Bu görümcem beni deli edecek !!

Valla yaşayan bilir . Gelip ahkam kesmek olmuyor . Anne baba olsa neyse de kardeş de kim oluyor. Biz edebimizle oturuyorsak o da otursun edebiyle. Bnei ezmeye çalışıyor resmen . İki sefer sustum her bir araya gelişimizde vukuat çıkıyor

Size ne?
Kendi kardeşi, ana-babası, öyle kabullenmişler öyle idare ediyorlar. Bugün def eder yarın baş tacı edesi gelir daha 4 aylık o ailenin içindesiniz, dün bir bugün iki. Siz de az değilsiniz sanki.
Siz muhatap almayın size bulaşıyorsa. Nişanlınızı etkileyip size yansıyorsa negatiflik, uyarınızı çekin, olur mu olmaz mı bakın. Size kalmadı milleti terbiye etmek, siz kendi terbiyenizi bozmayın, gözlemleyin. Nişanlılık bunun için var.

Kimse beni ezip huzurumu kaçıramaz. Herkes ona göre davransın iyi ki söyledim içim çok rahat nişanlımda arkamda zaten . Hatta bütün ailesi arkamda zira herkes kızının haksız olduğunu biliyor

4 ayda nasıl bu hale geldiniz enteresan, laf sokuyor diyorsunuz da ne diyor yani?

Anne baba neyse kardeşte o’dur. Görümce sinsi olabilir ama sizde de var yani kusura bakmayın.

Gorusmeyin bu sizin karariniz ve kimse baski kuramaz gorusup konusacaksin diye .Ama sakin ola nisanlina kardeşini kötüleme bir anda kıymete biner olan sana olur .Kimse kardesini atmaz ama sen o boyle o soyle dersen hakli olsan da haksız konuma düşersin

Ohooo sizde ne kadar sabirsiz ve agresif çıktınız yahu..
Benimde zamaninda agabimin eşiyle aramizda ne sorunlar yaşandı.Birkez bile agabime benimle görünmemesi icin ültimatom vermeye kalkmadi yengem.Bunu yapsaydı zaten hem onu hemde agabimi silerdim hayatimdan.
Konu kimin hakli olup olmadigi degil henüz 4 aylik nişanlısıniz kizi ne kadar taniyorsunuz ki?
Belkide haksiz olan sizsiniz..kemdinize göre mutlaka hemde. Karsi tarafi dinlemek isterdim şahsen..sizdede hata var gibi geldi bana..

Kimse beni ezip huzurumu kaçıramaz. Herkes ona göre davransın iyi ki söyledim içim çok rahat nişanlımda arkamda zaten . Hatta bütün ailesi arkamda zira herkes kızının haksız olduğunu biliyor

İyi de cancım kimse kendi kızını el kızı için kötülemez. Nişanlının ailesi ayrıl bundan kardeşine saydı sövdü derse kapı önüne konan taraf sen olursun.

Benimde öyle saygısız bir görümcem vardı cevap vermemeye başladım bi şey söyledi mi işime gelmeyen şeyleri duymamazlıktan geldim oda onu tınlamadıgımı anlayınca rahatsız etmiyor beni yani kendi kendime sinir olsamda pis pis sırıtırım karsıdaki bu beni hiç takmıyor diyerekten kendisini değersiz hissediyor olay bu yani :)

Bak kendi ağızınla söylüyorsun alışmışlar.Yarın öbür gün sen de aynı davranışlara maruz kalabiliesin eşin tarafından.

Yalnız sen de bi sakin ol.Öyle olcak tabi, böyle yapacak tabi deme üç gün sonra bu söylediklerini yutabilirsin.

Nişanlım arkamda diyorsunuz ama size terbiyesizleşme okumakla adam olunmuyor demiş. Yani çok da arkanızda gibi değil.

Siz görüşmek zorunda değilsiniz. Hiç kimse buna sizi zorlayamaz evet. Ama hiç kimse de 4 aylık nişanlısı istedi diye kız kardeşini silmez. Eğer siliyorsa da o kişi ile olan ilişkimi sorgularım. Bugün sizin lafınızla kardeşini silen, yarın herhangi birinin lafı ile sizi de silebilir. Dikkatli olun derim.

Herkesin görümceler Melek bi sizin ki şeytan sanki,... herkes sorunlar yaşıyor, gerektiğinde görüşmüyor ama aileni sil diyebilmek için çok büyük olaylar gerekli... 2 laf soktu diye kimse ailesini silmez.

Yaşlar kaç acaba?? Bir de neden ısrarla soktuğu lafları söylemiyorsunuz?

Kahve dökmuş ne var bunda defol evimi batirdin da ne oluyor asıl nişanlın tuhaf bence kızda sıkıntı yok sende tuhafsin sanane abi kardeş arasina giriyorsun ya o ya ben diye...

Valla bugün 4 aylık nişanlısına kardeşine hakaret etme rahatlığını veren adam yarın birgün size neler yapmaz.
Çok güvenmeyin yani

o da sinir oluyor artık çok ileri gittiği için durun açıklayayım neler yapıyor

kız nişanlımı evden kovmuş
Fark etmez onların arasındaki ilişki seni ilgilendirmez bugün kovar yarin barışırlar sen kendi işine bak...kardeş de kim oluyor dediğine göre yarın öbür gün koca da kim oluyor diye sen kovarsın nişanlını...kardeş kim oluyorsa gelin kim oluyor her şey müstehak sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…