- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Durumda yanlis anlasilma olmus olabilir iste benim soguk durmamin yada geri adim atmamin nedeni karsi tarafin ilgisini daha fazla uzerime cekecegim dusuncesi degilevde kalmış değilsin ama sana her ilgi gösterene bu kadar soguk davranısan kalırsın gerçekten de. ubu kötü birşey mi değil tabiki çünkü insan evlenmek istemeyedebilir ama sen istiyorsun sanırım.. filmlerdeki gibi kadının erkeği eşinden aylarca koşturdugu, soguk davrandıkça erkeğin de ona yapıştığı durumlar gerçekte olmuyor canım sen de (eğer istiyorsan) az da olsa yeşil ışık yakmalısın
Miss sen evli değil miydin ben yanlış mı biliyorumBen de evde kaldım ama bu kadar inceleme yapmadım
Evlenmek istiyorum ama kafama göre biri yok yazmak uzun olduğu için kısaca evde kaldım diyorum
Degilmis demekkiMiss sen evli değil miydin ben yanlış mı biliyorum
bu arada konuna gelince kimse evde kalmaz merak etme :)Degilmis demekki
Tamam bundan sonra kendimi oyle teselli ederimbu arada konuna gelince kimse evde kalmaz merak etme :)
Bi yazı aklıma geldi alakasız ama yazayım
''Evde kalmış kızlar çok şanslı, çünkü dışarısı çok soğuk''
Ya mesela ornek vereyim bi akrabamizin kizina gorucu gelmisti ben gorucunun ordan cıkar cıkmaz baska bi kızı gormeye gittigini biliyorum ama akrabamiz yok kizimi soyle begendiler istediler ben versem oracıkta yuzuk takacaktilar diye abartili abartili anlatmalarAkrabalarımızla içli dışlı değiliz diye bazen şükrediyorum gerçekten. Çünkü ben de evlenmeyi düşünmüyorum, gerçekten düşünmüyorum halbuki beğendiğim ve beğenenim var.(tabir de cuk oturdu yalnız) Takma milleti.
Demekki onlar kısmetin değilmiş. Benim bir arkadaşım 29 olmuştu senin gibi düşünüyor du. Sonra Gorucu ler çıktı ama o apar topar evlenemem tanimam gerek dedi. En son Gorucu gibi oldu ama sevgili gibi gezip tozdular evlilik teklifini aldı 5 ay içinde isteme söz nişan düğün ağzım burnum diyemeden kendini evli buldu. Kısmet bu işler. Ben 23 yaşımda evlendim. Şimdiki aklım olsa 30 uma kadar flört ederdimKizlar nerden baslasam nasil baslasam bilemedim hatta isin asli sorun nedir diye mi yaziyorum yoksa dertlesmek icin mi bilemedim
Bu arada uzun olabilir nolur kusura bakmayin kisa ve ozlu anlatabilme kabiliyetine sahip degilim okumayi basaran herkese kucak dolusu tesekkurler
kısa okumak isteyenler verdigim ornekleri okumayabilirler
27 yasinda toplum icinde evde kalma yasina merdiven dayamis biriyim
Kızlar hani birisi olur ya yakınlasmaya calisir yada iste hoslandigini belli etmeye calisir ya ben oyle bir durumla karsilasinca kendimi direk geri cekiyorum hani kimdir nedir bilsem bilmesem hoslanmisim yada hoslanmamisim fark etmez direk geri adim atiyorum sanki o insandan kaciyorum
Mesela bi kaç ornek vereyim bir keresinde bilgisayar kursuna giderken yakin bi kurumda calisan devamli karsilastigimiz bi memur vardi (memur oldugunu falanda kendini tanittigindan biliyorum)oyle defalarca kez konuşmaya calisti hatta acildi konusmak istedigini vs soyledi hatta gunlerce yolumu bekledi (sırf bu yuzden yolumu gidis donus saatlerimi falan degistim)
Sonra staj yaptigim yerde beraber calistigim biri vardi basta konusur ederken yakinlik ilgi gostermeye baslar baslamaz direk soguk soguk davranmaya birsey sordugunda kisa kisa cevaplar verip kestirip muhabbeti kesmeye basladim
