• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gizli aşk beni yordu.

Yaşınız çok genç, aşıkmısınız ondan da emin değilsiniz.En önemlisi ailenizin onaylamayacağını belirtmişsiniz. Bence bütün bunları göz önünde bulundurun,ayrılın

Neden bu kadar yüklenilmiş gizliliğinize anlam veremedim , yaşamayan bilmez bu durumu. Ben anlıyorum sizi. Nişanlımla bizde işyerinde tanıştık ve bende gizli kalmasını istedim , orda o kadar fesat kem gözlü insanlar vardı ki , ilişkimize zarar gelir , bizimle uğraşırlar diye endişe ettim ve bu konuda çokta haklıydımda. İşten çıktım ve sonra herkes öğrendi ardından nişan yaptık , herkes şok tabii:KK45::KK45:
Sizde komplekslerinizi bir kenara bırakıp dışarıda normal bir şekilde ilişkinizi olması gerektiği gibi devam ettirin. Hakkınızda hayırlısı olur inş.:cool:

canım senin psikolojik problemlerin biraz fazla, onları umarım çözersin. sadece doktorlardan medet umma düzelmeyi kendi içinden iste. kendine bir uğraş bul, hayatta inanacağın ve seni hayata bağlayan bir sebebin olsun. intihar eğilimini neden düşünüyorsun bunun köküne in. sadece ilaçlarla çözülemez bence.

Çok saçma iş arkadaşların istediğini düşünebilir!
Sen kendi hayatını yaşa ortada yasak bir aşk ta yok dolayısıyla çrkineceğin birşeyde!
Bence senin özgüvenin yok kendine gelmelisin :ssz:

Ben de gizlilik tarafına takılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben de tipik başak burcu, kronik mutsuz biriyim :)) Eğer aynı iş yerinde çalışıyorsak ben de gizleme taraftarı olurdum, bırakın patron olmasını. Bırak insanların ne dediğini diyemeyeceğim çünkü bunun için biraz gamsız olmak gerekir. Ben öyle biri değilim haklı ya da haksız herkesin dediğini dinlerim. Örneğin çok başarılı bir çalışan olduğun için seni takdir etsinler mi istersin yoksa aynı çalışmana rağmen patronun sevgilisi işte zaten ne yapsa alacak o zammı demelerini mi? Bende olsam gizlerdim hem sen hem de erkek arkadaşın doğru karar vermiş, tabi bana göre.

Diğer konu arayamama, sadece o aradığında konuşma konusunda gelince... Sen sürekli onun peşinde koşuyorum vs. gibi imaj yaratmak istemiyorum demişsin, bunu ona anlatmanı öneririm. Burada onu biz sadece senin anlattıklarına göre tanıyoruz, ve sadece kafamızdaki insana göre yorum yapabiliriz. Onun kendini anlatmasına izin ver, birbirinizi tanımak için daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Burada okuduklarına bakıp sakın düzgün biri olsa ciddi bir adım atardı vs diye düşünme. Onun ciddi bir adım atmasını istemek ya da beklemek için senin hazır olup olmadığında önemli. Umarım her şey beklediğinden iyi olur :)

Ayrı işyerinde çalışıp sevgili olanlar kesinlikle gizleyin ilişkinizi. Benim zmaanında böyle bi ilişkim oldu ve salak gibi tüm şirket duydu çıktığımızı. Fesatlar yapmadığını bırakmadılar. 2 ayı doldurmadan ayrıldık. Çocuk hiç bi açıklama yapmadan terketti beni. Anlat diyorum ne oldu diyorum bişey sorma diyor. Artık hangi fesat ne anlattıysa çocuğa ayrıldık. İşyerleri fitne yuvası gibi oluyor. Keşke hiç söylemesydim kimseye de onlar yüzünden değil gerçekten yürümeyeceğine inandığımız için ayrılsaydık.

