Eşine burdan nasıl iş bulmayı düşünüyorsun ki neye el atalım? Bim e a101 e girsin lise mezunuyum desin
Hanımlar merhaba,
Buraya yazmam neyi değiştirecek bilmiyorum ama artık nefes alamaz duruma geldim.
Eşim iki yıl kadar önce kendi işini kurdu, (mühendislik)
Olmadi kriz vurdu, battı iş.
Borçlari ödemek için iki evimizi de sattık ve kiraya geçtik. Ama hala 80 bin tl civarında odeyemedigimiz borç var.
Ben asgari ücretle çalışıyorum ama eşim bir türlü iş bulamıyor. Asgari ücretle herhangi bir ise girmeye çalisiyor ama "yarın sen mühendislik işi bulursan kacarsin" diye almıyorlar işe.
Izmir' e gitti 6 ay kadar, orada da maaşını vermediler geri geldi.
Sular kesik şuan, çocuklarıma süt alırken zorlaniyorum.
Arkadaslar ne olur el atın eşime bir iş bulalim. İnanın intihardan önce son çıkıştayım.
Benim ekşi sözlük hesabim var, 10 yıllık. Orada sAllah yardımcınız olsun, burda ekşi sözlük hesabı olan arkadaşımız varsa orda da yazabilir.
Genç değil işte, 40 yaşında. Belkide o yüzden almıyorlar yada türkiye battı, bilmiyorum.öncelikle intiharı aklınızdan bi çıkartın. Eşinin annesi babası fln varmi? Bir süre çocuklara maddi anlamda destek verseler, sizde mutfak ihtiyaçlarını alsanız? lcw defacto gibi yerler daha kolay aliyor aslında işe. Geçici bir süre oralarda çalışsa eşiniz? Hemde başvurabildigi heryere cv bıraksın. Yaşı genç muhtemelen, bir süre sonra eminim bir iş bulacaktır
Anadolu yakasindayiz. Tabi ki düşünürüm. Çok sevinirim.İstannbulun hangi yakasındasınız?
Erkek arkadaşımın sahibi olduğu bir benzin istasyonu var, eğer düşünürseniz yardımcı olabilirim.
Biz Pendik mevkiindeyiz, bir sorayım eleman falan arıyorsa yardımcı olurum inşallah.Anadolu yakasindayiz. Tabi ki düşünürüm. Çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?