Sonra stajda oldugum yerde kuruma is dolayisiyla gelip giden biri vardi karsilasmalarimizin falan sahiden romantik komedilere konu olacak tarzdanbigun bu kisiye isle basvuruyla alakali birsey sordum konustuk falan boyle ayak ustu konusmayalim deyip şirketin adresini verdi isterseniz buyrun bi gelin bi cay icip konuyu oyle konusalim falan dedi (ki ben sadece bilgi almak istemistim yani detayli konusulacak birsey yoktu) ondan sonra tabi onunla karsilasmalarimizdada soguk davranmaya basladim
Bu hafta sonuda aöf sınavinda kantinde sabah otururken bi ogretim gorevlisi karsi masada oturuyo resmen durup beni izliyodu ilkin sesli konusuyorum rahatsiz oluyor diye dusundum sesimi kistim durum degismedi falan sabahki oturumdan sonra kantine tekrar gittim yer ararken bi baktim bana bakiyo sandalyeyi duzeltti (yanlis anlamista olabilirim) sanki yer verecek gibi oldu hemen arkadasimla karsilasinca arkadasima kostum oturdum masaya kalkincaya kadar yine bakmaya devam etti belki bana oyle gelmistir diye dusundum ama ben kapi agzindan cekileyim diye arkasindaki sandalyeye oturunca bu sefer arkasina donup bakti
E bu gibi durumlarda ben boyle davraninca karsi tarafta dogal olarak soguyor yada kendini geri cekiyor ama neden boyle davraniyorum sorun ne bende anlamiyorum
Birde ikinci bir sorun
Konunun burdan sonrasına gelecek olursak insanlarin özellikle akraba cevresinin gozunde evde kalmis goruntusundeyim zaman zaman imali laflarda duymuyor degilim çünkü benim diger kızlar gibi eve goruculerim falan gelmiyor baskalarinin kizlari gibi guzelde degilim hobi olarak elisi de yapmiyirum yani toplumun yada ev hanimlarinin gelinlig'e yakistitacagi bi tip degilim (küçumsedigimi dusunmeyin lutfen ama zaten benim oyle gorucuye cikayim kendimi gostereyin gibi bi fıtratim olmaz yapamam)
Ama sirf bu yuzden insanlarin gozunde begeneni edeni olmayan evde kalmis biriyim (çünkü benim oyle akrabalarim var ki kızlarina gorucu gelse yedi duvele kizimi soyle begendiler şoyle ısrar ettiler istediler bilmem ne diye ove ove bitiremezler)
Ama inanın ciddi manada gorusmek isteyenler arasinda sahiden isi gucu gayet yerinde olanlarda vardi niyeti ciddilerde ama ben kalkip durup durduk yerde bu insanlara diyemiyorum ki boyle boyle teklifler aldim begenen eden oluyorda ben yanasmiyorum(yani kalkip bende onlar gibi isin aslini astarini degistirip kendimi ovmeye kalksam benim elimdeki malzeme onlardan fazla ama yapmiyorum -yapamam-yapmayincada insanlarin gozunde evde kalmis biriyim
İnsallah birgun kalbim dogru kisiyi secer hic aşık olmadim degil oldum ama hic olmamasi gerekeneCanim ben de senin gibiydim. Hala oyleyim de gerci. :)
26-27 arasina kadar kimseyi almadim hayatima. Biri benden hoslansin ben de bunu hissedeyim kacardim köşe bucak. Soylemesine firsat vermezdim. Benden hoslandigini bildigim kisi o ortamda ise o ortama katilmazdim. Kac sosyal etkinlikten mahrum biraktim kendimi. Gidemiyordum, rahatsiz oluyordum, baski hissediyordum. Neyse gorucu usulu tekliflerine hic girmeyeyim. Direkt hayir derdim, neden diye ustume gelirdi araci olanlar, hatta bir keresinde aglatmislardi da babam duruma el koymustu ustune gitmeyin diye.