Patronun evli degilse ve sevgilisi vs yoksa bu gizlilik niye anlamadim , hic iyi seyler hissetmedim acikcasi .
Daha birşeyler belli olmadan herkese söyleyip sonrasında ayrılmak ve işten de ayrılmam benim açımdan pek iyi olmaz. Hemen söylesek ne değişecek ki ? Bizim iletişimsizliğimiz yine devam edecek. :(

bu ilişkide hareketlerinizi kısıtlayan gizlilik.. eğer çevrenizdekilere bu ilişkiyi itiraf ederseniz daha çok aktivitelerde bulunabilirsiniz. bence kendi yaşlarınızda birini bulsanız daha iyi olur, hem daha fazla vakit geçirirsiniz, eğlenirsiniz böylece sizi bu intihar gibi düşüncelerden de uzak tutmuş olur. konuşmalarınızdan anladıgım öyle aman aman da aşık değilsiniz bence bu süreci rahatlıkla atlatabilirsiniz.
size bir şey söyliyim mi ben de kendimden yaşça büyük birine aşık olmuştum ve o zaman buradakiler bana çok güzel tavsiyeler verdi. hatta şimdi ben bile kendime gülüyorum. şu an mutlu olabilirsiniz ama siz 45 yaşına geldiğinizde o 65 olacak ve ortak paylaşım alanınız daralacak ve yine bunalıma gireceksiniz
Ben çok heveslenmiştim bu ilişki için ama şuan içimde hiç bir umut kalmadı hatta sanırım dün ayrıldık. Kızdırdı beni ben de cevap vermedim en son. Yarın işe gittiğimde de yüzüne bakmamayı düşünüyorum. Artık umrumda değil sanırım hiçbişey. Ayrıca gizlemesek ne değişecek ki ? Daha çok tedirgin olacağım. İnsanlar ne diyor falan diye.

sizin sorununuz etraf ne der.
ileride olabilecek şeyler sizi korkutuyor.
bu adamla ilişkiniz öğrenilirse ve devam etmesse iş yerinde sıkıntı yaşıycaksınız.
yada işten ayrılıcaksınız.
devam edip evlenseniz de adam hem yaşı büyük hem patron her zaman size böyle davranacak.
içinize sinmeyen şeyler varsa şimdiden önleminizi alın.
Devam edersek bana hep böyle soğuk mu davranacak? Yani istediğim gibi konuşamadığım, rahat rahat trip atamadığım bir ilişki olacak sanırım hep :) İşten çıkmak istemiyordum ama biraz kızdım ben dün ona bir daha da pek muhattap olmayı düşünmüyorum. Yani konuşmayı düşünmüyorum. Ama artık işten çıksam daha iyi olacak galiba...

Üstünüze toprak atın :KK53::KK53::KK53:

Şaka bi yana , bence sevmiyorsunuz , aşıkda değilsiniz ama olmuycak anlamınada gelmez sonuçta içini kıpırdatmış biraz. Özgüvenin zaten yıkılmaya meğilliymiş , hayliyle patrona aşık olunca özgüveninin altında kalmışsın.
Ben de dalga geçiyorum kendimle zaten ama bir yandan da çok üzülüyorum halime. Her gün intiharı düşünmek, hiç hayallere sahip olmamak ne kadar kötü bir şey bilemezsiniz. Yaşıtlarıma bakıyorum herkes bir heves içinde, hayalleri var. Benim hiç bir hayalim yok. Ne işimde başarılı olmak, ne zengin olmak ne de evlenip çocuk sahibi olmak. Hiç hayalim yok benim :(
Bu ilişki başladığında çok heveslenmiştim açıkçası benden büyük diye ne bileyim farklı bir şey olurdu, beni yönlendirirdi. Ama biz çok ciddiyiz. Arada sırada konuşuyoruz falan. Dün gece kızdım ve konuşmayı düşünmüyorum artık. Ne yapsam bilemiyorum işten çıkmalı mıyım? Devam edersem daha çok takar mıyım bu durumu, iyice özgüvenim yerle bir olur mu bilmiyorum :(

patronunuz olması da yaşı da önemli değil bence ama size gerçekten ilgisi olduğunu düşünüyor ve ciddiliğine inanıyor iseniz devam edin bence ...bir de çapkın değilse :KK39:

