Bu görümcem beni deli edecek !!

smile smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
305
80
48
32
Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin

Ne soyledi tam olarak ?
Zaten agzinin payini vermissiniz.

Git kızın saçını başını yol İremciğim, öyle rahatla bari, bu ne öfke?
Ne gibi laflar sokuyor, ima mı, siz mi kuruyorsunuz, abartıyor musunuzdur konu içinde belli değil, direkt somut örnek ve olay verseniz daha sağlıklı yorumlar alırsınız bu bir. Abi kardeş için "Görüşemezsin, ya o ya ben!" olayına dört aylık nişanlıyken giren bir gelinim olsaydı, hakkınızda hiç hoş düşünmezdim bu iki, haklısınızdır belki, nişanlınız da sizi anlıyormuş, mesafe koyar gerekirse görüşmezsiniz ne yani bu da üç.

Bir de daha nişanlıyken, eşiniz olacak kişinin aile fertleriyle ipleri koparmasını istemek çok büyük bir istek bence... eşim bana nişanlıyken böyle bişi dese ben hiç başlamadan bitsin bu iş derdim.

Görümce ne dedi size merak ettim. Acaba kendince yakınlık kurmak için şaka yapmaya çalışıyor olabilir mi?

Herkesi evinden kovuyor ailesini babasını bile . Ama diyorum ya alışmışlar. Bana saygısızlığı kim yaparsa onun karsısında duracak tabi. Ben ağzımı açmıyorum sessiz sessiz oturuyorum gelip gelip laf sokuyor. Niye laf sokuyorsun diyorum ben laf sokmam gerçekleri söylerim diyor. Düşündükçe sinir oluyorum. Nişanlıma evet dedim çünkü o hep benim olayları abarttığımı düşünüyordu aöa gerçek yüzünü gördüü kardeşinin . Kız sürekli benim senin gibi abim yok diyor. Evinde geçen kahve dökmüş nişanlım defol evimi batırdın diye kovmuş. Benimki kıyamıyor yinediyorum ya alışmışlar ama ben hazmedemiyorum bunun yaptıklarını

Sana ne dedi bilmiyorum ama kufurlu, hakaretli buyuk olay kopmadikca iki laf sokusturdu seni gicik etti diye kalkip cocuga kardeşini sil diyemezsiniz. Kendinize gelin azicik. Sen gorusmeme karari aldiysan görusme nisanlin gorusur. Kotude olsa kimse 2 laf soktu diye kardesiyle ömür boyu konusmamazlik etmez. Küsse bile nereye kadar kusecek konusmayacak. Dönüp senin ayagina dolancak bu tavirlarin.

Allahım sizi bu derece yükseltecek ne demiş olabilir ki acaba daha nişanlıyken o ortamda o denli agresif davranmışsınız. Valla resmen ailenin gözü korkmultur sizden. Abisi de gerekeni demiş daha ne desin yani kıza bir tane yapıştırsın mo isterdiniz? Kardeşiyle görüşmesin isteğiniz hele ultra saçma.

Ya malesef aile toplantılarında o da oluyor mecburen aynı ortama giriyoruz. Ama onu görünce şeytan görmüş gibi oluyorum o aileden o kız nasıl çıkmış hayret ya

Hepsi kızlarının huyunu biliyor ondan hepsi gelip özür diledi . O deli uyma dedi ama bir değil iki deil sürekli ben bunu mu çekicem ya

Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim

keşke demeseydin.

kimse karısı ile sürtüştü diye kardeşini silmez. sen silinirsin günün birinde ama kardeş baki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…