Bu görümcem beni deli edecek !!

iki kere susmak çok sabretmek mi oluyor? yani sahiden bence siz hem o kızı hem o aileyi hem de nişanlınızı silin. böylece o aile de en azından yapıcı bir mizaca sahip olan bir geline sahip olma şansı bulur.

laf sokma vs. dendiği zaman genellikle alınganlık geliyor aklıma. çoğu zaman davranış veya sözler, insanların aklından bile geçirmedikleri şeyler olarak algılanabiliyor ve çok büyük sorunlar çıkabiliyor. yaşayan bilir demişsiniz, ve evet, haklısınız. havadan nem kapan, herşeye alınan insanlarla hayatın ne kadar zor olduğunu bilirim. her hareketinize, her sözünüze dikkat etseniz de yaranamazsınız. kaldı ki, insan ailesi ile beraberken bu kadar dikkatli olmak zorunda da değil. tamam, saygı çerçevesi her zaman korunmalı. ancak aile içinde "acaba şu sözüme/davranışıma alınır mı?" diye de diken üstünde olmamalı.

bazı şeyleri görmemek ya da yeri geldiğinde alttan almak aile olmanın gereği bana kalırsa. siz de o aileye giriyorsanız bunu bir deneyin derim. inanın kendi değerinizi yükseltirsiniz. eğer tam tersi şekilde kavgalar, "onu sil" şeklinde ültimatomlar şeklinde devam ederseniz de hem kendinize hem de çevrenizdekilere hayatı çekilmez kılarsınız.

Eski konularınıza göz attım da nişanlınız Mart ayındaki konunuzdaki 4,5 yıllık sevgiliniz mi yoksa Doğum gününüzde kapınıza çiçek bırakan Gönlünüzün kaydığı kişi mi?

Sanırım siz aşırı ilgiden hoşlanıyorsunuz. nişanlınız kardeşini ailesi de kızlarını silince bütün sevgileri ve ilgileri size yönelecek sanıyorsunuz...

Daha 4 aylık nişanlım bana kardeşini sil deseydi eğer tabi hayatım sen haklısın zaten kardeşim delinin teki der, telefonumdan ESKİ nişanlımın telefonunu engellerdim.

Hiç kimse kardeşini silmez,bu sizin içinde geçerli nişanlınız içinde geçerli,kahve döküldü diye evden kardeş mi kovulur ben de çok şey dökerim yeri geldi 5 kg sütü boca ettiğim oldu tencere ağır geldiği için yeri geldi 5 kg yağı döktügümde şimdi evden mi kovulmam gerek.

Nişanlısı da olsa birinin ağzıyla kardeşini silen yarın gaza gelip el kızına ne yapmaz,bunları hiç tartmıyor musunuz? Tamam özgüven güzel birşey de gelin ata binmiş ya nasip demiş, et tırnaktan ayrılmaz kolay kolay..Herkes birbiriyle canciğer olur dış kapının dış mandalı olarak herşeyin faturası da size kesilir bunlar olan şeyler,görüldü.

Kıız sen inandın mı kv kp'in senin arkanda olduğuna. Güldürdün akşam akşam. Sen kimsin de seni öz be öz kızlarına tercih edecekler. Kızın dediği lafları da söyleyemiyorsun çünkü muhtemelen çok ağır şeyler söylemedi. Ben bu gelinlerdeki(daha gelin bile değilsin gerçi) özgüveni anlamıyorum hangi cesaretle büyüklerin olduğu ortamda car car carlıyorsun. O ailedeki ilk silinecek kişi sensin görümce değil unutma bunu. Bir de gelip kardeş kim oluyor falan demişsin iki kat güldürdün.

