- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi smile smile
-
Valla yaşayan bilir . Gelip ahkam kesmek olmuyor . Anne baba olsa neyse de kardeş de kim oluyor. Biz edebimizle oturuyorsak o da otursun edebiyle. Bnei ezmeye çalışıyor resmen . İki sefer sustum her bir araya gelişimizde vukuat çıkıyor
Valla bugün 4 aylık nişanlısına kardeşine hakaret etme rahatlığını veren adam yarın birgün size neler yapmaz.
Çok güvenmeyin yani
Aynençocuk ayvayı yemiş bence. evlenene kadar konu sahibesine hak verir evlendikten sonra kardeşine:)
Hiç kimse kardeşini silmez,bu sizin içinde geçerli nişanlınız içinde geçerli,kahve döküldü diye evden kardeş mi kovulur ben de çok şey dökerim yeri geldi 5 kg sütü boca ettiğim oldu tencere ağır geldiği için yeri geldi 5 kg yağı döktügümde şimdi evden mi kovulmam gerek.Herkesi evinden kovuyor ailesini babasını bile . Ama diyorum ya alışmışlar. Bana saygısızlığı kim yaparsa onun karsısında duracak tabi. Ben ağzımı açmıyorum sessiz sessiz oturuyorum gelip gelip laf sokuyor. Niye laf sokuyorsun diyorum ben laf sokmam gerçekleri söylerim diyor. Düşündükçe sinir oluyorum. Nişanlıma evet dedim çünkü o hep benim olayları abarttığımı düşünüyordu aöa gerçek yüzünü gördüü kardeşinin . Kız sürekli benim senin gibi abim yok diyor. Evinde geçen kahve dökmüş nişanlım defol evimi batırdın diye kovmuş. Benimki kıyamıyor yinediyorum ya alışmışlar ama ben hazmedemiyorum bunun yaptıklarını
Hepsi kızlarının huyunu biliyor ondan hepsi gelip özür diledi . O deli uyma dedi ama bir değil iki deil sürekli ben bunu mu çekicem ya
Kız size iyi davranmamış evet bu çok açık ama burnunuzu beğenmedi diye nasıl bi insana kardeşinle görüşme diyebilirsiniz ki? Yani bu haddi kendinizde bulmanız çok tuhaf. Şu an nişanlın da ailesi de senin yanında gibi görünseler de sonuç olarak sen el kızısın onlar birbirinin kanından. Tabi ki de bir seçim söz konusu olduğu takdirde kimse seni seçmeyecektirnişanlıma doğum günü sürprizi yapacaktım. Nişanlımla zonguldaktan geldik . Annesi hasta onu çok seviyorum. Nişanlımin düğünü vardı akrabalarının yani tam 10 saatlik yol geldik mila da vermedik sırf nişanlımin annesinin gönlü olsun diye düğüne katıldım o yorgunlukla oynadım. Kadın çok mutlu oldu . Onların ailesinin gelenekleri var düğün sonrası yemek veriliyor saat 12 oldu gece yarısı tabi. Bende canım bu seferlik katılmayalım hem çok yoruldum dedim . Bana o zaman niye geldiniz katılmasaydınız dedi. Ben farklı bir şehirden geliyorum kimseyi tanımıyorum nişanlım beni kız kardeşine emanet etti sürekli beni yalnız bıraktı . Yine de kötü düşünmedim zaten benimle ilgilenmek zorunda da değil ben böyle şeylere takılmam . Ama nişanlım kızdı kardeşine ben senin yanına bırakıyorum saniyesinde başka yere oturuyorsun ne yapmaya çalışıyorsun dedi . O da siz gidin benim dedikodumu yapın sizle uğraşamam gibi abuk sabuk cümleler kurdu. Ertesi gün oldu nişanlımin doğum günüydü güzellikle yanına gittim odasından beni koymaktan beter etti . Ben ona bugün abinin doğum günü güzellikle kutlayalım aranızdaki husumet bitsin dedim gelip beni tersledi. Ben onun nasıl değiştiğini biliyorum gidin ne haliniz varsa görün daha neler neler. Ben onların misafiriyim ve daha 3 aylık nişanıyız. Nişanlıma hicbir şey anlatmadım ama yüzümün düşmesinden anladı pınarla aranızda ne oldu dedi ağlamaya başladım. Insan kendini dis kapının dis mandali gibi hissediyor başkasının evinde misafirdiniz ve hiç kötülük yapmamaniz a rağmen görümceniz sizi evden kovuyor . Hicbir zaman nişanlıma kardeşimle konuşma demedim ama geçen gün yaptıgı artık sabrımı taşırdı. Doğum gününe gittik nişanlımin yeğeninin doğum günü vardı . Düğün tarihi daha