Bu Gidişle Evde Kalmam Garanti

Durumda yanlis anlasilma olmus olabilir iste benim soguk durmamin yada geri adim atmamin nedeni karsi tarafin ilgisini daha fazla uzerime cekecegim dusuncesi degil

Yaptigim seyi bilincli yada istekli olarak yapmiyorum hani ilgiyi fakeder etmez durum bu sekle donuyor hani arkadasken gayet iyiyim hosum ama karsi tarafta ilgiyi farkeder etmez muhabbetim bile eskisi gibi olmuyor bende bu durumdan muzdaribim simdiye kadar ilgisini gordugum kimseye kalben birseyler hissetmedim ama korktugum sey ya sevdigim bir insandanda ilgi gorursem istem dışı aynı tepkiyi mi vericem

Akrabalarımızla içli dışlı değiliz diye bazen şükrediyorum gerçekten. Çünkü ben de evlenmeyi düşünmüyorum, gerçekten düşünmüyorum halbuki beğendiğim ve beğenenim var. (tabir de cuk oturdu yalnız) Takma milleti.

Simdi evde kalmis derler evlenirsin cocuk dusunmezsin kisir derler insanlar (akrabalar) derlerde derler sen onlari asla memnun edemez lafladindan kurtulamazsin TAKMA

Ya mesela ornek vereyim bi akrabamizin kizina gorucu gelmisti ben gorucunun ordan cıkar cıkmaz baska bi kızı gormeye gittigini biliyorum ama akrabamiz yok kizimi soyle begendiler istediler ben versem oracıkta yuzuk takacaktilar diye abartili abartili anlatmalar

Bana yok mu birileri diye sorsalar bende ben var ben dusunmedim diyebilirim olacagindan degil ya iste sahiden gorusmek isteyenlerin isleri falanda gayet iyi yerinde olan insanlar mesela bi kere bi dr bile gorusmek istemisti yanlis anlamayin ben bunu marifet olarak soylemiyorum sadece insanlar en kucuk meziyetlerini sisire sisire anlatitorlarda bana aciyan imalarda bulunduklari halde ben kendilerine birsey diyemiyorum o yuzden kendime kiziyorum

Demekki onlar kısmetin değilmiş. Benim bir arkadaşım 29 olmuştu senin gibi düşünüyor du. Sonra Gorucu ler çıktı ama o apar topar evlenemem tanimam gerek dedi. En son Gorucu gibi oldu ama sevgili gibi gezip tozdular evlilik teklifini aldı 5 ay içinde isteme söz nişan düğün ağzım burnum diyemeden kendini evli buldu. Kısmet bu işler. Ben 23 yaşımda evlendim. Şimdiki aklım olsa 30 uma kadar flört ederdim

Valla ben çerkesim bizde kızlar hep geç evlenir ve gayet normal karşılanır en küçük halam 40 yaşında evlendi gayette mutlu hiç kimse bana evde kaldın filan demez tam tersine işine gücüne bak kariyer peşinde koş diye tavsiye verirler biz evlendikde ne oldu hayatını yaşa derler .Ben bu tarz akraba muhabbetlerini anlamıyorum bir tane teyzem 4 halam var annemle babam boşanmış oldukları halde halalarım bizden çıkmaz benim her derdimde benle ağlarlar anlayamıyorum cidden neden sizi üzmeye çalışıyorlar bu kadar

Canim ben de senin gibiydim. Hala oyleyim de gerci. :)
26-27 arasina kadar kimseyi almadim hayatima. Biri benden hoslansin ben de bunu hissedeyim kacardim köşe bucak. Soylemesine firsat vermezdim. Benden hoslandigini bildigim kisi o ortamda ise o ortama katilmazdim. Kac sosyal etkinlikten mahrum biraktim kendimi. Gidemiyordum, rahatsiz oluyordum, baski hissediyordum. Neyse gorucu usulu tekliflerine hic girmeyeyim. Direkt hayir derdim, neden diye ustume gelirdi araci olanlar, hatta bir keresinde aglatmislardi da babam duruma el koymustu ustune gitmeyin diye.

Sonra ne oldu. Asik oldum nasil oldugunu bile anlamadim. O hissi duyunca evlilik, cocuk dogurmak, uykusuz geceler, fedakarlik, kaynana,gorumce vs. kavramlari o kadar tatli geldi ki anlatamam.

Ama mutlu son olmadi. Kendimde sorun var sanirdim meger ask ya da aska yakin bir his duymam gerekliymis.

Simdi o askin ve acisinin gecmesini bekliyorum, pek gececek gibi durmuyor. :/

Ve yine ayni surec basladi. Yani yine reddedisler basladi ama daha olgunum artik.
Daha az ürkek.

Onceden reddedisimin sebebini bilmezdim. Simdi bir sebebim var ama insanlara soyleyemiyorum. Onun yerine bekar hayatin daha tatli geldigini soyleyip gecistiriyorum. Belki bir gun surpriz yaparim diyorum. Ama gel bana sor icim yaniyor. İsim daha zor simdi.

Neyse sen umarim dogru kisiyi seversin ve umarim sevginiz karsilikli olur. Hayirlisi olsun hakkinda.

İnsallah birgun kalbim dogru kisiyi secer hic aşık olmadim degil oldum ama hic olmamasi gerekene
Dediginiz gibi insallah bir daha birini seversem karsilikli birsey olur byrdaki sizin ve sizinkine benzer birkac yorumu okumadan once acaba birgun birini seversem sevdigim kiside ilgi gosterdiginde oyle kacarmiyim merak ediyordum simdi asik olursam demek oyle olmuyormus diye dusunuyorum

Ya bazen ilgiye karsi hicbirsey hissetmiyorum ama bazende karsimdaki kisinin gosterdigi ilgi sanki diken gibi batip rahatsiz ediyordu o hisside yasadiktan sonra sevginin ne kadar onemli oldugunu anladim

İnsallah sizde gercek mutlu sonu yakalarsiniz

İnsallah tum isteyenler :)

Ya kadınlar kulübünde böyle bir forum mu açsak, "evlendiriyoruz" gibi

Ben 24yasıma giricem ve nişan attım benim kndi öz annem bana evde kalmış muamelesi yapıo düşün yani 3gündür konuşmuyorum. Çevremdekiler de öyle laf söylüyor, sen beğenemezsin, sen anlaşamazsın, sen sinirlisin diolar ay nasıl gücüme gdio anlıyorum canım seni çok iyi. Düşünüom lan daha 23yaşındayım adam mı vardıda evlencek ben istemedim sanki. Yıl 2016da olsa o laflar koyuyor

Evliyim mutluyum ve herkes benim gibi olsun istiyorum umarim sende bulursun ruh esini biz bu konuyu acalim bari
kesinlikle çok işe yarar :) biz evde kalmış kızlar grubu olarak kısmetlerimizi bekleriz :) evli mutlu çocuklu arkadaşların tanıdıklarını tanıştırması için ortam olur :) çok sevdim

e bu durumda bu site işlerinden anlayacak bir arkadaş hemen el atıversin :) arkadaşlık sitelerine taş çıkarır bence.. hem bazı elemelerden de geçer yani talip adayları. çok sağlıklı olur.

Canim sende sıkma canini kacinci yuzyilda olursak olalim degisen bisey olmuyor bu toplumda

Insallah birgun herkesin imrenecegi huzurlu bir evliligin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…