Konumunuz nedir işyerinde. Çok zor aynı yerde patron üstelik..
Önemli olan onun ciddi olup olmadığı. Ciddi değilse hemen işte ayrılmanız gerekir.
İlerde ayrılırsanız zaten o işyerinde çalışamazsın.
Mühendisim ben ve patronumla aynı okul aynı bölüm mezunuyuz. Ciddi olup olmadığını anlayamıyorum işte. Herkese sordum size de sorayım. Dün ona kızdım ve en son cevap falan vermedim. Yarın karşılaşacağız iş yerinde. Ben bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kırıldım gerçekten. İşten çıkmalı mıyım sizce? Yoksa devam etmek beni daha mı kötü yapar?

Ben de gizlilik tarafına takılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben de tipik başak burcu, kronik mutsuz biriyim :)) Eğer aynı iş yerinde çalışıyorsak ben de gizleme taraftarı olurdum, bırakın patron olmasını. Bırak insanların ne dediğini diyemeyeceğim çünkü bunun için biraz gamsız olmak gerekir. Ben öyle biri değilim haklı ya da haksız herkesin dediğini dinlerim. Örneğin çok başarılı bir çalışan olduğun için seni takdir etsinler mi istersin yoksa aynı çalışmana rağmen patronun sevgilisi işte zaten ne yapsa alacak o zammı demelerini mi? Bende olsam gizlerdim hem sen hem de erkek arkadaşın doğru karar vermiş, tabi bana göre.

Diğer konu arayamama, sadece o aradığında konuşma konusunda gelince... Sen sürekli onun peşinde koşuyorum vs. gibi imaj yaratmak istemiyorum demişsin, bunu ona anlatmanı öneririm. Burada onu biz sadece senin anlattıklarına göre tanıyoruz, ve sadece kafamızdaki insana göre yorum yapabiliriz. Onun kendini anlatmasına izin ver, birbirinizi tanımak için daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Burada okuduklarına bakıp sakın düzgün biri olsa ciddi bir adım atardı vs diye düşünme. Onun ciddi bir adım atmasını istemek ya da beklemek için senin hazır olup olmadığında önemli. Umarım her şey beklediğinden iyi olur :)
Gizlilik tarafı değil de arada hep bir "patron" sıfatının kalması beni üzdü. O her ne kadar birlikteyken işyerinde olmadığımız sürece bana kızabilirsin hatta küfredebilirsin demişti fakat ben çekingenliğimi atamadım. Düşünün elini tutuyorum ama bazen sizli konuşuyorum bazen senli :D

Ben kararımı verdim sanırım bir daha onunla konuşmayı düşünmüyorum. Şuan çok kızgınım ona ve patronum olması umrumda değil. Beni umursamadığını düşünüyorum. Ama işime daha yeni ısınmıştım onu da bırakmak zorunda kalacağım sanırım. :(