Sonra ne oldu. Asik oldum nasil oldugunu bile anlamadim. O hissi duyunca evlilik, cocuk dogurmak, uykusuz geceler, fedakarlik, kaynana,gorumce vs. kavramlari o kadar tatli geldi ki anlatamam.
Ama mutlu son olmadi. Kendimde sorun var sanirdim meger ask ya da aska yakin bir his duymam gerekliymis.
Simdi o askin ve acisinin gecmesini bekliyorum, pek gececek gibi durmuyor. :/
Ve yine ayni surec basladi. Yani yine reddedisler basladi ama daha olgunum artik.
Daha az ürkek.
Onceden reddedisimin sebebini bilmezdim. Simdi bir sebebim var ama insanlara soyleyemiyorum. Onun yerine bekar hayatin daha tatli geldigini soyleyip gecistiriyorum. Belki bir gun surpriz yaparim diyorum. Ama gel bana sor icim yaniyor. İsim daha zor simdi.
Neyse sen umarim dogru kisiyi seversin ve umarim sevginiz karsilikli olur. Hayirlisi olsun hakkinda.
İnsallah birgun kalbim dogru kisiyi secer hic aşık olmadim degil oldum ama hic olmamasi gerekene
Dediginiz gibi insallah bir daha birini seversem karsilikli birsey olur byrdaki sizin ve sizinkine benzer birkac yorumu okumadan once acaba birgun birini seversem sevdigim kiside ilgi gosterdiginde oyle kacarmiyim merak ediyordum simdi asik olursam demek oyle olmuyormus diye dusunuyorum
Ya bazen ilgiye karsi hicbirsey hissetmiyorum ama bazende karsimdaki kisinin gosterdigi ilgi sanki diken gibi batip rahatsiz ediyordu o hisside yasadiktan sonra sevginin ne kadar onemli oldugunu anladim
İnsallah sizde gercek mutlu sonu yakalarsiniz
Ya kadınlar kulübünde böyle bir forum mu açsak, "evlendiriyoruz" gibiCanim burdaki bi arkadas gibi bende diyecektim bizimde bi tanidigimiz var 33 yasinda sanirim bu evine degilde beraber bi omur gecirecek birisini ariyor .isterse calisabilir sonucta gecim falan diyor herseyi bilmesi ev hanimliginin masterini yapmasina gerek yokmus! zamanla ogrenir herseyi diyor yasinda yakinmis bi dusunsek mi
Aynen baya ise yarar aslindaYa kadınlar kulübünde böyle bir forum mu açsak, "evlendiriyoruz" gibi
kesinlikle çok işe yarar :) biz evde kalmış kızlar grubu olarak kısmetlerimizi bekleriz :) evli mutlu çocuklu arkadaşların tanıdıklarını tanıştırması için ortam olur :) çok sevdimAynen baya ise yarar aslinda
kesinlikle çok işe yarar :) biz evde kalmış kızlar grubu olarak kısmetlerimizi bekleriz :) evli mutlu çocuklu arkadaşların tanıdıklarını tanıştırması için ortam olur :) çok sevdim
Canim sende sıkma canini kacinci yuzyilda olursak olalim degisen bisey olmuyor bu toplumdaBen 24yasıma giricem ve nişan attım benim kndi öz annem bana evde kalmış muamelesi yapıo düşün yani 3gündür konuşmuyorum. Çevremdekiler de öyle laf söylüyor, sen beğenemezsin, sen anlaşamazsın, sen sinirlisin diolar ay nasıl gücüme gdio anlıyorum canım seni çok iyi. Düşünüom lan daha 23yaşındayım adam mı vardıda evlencek ben istemedim sanki. Yıl 2016da olsa o laflar koyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?