nişanlıma doğum günü sürprizi yapacaktım. Nişanlımla zonguldaktan geldik . Annesi hasta onu çok seviyorum. Nişanlımin düğünü vardı akrabalarının yani tam 10 saatlik yol geldik mila da vermedik sırf nişanlımin annesinin gönlü olsun diye düğüne katıldım o yorgunlukla oynadım. Kadın çok mutlu oldu . Onların ailesinin gelenekleri var düğün sonrası yemek veriliyor saat 12 oldu gece yarısı tabi. Bende canım bu seferlik katılmayalım hem çok yoruldum dedim . Bana o zaman niye geldiniz katılmasaydınız dedi. Ben farklı bir şehirden geliyorum kimseyi tanımıyorum nişanlım beni kız kardeşine emanet etti sürekli beni yalnız bıraktı . Yine de kötü düşünmedim zaten benimle ilgilenmek zorunda da değil ben böyle şeylere takılmam . Ama nişanlım kızdı kardeşine ben senin yanına bırakıyorum saniyesinde başka yere oturuyorsun ne yapmaya çalışıyorsun dedi . O da siz gidin benim dedikodumu yapın sizle uğraşamam gibi abuk sabuk cümleler kurdu. Ertesi gün oldu nişanlımin doğum günüydü güzellikle yanına gittim odasından beni koymaktan beter etti . Ben ona bugün abinin doğum günü güzellikle kutlayalım aranızdaki husumet bitsin dedim gelip beni tersledi. Ben onun nasıl değiştiğini biliyorum gidin ne haliniz varsa görün daha neler neler. Ben onların misafiriyim ve daha 3 aylık nişanıyız. Nişanlıma hicbir şey anlatmadım ama yüzümün düşmesinden anladı pınarla aranızda ne oldu dedi ağlamaya başladım. Insan kendini dis kapının dis mandali gibi hissediyor başkasının evinde misafirdiniz ve hiç kötülük yapmamaniz a rağmen görümceniz sizi evden kovuyor . Hicbir zaman nişanlıma kardeşimle konuşma demedim ama geçen gün yaptıgı artık sabrımı taşırdı. Doğum gününe gittik nişanlımin yeğeninin doğum günü vardı . Düğün tarihi daha yeni oturdu nişanlımla bile tam istisare edemedik bir gün önce kendi memleketimde düğün salonunu tuttuk biz . Ben bunu nişanlıma söylemeyi unuttum yoğunluktan. Siz nasıl evleneceksiniz daha birbirinizden haberiniz yok aklınız bir karış havada dedi. Pınar saygısızlık yapıyorsun ama şu an dedim sustu. Daha sonra ben 3 ay önce burnumdan ameliyat oldum senin verdiğin parayla burun güzel olmaz tabi benim ihtiyacım yok ben doğal guzelim diye herkesin içinde beni rezil etmeye çalıştı. Pınar niye laf sokup duruyorsun dedim ben laf sokmam gerçekleri konuşurum benim arkadaşlarım 10000 lira verdi güzel olması seninki de olmamış tabi dedi. Artık dayanamadım bir daha kimse beni seninle aynı ortamda tutamaz dedim ve kalktım o ortamdan

Hepsi kızlarının huyunu biliyor ondan hepsi gelip özür diledi . O deli uyma dedi ama bir değil iki deil sürekli ben bunu mu çekicem ya

Evet çekeceksiniz. Yani siz nişanlınıza rest çekseniz de o kardeşiyle ama açıktan ama gizliden görüşmeye devam edecek. Bence böyle iddialı isteklerde bulunmayın çünkü gerçekleşmeyeceği aşikar. Ayrıca hep derler ama siz bir kere daha aklınıza yazın,evlilik sadece eşle değil ailesi ile de yapılır.

Kız size iyi davranmamış evet bu çok açık ama burnunuzu beğenmedi diye nasıl bi insana kardeşinle görüşme diyebilirsiniz ki? Yani bu haddi kendinizde bulmanız çok tuhaf. Şu an nişanlın da ailesi de senin yanında gibi görünseler de sonuç olarak sen el kızısın onlar birbirinin kanından. Tabi ki de bir seçim söz konusu olduğu takdirde kimse seni seçmeyecektir

Ben bu konuda çok netimdir sevdiğim kişi kardeşime laf söyleyemez. Anlaşamayabilir, hoşlanmayabilir ki aynı şekilde bende saygı çerçevesin de görüşmeye devam edilir ha ben görüşmeyeyim de diyebilir ama sen de görüşme derse bak kapı şurada derim.

Nişanlım bana kör kütük aşık ve ben kendime çok güveniyorum o konuda içiniz rahat olsun niye biliyor musun? Çünkü görümcemle aram düzelsin diye ona hediye almıştım nişanlım ıyi niyetimi gördü ama veremedim bile . Siz işin sadece bu kadarını biliyorsunuz o aşağılayıcı bakışlar o tavırlar . Her şeye rağmen ona hediye alıp gittim o eve nişanlım üzülüyor diye . Ama bana irem sen haklısın pınar sana düşmanca davranıyor bana da aynısını yapıyor dedi. Ailesini aradi kızınıza soyleyim kimse benim sevdiğim kıza saygısızlık yapamaz bir daha böyle bir şey yaparsa ben ona yapacagimi bilirim dedi ve benim nişanlım iki yüzlü değil ailesi için demiyorum ama nişanlım çok karakterli bir insan ve beni kimseye ezdirmez

oğlana daha bir acıdım şimdi..
ama varya pınarın dediği gibi değiştiyse ona da hak.
sen bu çocuğu da pınarı da çatır çatır yersin

Ben seni haklı buldum. Bazı ailelerde birileri çok iltimaslı oluyor her dedikleri yapılıyor. Sonuçta senin kan bağın olan birisi degil ve çekmek zorunda degilsin. Nişanlına onunla görüşme demeni pek uygun görmem ama sana onun kahrını yüklemesine de izin verme gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…