Bu Gidişle Evde Kalmam Garanti

27 yaş neki bu zamanda benim arkadaşlarım 32 33 yaşlarında daha aday adayı bile yok
Geçen 38 yaşında davullu zurnali evlendirdik birini

Sen kendini nasıl görüyorsan onlarda sana onu yakıştırıyorlar,
Ne demek evde kaldım?!?!
Evlenmeye layık birini bulamadın, sana denk biri çıkmadı karşına, yol arkadaşını arıyorsun sen,
O yaşlı akraba teyzelerine aynen böyle söyleyin,
Yoldan çekip koluma takacak değilim önüme gelen herkesi standartlarım var deyin.
Görün bakın nasıl açılıyor gözleri.

Allah herkesin gönlünün muradını versin, tez zamanda hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Amin Allah razı olsun:)

Buyrun kızlar ? Soru nedir :)
evlendiriyoruz isimli bir konu açalım diye br öneri geldi :) biz de dedik ki ;
e bu durumda bu site işlerinden anlayacak bir arkadaş hemen el atıversin :) arkadaşlık sitelerine taş çıkarır bence.. hem bazı elemelerden de geçer yani talip adayları. çok sağlıklı olur.

Yalnız burası kadınlar kulübü ve erkek üye senelerdir yasak :)

Yalnız burası kadınlar kulübü ve erkek üye senelerdir yasak :)
zaten erkek üye olsun istemiyoruz. bu evde kalma sorunumuza çözüm önerisi olarak buradaki evli mutlu çocuklu bayan arkadaşlar aracılık etsin, tanıdıkları bildikleri evlenmek isteyen uygun beyleri önersin gibi bir konsept :):):) öneriydi sadece biz de evde kalmış kızlar olarak değerlendirelim dedik :)

konu sahibi seni tutarsız buluyorum ben eski yazılarını da biliyorum.Senin en büyük derdin baban dı sana kışlık kıyafet bile almayan baban.Bence sen bir an önce iş bulup aklını da başına alıp kendine uygun bir eş adayı da çıkarsa mırın kırın etmeyip evlenmelisin yoksa daha çokkk konu açarsın buraya yıllarca

Evde kalmak lafini hic ama hic sevmiyorum ha bide ev kizi sanki digerleri sokakta kaliyor neyse
Bunlar kismet isleri önemli olan hayirli birinin çikmasi degilmi? Burada okadar mutsuz paylasimlar oluyor,mutsuz evlilikler,aldatma,siddet vs...
Bunlari yasatmayacak insanlarin karsimiza cikmasi önemli, bir imza atip evlenmek marifet degilki..
Sizde biran once bu psikolojiden cikin bende 25 yasindayim aman allahim evde kaldim!! gibi soylemlerim olmuyor rabbim hayirli insani dogru zamanda cikarsin insallah

Beterın beterı var bende evlenmedım 32 yasındayım bendemı sorun var evde kalmıs gormuyorum kendımo bende acıcam konu yakında

Bazı şeyler ıstemekle olmuyor evde kaldım deme hayırlısı olsun de kısmetse zaten olur hayırsız bırıyle evlılık yapıp mutsuz olmaktansa evdenkal daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…