini vs soyledi hatta gunlerce yolumu bekledi (sırf bu yuzden yolumu gidis donus saatlerimi falan degistim)
Sonra staj yaptigim yerde beraber calistigim biri vardi basta konusur ederken yakinlik ilgi gostermeye baslar baslamaz direk soguk soguk davranmaya birsey sordugunda kisa kisa cevaplar verip kestirip muhabbeti kesmeye basladim
Sonra stajda oldugum yerde kuruma is dolayisiyla gelip giden biri vardi karsilasmalarimizin falan sahiden romantik komedilere konu olacak tarzdanbigun bu kisiye isle basvuruyla alakali birsey sordum konustuk falan boyle ayak ustu konusmayalim deyip şirketin adresini verdi isterseniz buyrun bi gelin bi cay icip konuyu oyle konusalim falan dedi (ki ben sadece bilgi almak istemistim yani detayli konusulacak birsey yoktu) ondan sonra tabi onunla karsilasmalarimizdada soguk davranmaya basladim
Bu hafta sonuda aöf sınavinda kantinde sabah otururken bi ogretim gorevlisi karsi masada oturuyo resmen durup beni izliyodu ilkin sesli konusuyorum rahatsiz oluyor diye dusundum sesimi kistim durum degismedi falan sabahki oturumdan sonra kantine tekrar gittim yer ararken bi baktim bana bakiyo sandalyeyi duzeltti (yanlis anlamista olabilirim) sanki yer verecek gibi oldu hemen arkadasimla karsilasinca arkadasima kostum oturdum masaya kalkincaya kadar yine bakmaya devam etti belki bana oyle gelmistir diye dusundum ama ben kapi agzindan cekileyim diye arkasindaki sandalyeye oturunca bu sefer arkasina donup bakti
E bu gibi durumlarda ben boyle davraninca karsi tarafta dogal olarak soguyor yada kendini geri cekiyor ama neden boyle davraniyorum sorun ne bende anlamiyorum
Birde ikinci bir sorun
Konunun burdan sonrasına gelecek olursak insanlarin özellikle akraba cevresinin gozunde evde kalmis goruntusundeyim zaman zaman imali laflarda duymuyor degilim çünkü benim diger kızlar gibi eve goruculerim falan gelmiyor baskalarinin kizlari gibi guzelde degilim hobi olarak elisi de yapmiyirum yani toplumun yada ev hanimlarinin gelinlig'e yakistitacagi bi tip degilim (küçumsedigimi dusunmeyin lutfen ama zaten benim oyle gorucuye cikayim kendimi gostereyin gibi bi fıtratim olmaz yapamam)
Ama sirf bu yuzden insanlarin gozunde begeneni edeni olmayan evde kalmis biriyim (çünkü benim oyle akrabalarim var ki kızlarina gorucu gelse yedi duvele kizimi soyle begendiler şoyle ısrar ettiler istediler bilmem ne diye ove ove bitiremezler)
Ama inanın ciddi manada gorusmek isteyenler arasinda sahiden isi gucu gayet yerinde olanlarda vardi niyeti ciddilerde ama ben kalkip durup durduk yerde bu insanlara diyemiyorum ki boyle boyle teklifler aldim begenen eden oluyorda ben yanasmiyorum(yani kalkip bende onlar gibi isin aslini astarini degistirip kendimi ovmeye kalksam benim elimdeki malzeme onlardan fazla ama yapmiyorum -yapamam-yapmayincada insanlarin gozunde evde kalmis biriyim
Sen kac yasndasn canim ?Benimki kader valla başka sebebi yok.
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim amin insallah27 yas nedir ki daha cok gencsiniz kendinize haksizlik etmeyin derim
Sizin de kismetiniz bir yerlerde sizi bekliyordurhakkinizda hayirlisi insallah cok mutlu olursunuz
Inanin neden soguklastigimi bende bilmiyorum hani arkadasken gayet iyiyiz hosuz sohpet ederiz falan ama iste is durumu hissetmeye gelince sogukluktan ziyade kaciyor gibiyim benimde dusuncem acaba sevdigim birindende ilgi girunce aynisi gibi mi olurumNiye soğuk davranıyorsun demek ki bilinçaltında bişeyler seni çekmemiş o adamlara bence
Hiç sıkıntıya sokma kendini derim
Doğru kişi olduğunda sen de ona yönelirsin zaten..
Canim isin sorunlu tarafida iş konusu sanirimBence evde kaldım demeniz için çok çok erken bi kadın 40 45 olmuştur evlenememiştir o zaman tamam onda bile denmese iyi de ona diyorlar yahu 26 nedir.
Ben de aynı yaştayım bekarım..abartmamış mısınız biraz? Ayrıca elişi yapmak da marifet değil artık sen paranı kazan elişini de alırsın mis gibi
Ya sanirim karsi taraf yaklastiginda ilgisini gosterdiginde nasil tepki verecegimi bilmiyorum yada ne bileyim aslinda neden kactigimida bilmiyorum isin sonu ne olur nasil olur neyi benimde hic bi fikrim yokkedimisin evde kaldım dıyorsun :)
kımseyı tanımak ıstemez tanımalarına ızın vermezsen gonul yalnızlıgın uzun surer
her önune gelenle vıcık vıcık olmaman guzel fakat cocukta degılsın artık kendın ıcın bırseyler yap daha mutlu olursun
Yok birebir yaşadım o kişi olunca kaçmıyorsun merak etmeInanin neden soguklastigimi bende bilmiyorum hani arkadasken gayet iyiyiz hosuz sohpet ederiz falan ama iste is durumu hissetmeye gelince sogukluktan ziyade kaciyor gibiyim benimde dusuncem acaba sevdigim birindende ilgi girunce aynisi gibi mi olurum
İnsallah oyle olur:)Yok birebir yaşadım o kişi olunca kaçmıyorsun merak etme
Ya açıkçası o el aleminde cok iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum yani yada iyi niyetle konustuklariniAh bu elalem yokmu hem bir faydaları olmaz hemde evde kaldın diye laf ederler. Bende 30 yaşımdayım bende düzgün biriyle evlenip yuva kurmak isterdim ama öyle evlenebileceğim biri çıkmadı karşıma. Çıkıyor mesela tipini beğenmiyorum ne bileyim olmuyor işte olmuyorsa da zorlamaya gerek yok ne yapayım illa evlenilecek diye bir kural yok. Belki de evlenmemek bizim için daha hayırlı
Normalde psikologa zaten gidiyorumda bu konuyla alakali acik acik hic konusamadimCocukken anne baba ile aranizda saglikli bir bag kurulamadı mi? Bağlanma sorunlarının sebebi çok küçük yaşlara dayanır. Bir psikoloğa ihtiyacın olabilir
"Kacinmali" veya saplantili bağlanma problemleri aşırı koruyucu ya da aşırı ilgisiz ailelerden kaynaklanır ama geri dondurulemeyecek çözülemeyecek bir sey değildir. Çok zorlaniyorsaniz bu konuda destek alınNormalde psikologa zaten gidiyorumda bu konuyla alakali acik acik hic konusamadim
Anne baba mevzuna gelirsek çocukken ayni evin icinde annemdende babamdanda cok uzaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?