nee? neden sonradan ismimi değiştireyim ki?ayrıca sırf bu konu için üye olduğumu da nerden çıkardınız anlayamadım?? pess doğrusu..madem o kadar eminsiniz ispatlayın..sizinki sadece bi iddia..gülüyorum yaa hayret işte yine bir basmakalıp düşünceli insan (hani bütün görümceler kaynanalar öcü yaa):teytey:
ayyy sen çok yaşa beni çok güldürdünhihoyyyt
kanımca kendinizle çelişiyorsunuz abukat; zira siz yazdınız bunları onu yapıyorum, böyle muhteşemim diye...
Gelin asmak için üye olduğunuz mesajlarınızdan belli ..
13 adet mesaj hepsi gelin asmaca..Başka mesajınız yok ki sadece gelin muhabbeti..
Nasıl bir nefretse tek derdiniz bu ,Allah ıslah etsin,ne diyeyim.
hayır..
sayın betty, baştan itibaren yazdıklarımı okursanız anlayacaksınız ben gelinler kötü ya da görümceler kötü demiyorum.. olayı şahıslara indirgiyorum..hayır ben muhteşem değilim kimse de olamaz bu karakteristik bi mesele ..benim tepkim ise abi kardeş arasına giren gelinlere...haa bi görümce de eşler arasına giriyosa yine aynı tepkiyi gösteririm tabiki, de..
mesele sahısların yerini ayırtedememesi..
saygılar,
Gelin asmak için üye olduğunuz mesajlarınızdan belli ..
13 adet mesaj hepsi gelin asmaca..Başka mesajınız yok ki sadece gelin muhabbeti..
Nasıl bir nefretse tek derdiniz bu ,Allah ıslah etsin,ne diyeyim.
tamam işte...tam da bu yüzden yerinizi ayırt edebilmenizi diliyorum...
Siz bu mesajı yazmış insansanız ben sizinle tartışamam.
Bu kadar art niyet,bu kadar çirkin laflar..
Abinizin de sizden eksik bir tarafı yok,çok çirkin çok..
Öyle acıdım ki kıza..
bir de "Gelinim" diyorsunuz.
Sizin gelininiz değil ki o öyle kurumlanmışsınız ki,Allah'ım hepimizi kibirli insandan koru Ya Rabbim..Kendinizi kayınvalide falan sanıyorsunuz çok garip ya..
labelım, canım susuyorum ama sanırım artık dayanacak gucum kalmadı benımde.
Suraya sureklı bahsettıgım gorumcemın yaptıklarını anlatsam,
belkı o vakıt herkes benı kıskandıgı ıcın butun bunları yaptıgını soyleyecek.
Fakat ben yıne bunu ıdrak etmek ıcın zamana bırakacagım.
Esım her zaman der, 'cok ıyı nıyetlı dusunuyorsun karsı taraf ıcın,
ama sonra anlıyorsun hata yaptıgını'
Dusunun, ben kardeslerını esıme savunmama ragmen,
esım 'sen karısma, ben onların nasıl bır karaktere sahıp oldugunu bılıyorum' derdı.
Cok kez kız kardeslerıne sert davrnadıgı ıcın ıkaz etmısımdır,
bırıne yalan soyledıgı ıcın kusmustu, ne kadar ısrar etmıstım,
neler anlatmıstım barısması ıcın.
Ben sureklı onları abısıne yakın tutmaya calıstım, oysa onlar bana saygı gostermedı.
Ben hata yapsalar 'olsun onlar henuz genc' dedım, onlar benı hıce saydı,
'ben buyugum, saygı duysunlar' demedım.
Ama artık tukenmek uzereyım.
Hadlerını bılseydıler oysa, benı guya cok sevdıklerı abılerının esı olarak gorebılseydıler
hıc degılse abılerının hatrına bana saygı gosterebılseydıler bugun ben hala onları sevıyor olurdum.
Aam bıttı artık, benım sevgım kalmadı.
Sadece esımın hatrına, yengeyım!
hayır..
sayın betty, baştan itibaren yazdıklarımı okursanız anlayacaksınız ben gelinler kötü ya da görümceler kötü demiyorum.. olayı şahıslara indirgiyorum..hayır ben muhteşem değilim kimse de olamaz bu karakteristik bi mesele ..benim tepkim ise abi kardeş arasına giren gelinlere...haa bi görümce de eşler arasına giriyosa yine aynı tepkiyi gösteririm tabiki, de..
mesele sahısların yerini ayırtedememesi..
saygılar,
Çok özel olanları paylaşmadığınız için yazdıklarınız hakkında yorum yapayım..
Tek görümcem vardı..
Aynen madde madde yazdıklarınızı yaşadım..
Bilmiyorum kıskançlık mı yaptı,sonuçta abisinin yanında bir anda farklı kadın görmeye alışkın değildi,bocalamıştır diye düşünüyorum ben o zamanları hatırlayınca..
Ama ben hiç takmadım,ben karısıyım,o kardeşi yarış yapsak denk miyiz ki? Farklı kulvarlardayız diye düşündüm.. Çünkü görümcemle hiç bir zaman iki arkadaş gibi olmasak bile kayınvalideme beni çok savunmuştur,çizgimi hiç bozmadım ben görümceme karşı...
Bence siz de büyütmeyin,eğer bilerek sizi üzmek için yapıyorlarsa bile siz eşinizle mutlu olun,gerisi boş bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?