Bu gidişle evden de atilacagiz :(

Hayatimda boyle bir yaklasim bicimi gorrmedim bekar olmakmi zor siz cocuklarin neler isteyebilecegini ve almayinca ne hale gelebilecegini hayal bile edemezsiniz

Hayatimda boyle bir yaklasim bicimi gorrmedim bekar olmakmi zor siz cocuklarin neler isteyebilecegini ve almayinca ne hale gelebilecegini hayal bile edemezsiniz
Siz yazılanı okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz ?
zaten tavsiyeyi çocukları öncelik alarak yaptım,üye çocuğuma süt alırken düşünüyorum,intihar edicem diyordu ,bende dedim ki kira ödeyip zora gireceğinize bazı giderlerinizi kısın,ben bekar halimle zamanında yaptım sizin gibi sorumluluğum yoktu çocuğum yoktu dedim ,
Meal olmadan yazılanı anladığınız günler diyelerim size ...

Işte eşiniz gibi insanlara diyorlar " ekmeğini tastan cikariyor" diye. Helal olsun diyorum. Maşallah. Çok daha iyileri olur insallah. Işte bunun için çok yönlü olabilmek lazim

Eşin kendi mesleği dışında da işlere bakıyorsa mühendis olduğunu söylemesin çağrı metkezlerine başvuru yapabilir onlarda böyle sorun yok meslek farketmez alıyorlar

Allah yardımcınız olsun. Astrolojiye inanır mısınız ? Can Aydoğmuş diye bi adam var enerji bilmem neyi yapıyor. Düşünce gücü ile istediğiniz şeyi çağırıyorsunuz bu tarz şeyleri deneyin kaybedeceğiniz bir şey yok. YouTube de videoları var maalesef ülkenin durumu kötü Emin’im allah yardımcınız olacaktır

Yazık yaa ülkenin haline bakın Üniversite mezunu işsiz kaynıyor ortalık ki maalesef bunlardan biride ben olduğum için söylüyorum. Bir çok tanıdığım lise mezunu ve bilgisayar programı bile bilmezken kurumlarda masa başı çalışıyor çünkü onların torpili var ve açıkça da söylüyorlar. Ülkeyi bu hale getirenler öte tarafta nasıl hesap verecekler acaba??? Allah yardımcımız olsun.

Benzer şeyleri 2001 krizinde yaşadım. Hatta etkisi uzun sürdü. O dönemde herkesten kacmistim, bunu sadece ben yaşıyorum sanmıştım. Dualarım sizinle. İnşallah eşiniz en yakın zamanda iş bulur ve bu sıkıntıları hemen atlatirsiniz.
Ben o dönemde kendi ailemi bile eve kabul edememiştim, ya elektrik kesilirse , ya şu kesilirse ya icra için birileri gelirse diye. Asosyalligimin temelleri o zaman atıldı hayatımda . Siz ailelerinize durumu aciklayin. Mutlaka biri destek çıkacaktır. Ben gizli yaşamayı tercih ettim ve çok zarar gördüm.
En yakın zamanda sizden iyi haber okumayı diliyorum.

yurtdisi dusunurseniz 31 ekimden once ingiltereye muhasebeci olarak ankara anlasmasina basvurmanizi oneririm.
boylece esiniz calisma izni ile istedigi iste calisabilir.
31 ekimde anlasma sonlanabilir.

Hemen hemen ayni durumdayız. Benim esim de muhendis ve issiz suan. Issizlik maasi aliyor ama 1500 neye yetecek ki kira zaten 1200. Her ay ustunu tazminattan alip tamamliyoruz ama o da hazir para sonucta bitti bitecek. O bitince 1500 le napacagiz bilmiyorum.

Her yere basvuruyoruz dönüş yok hicbi sekilde.
Ben çalışayım desem 1 bucuk yaş oglum var ona bakacak bi allahin kulu yok. Bakici tutsam hem guvenemem hem de aldigim parayi bakiciya verince ne anlicam o isten.

Krese versem yine guvenemiyorum daha cok kucuk kres icin. Biri vursa kotu davransa aksam bana anlatacak yaşta degil.
Kaldiki kresler de bedavaya bakmiyor zaten, bakiciyla ayni hesap.

Diyorum ben de kreste çalışayım cocugumla gidip gelirim. hem açıktan çocuk gelisimi ogrencisiyim hem sertifikam var. Ama bunlarla sadece yardımcı ogretmen olabiliyosun onda da verdikleri 1100 en fazla.
600 ünü cocuga kesicekler, evim cok uzak ayda 200 de yol parasına gitse e bana ne kalacak.

Hazir konusu acilmisken bana da fikir veren olursa ne iyi olur, konu sahibi size yardımcı olamadim malesef çünkü çokta farkli değiliz. Tek diyecegim esiniz mühendis oldugunu soylemesin is aradigi yerlere.

En çok da buna üzülüyor insan, Çok üzülüyorum böyle konular okuyunca
Allah sizinde yardımcınız olsun. Küçük yavrunuzun riskini gondersin insallah.

yurtdisi dusunurseniz 31 ekimden once ingiltereye muhasebeci olarak ankara anlasmasina basvurmanizi oneririm.
boylece esiniz calisma izni ile istedigi iste calisabilir.
31 ekimde anlasma sonlanabilir.
Başvurduk ankara anlaşmasıyla. Ama onda da hesapta ciddi bir para görmek istiyorlar, o konuda sikinti yaşayacağız gibi duruyor. Keske olsa.

Başvurduk ankara anlaşmasıyla. Ama onda da hesapta ciddi bir para görmek istiyorlar, o konuda sikinti yaşayacağız gibi duruyor. Keske olsa.
Aslında o para sadece 1 ay hesabınızda dursa yeter sadece vizeden önce 1 ay borç alıp geri iade edeceğiniz biri yok mu? Sizin 100-150 bin civarı olur ama

6 ay süreyle geçinebilecek kadar para görmek istiyorlarmış. Minumum 50, 60 bin tl.
kesin bir kural yok potansiyel musteri mektuplariniz saglam planiniz varsa illa ki 6 ay gecinecek kadar olmasa da olumlu sonuc almaniz mumkun.
son anda yapilan para transferleri ise en buyuk red sebebi.kesinlikle kaynagini aciklayamacaginiz yuksek meblag gondermeyjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…