yeni oturdu nişanlımla bile tam istisare edemedik bir gün önce kendi memleketimde düğün salonunu tuttuk biz . Ben bunu nişanlıma söylemeyi unuttum yoğunluktan. Siz nasıl evleneceksiniz daha birbirinizden haberiniz yok aklınız bir karış havada dedi. Pınar saygısızlık yapıyorsun ama şu an dedim sustu. Daha sonra ben 3 ay önce burnumdan ameliyat oldum senin verdiğin parayla burun güzel olmaz tabi benim ihtiyacım yok ben doğal guzelim diye herkesin içinde beni rezil etmeye çalıştı. Pınar niye laf sokup duruyorsun dedim ben laf sokmam gerçekleri konuşurum benim arkadaşlarım 10000 lira verdi güzel olması seninki de olmamış tabi dedi. Artık dayanamadım bir daha kimse beni seninle aynı ortamda tutamaz dedim ve kalktım o ortamdan
nişanlıma doğum günü sürprizi yapacaktım. Nişanlımla zonguldaktan geldik . Annesi hasta onu çok seviyorum. Nişanlımin düğünü vardı akrabalarının yani tam 10 saatlik yol geldik mila da vermedik sırf nişanlımin annesinin gönlü olsun diye düğüne katıldım o yorgunlukla oynadım. Kadın çok mutlu oldu . Onların ailesinin gelenekleri var düğün sonrası yemek veriliyor saat 12 oldu gece yarısı tabi. Bende canım bu seferlik katılmayalım hem çok yoruldum dedim . Bana o zaman niye geldiniz katılmasaydınız dedi. Ben farklı bir şehirden geliyorum kimseyi tanımıyorum nişanlım beni kız kardeşine emanet etti sürekli beni yalnız bıraktı . Yine de kötü düşünmedim zaten benimle ilgilenmek zorunda da değil ben böyle şeylere takılmam . Ama nişanlım kızdı kardeşine ben senin yanına bırakıyorum saniyesinde başka yere oturuyorsun ne yapmaya çalışıyorsun dedi . O da siz gidin benim dedikodumu yapın sizle uğraşamam gibi abuk sabuk cümleler kurdu. Ertesi gün oldu nişanlımin doğum günüydü güzellikle yanına gittim odasından beni koymaktan beter etti . Ben ona bugün abinin doğum günü güzellikle kutlayalım aranızdaki husumet bitsin dedim gelip beni tersledi. Ben onun nasıl değiştiğini biliyorum gidin ne haliniz varsa görün daha neler neler. Ben onların misafiriyim ve daha 3 aylık nişanıyız. Nişanlıma hicbir şey anlatmadım ama yüzümün düşmesinden anladı pınarla aranızda ne oldu dedi ağlamaya başladım. Insan kendini dis kapının dis mandali gibi hissediyor başkasının evinde misafirdiniz ve hiç kötülük yapmamaniz a rağmen görümceniz sizi evden kovuyor . Hicbir zaman nişanlıma kardeşimle konuşma demedim ama geçen gün yaptıgı artık sabrımı taşırdı. Doğum gününe gittik nişanlımin yeğeninin doğum günü vardı . Düğün tarihi daha yeni oturdu nişanlımla bile tam istisare edemedik bir gün önce kendi memleketimde düğün salonunu tuttuk biz . Ben bunu nişanlıma söylemeyi unuttum yoğunluktan. Siz nasıl evleneceksiniz daha birbirinizden haberiniz yok aklınız bir karış havada dedi. Pınar saygısızlık yapıyorsun ama şu an dedim sustu. Daha sonra ben 3 ay önce burnumdan ameliyat oldum senin verdiğin parayla burun güzel olmaz tabi benim ihtiyacım yok ben doğal guzelim diye herkesin içinde beni rezil etmeye çalıştı. Pınar niye laf sokup duruyorsun dedim ben laf sokmam gerçekleri konuşurum benim arkadaşlarım 10000 lira verdi güzel olması seninki de olmamış tabi dedi. Artık dayanamadım bir daha kimse beni seninle aynı ortamda tutamaz dedim ve kalktım o ortamdan
İyi de bundan sanane sanki seni kovdu tobe töbe bak annemle dayım dedemin evi için birbirine girdi Yengem anneme bi laf dedi küçük bi laf dayım anneme tokat attı ama şimdi annemle dayım can ciğer Yengem kötü oldukız nişanlımı evden kovmuş
Siz kesinlikle normal degilsinizoğlana daha bir acıdım şimdi..
ama varya pınarın dediği gibi değiştiyse ona da hak.
sen bu çocuğu da pınarı da çatır çatır yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?