Ayrı işyerinde çalışıp sevgili olanlar kesinlikle gizleyin ilişkinizi. Benim zmaanında böyle bi ilişkim oldu ve salak gibi tüm şirket duydu çıktığımızı. Fesatlar yapmadığını bırakmadılar. 2 ayı doldurmadan ayrıldık. Çocuk hiç bi açıklama yapmadan terketti beni. Anlat diyorum ne oldu diyorum bişey sorma diyor. Artık hangi fesat ne anlattıysa çocuğa ayrıldık. İşyerleri fitne yuvası gibi oluyor. Keşke hiç söylemesydim kimseye de onlar yüzünden değil gerçekten yürümeyeceğine inandığımız için ayrılsaydık.
Eskiden çalıştığım yerde çiftler vardı ve kimseden saklamazlardı ve ben çok özenirdim aslında çok şanslılar diye. Tabi ama ister istemez fesat insanlar tarafından dedikodular da olmuyor değil. Ben de ilişki ciddi bir yol almaya başladığı zaman söylenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa millete malzeme vermekten başka bir şey olmaz. Hele benimki gibi bir durum :(
Sizin durumunuza üzüldüm, geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Yaşınız çok genç, aşıkmısınız ondan da emin değilsiniz.En önemlisi ailenizin onaylamayacağını belirtmişsiniz. Bence bütün bunları göz önünde bulundurun,ayrılın
Yaşım çok genç olabilir, aşık olabileceğimi düşünmüştüm ama bu kadar uzak kaldığım birine aşık olmaktan korkuyorum. Dün gece kızdım bir sebepten dolayı ve bir daha konuşmak istemiyorum. Böyle aynı yerde ama konuşmayarak da onu takıntı haline getirmekten korkuyorum. Napmalıyım ben sizce? Onun için değerli olup olmadığımı nasıl anlayabilirim ?

Neden bu kadar yüklenilmiş gizliliğinize anlam veremedim , yaşamayan bilmez bu durumu. Ben anlıyorum sizi. Nişanlımla bizde işyerinde tanıştık ve bende gizli kalmasını istedim , orda o kadar fesat kem gözlü insanlar vardı ki , ilişkimize zarar gelir , bizimle uğraşırlar diye endişe ettim ve bu konuda çokta haklıydımda. İşten çıktım ve sonra herkes öğrendi ardından nişan yaptık , herkes şok tabii:KK45::KK45:
Sizde komplekslerinizi bir kenara bırakıp dışarıda normal bir şekilde ilişkinizi olması gerektiği gibi devam ettirin. Hakkınızda hayırlısı olur inş.:cool:
Gizlilik konusunda doğru fakat o kadar ortada ilişki yok gibi ki :) Sanırım artık bir ilişki yok. İşten de ayrılmalı mıyım sizce?
Bu arada siz hep mutlu olsun nişanlınızla :) İş yerinden biri bana yaramadı :(

canım senin psikolojik problemlerin biraz fazla, onları umarım çözersin. sadece doktorlardan medet umma düzelmeyi kendi içinden iste. kendine bir uğraş bul, hayatta inanacağın ve seni hayata bağlayan bir sebebin olsun. intihar eğilimini neden düşünüyorsun bunun köküne in. sadece ilaçlarla çözülemez bence.
Çalışırken hiç bir uğraş edinemiyorum kendime. İnanın hiç enerjim yok eve geliyorum 8-9 gibi yatıyorum. O yüzden işten de çıkarsam daha kötü olurum diye çıkmak istemiyordum. Ama sanırım artık işten de çıkmam gerek. İntiharı düşünüyorum çünkü kendimi sevmiyorum, beğenmiyorum. Hayallerim yok ya da beni mutlu eden hiçbir şey yok. Yani sorunların köküne insem de yaşamak için bir sebep bulamıyorum.

Çok saçma iş arkadaşların istediğini düşünebilir!
Sen kendi hayatını yaşa ortada yasak bir aşk ta yok dolayısıyla çrkineceğin birşeyde!
Bence senin özgüvenin yok kendine gelmelisin :KK14:
Özgüvenimin yerine gelmesi için ne yapabilirim ki? Gelmiyor, olmuyor. Aynaya baktığım zaman özgüvenli olmamı gerektirecek bir şey göremiyorum.

ay ben de yine yasak aşk olayı var diye damlamıştım koşa koşa :p aşkınızı dram gibi yaşıyorsunuz acaba yengeç burcu musunuz ?: )

Back
X