- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
-
Herkesi evinden kovuyor ailesini babasını bile . Ama diyorum ya alışmışlar. Bana saygısızlığı kim yaparsa onun karsısında duracak tabi. Ben ağzımı açmıyorum sessiz sessiz oturuyorum gelip gelip laf sokuyor. Niye laf sokuyorsun diyorum ben laf sokmam gerçekleri söylerim diyor. Düşündükçe sinir oluyorum. Nişanlıma evet dedim çünkü o hep benim olayları abarttığımı düşünüyordu aöa gerçek yüzünü gördüü kardeşinin . Kız sürekli benim senin gibi abim yok diyor. Evinde geçen kahve dökmüş nişanlım defol evimi batırdın diye kovmuş. Benimki kıyamıyor yinediyorum ya alışmışlar ama ben hazmedemiyorum bunun yaptıklarını
4 ayda nasıl bu hale geldiniz enteresan, laf sokuyor diyorsunuz da ne diyor yani?Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
Anne baba neyse kardeşte o’dur. Görümce sinsi olabilir ama sizde de var yani kusura bakmayın.Valla yaşayan bilir . Gelip ahkam kesmek olmuyor . Anne baba olsa neyse de kardeş de kim oluyor. Biz edebimizle oturuyorsak o da otursun edebiyle. Bnei ezmeye çalışıyor resmen . İki sefer sustum her bir araya gelişimizde vukuat çıkıyor
Kimse beni ezip huzurumu kaçıramaz. Herkes ona göre davransın iyi ki söyledim içim çok rahat nişanlımda arkamda zaten . Hatta bütün ailesi arkamda zira herkes kızının haksız olduğunu biliyor
Benimde öyle saygısız bir görümcem vardı cevap vermemeye başladım bi şey söyledi mi işime gelmeyen şeyleri duymamazlıktan geldim oda onu tınlamadıgımı anlayınca rahatsız etmiyor beni yani kendi kendime sinir olsamda pis pis sırıtırım karsıdaki bu beni hiç takmıyor diyerekten kendisini değersiz hissediyor olay bu yani :)Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
Herkesi evinden kovuyor ailesini babasını bile . Ama diyorum ya alışmışlar. Bana saygısızlığı kim yaparsa onun karsısında duracak tabi. Ben ağzımı açmıyorum sessiz sessiz oturuyorum gelip gelip laf sokuyor. Niye laf sokuyorsun diyorum ben laf sokmam gerçekleri söylerim diyor. Düşündükçe sinir oluyorum. Nişanlıma evet dedim çünkü o hep benim olayları abarttığımı düşünüyordu aöa gerçek yüzünü gördüü kardeşinin . Kız sürekli benim senin gibi abim yok diyor. Evinde geçen kahve dökmüş nişanlım defol evimi batırdın diye kovmuş. Benimki kıyamıyor yinediyorum ya alışmışlar ama ben hazmedemiyorum bunun yaptıklarını
Kahve dökmuş ne var bunda defol evimi batirdin da ne oluyor asıl nişanlın tuhaf bence kızda sıkıntı yok sende tuhafsin sanane abi kardeş arasina giriyorsun ya o ya ben diye...Herkesi evinden kovuyor ailesini babasını bile . Ama diyorum ya alışmışlar. Bana saygısızlığı kim yaparsa onun karsısında duracak tabi. Ben ağzımı açmıyorum sessiz sessiz oturuyorum gelip gelip laf sokuyor. Niye laf sokuyorsun diyorum ben laf sokmam gerçekleri söylerim diyor. Düşündükçe sinir oluyorum. Nişanlıma evet dedim çünkü o hep benim olayları abarttığımı düşünüyordu aöa gerçek yüzünü gördüü kardeşinin . Kız sürekli benim senin gibi abim yok diyor. Evinde geçen kahve dökmüş nişanlım defol evimi batırdın diye kovmuş. Benimki kıyamıyor yinediyorum ya alışmışlar ama ben hazmedemiyorum bunun yaptıklarını
Valla bugün 4 aylık nişanlısına kardeşine hakaret etme rahatlığını veren adam yarın birgün size neler yapmaz.Kimse beni ezip huzurumu kaçıramaz. Herkes ona göre davransın iyi ki söyledim içim çok rahat nişanlımda arkamda zaten . Hatta bütün ailesi arkamda zira herkes kızının haksız olduğunu biliyor
Fark etmez onların arasındaki ilişki seni ilgilendirmez bugün kovar yarin barışırlar sen kendi işine bak...kardeş de kim oluyor dediğine göre yarın öbür gün koca da kim oluyor diye sen kovarsın nişanlını...kardeş kim oluyorsa gelin kim oluyor her şey müstehak sana..kız nişanlımı evden kovmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?