BU GÖZLER DAHA NELER GÖRECEK

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Kızlar az önce yaşadığım bi olayı anlamak istiyorum size her defasında bu kadar olmaz diyorum ama oluyor. Az önce bizim sitenin bakkalına gittim.içerde bi kiz çocuğu sonra telaşlı bi şekilde bakkalın sahibi olan adam arkada depo gibi bi yerden çıktı geldi. Bende hayırdır bu çocuk neden burda dedim annesi bıraktı biryere kadar gidip gelecekmiş dedi. Daha biz böyle konuşurken çocuk arkaya depo olan yere anne diye koşmaya başladı meğer annesi arkadaymış . Tabi ben oradayken çıkmadı ama ben eve gittikten sonra camdan baktım kızı ile beraber dışarı çıktı. Ben bu adamı her gördüğümde selam veriyorum bide adamın karisinida tanıyorum. Konuşuruz kadın da evli kocası var. Şok oldum kaldım yani hiç birşeye değilde en çok o çocuğa üzüldüm nasıl anneler var şu hayatta ben bidaha o adama meraba bile demem elin evli karısıyla bunları yapan kim bilir daha neler yapar kimseye güven kalmamış şu hayatta bide kızımı istiyor sevmeye verirmiyim valla bıktım bu insanların şahsiyetsizliklerinden pislik herif

Ayy çok özür dilerim ama brn olayı tam anlamadım

Nasıl bir mide.. O çocuğa nasıl bir nasıl bir zarar veriyor farkında değil..

İyi de kızını neden götürsün ki, amaçları kötü olsa. Hadi onu da geçtim, siz eve varıp camdan bakasıya kadar çıkmadılar da, tesadüfen siz eve varınca mı çıktılar?
Zaten evimiz çok yakın çıksa ben gidene kadar muhtemelen görürüm onun için baya bekledi

İyi de kızını neden götürsün ki, amaçları kötü olsa. Hadi onu da geçtim, siz eve varıp camdan bakasıya kadar çıkmadılar da, tesadüfen siz eve varınca mı çıktılar?
Kızı gelen giden olur haber versin diye bırakmış belli ki haysiyetsiz

yerinde olsam uyuzluk değilmi durumun iyi değilse maddi yardım edeyim yazık depo köşelerinde diye laf sokardim evli barkli olmasını geçtim o kız çocuğunu nasıl alet eder ya adi

Zaten evimiz çok yakın çıksa ben gidene kadar muhtemelen görürüm onun için baya bekledi
Bilemedim ya ben. Çocugu da depoya koyup ne yapacaklar yanında. Çocugun gözü önünde bişey yapacaklar değiller heralde. Çocuk da depodan çıktı dediniz, hani cocuk depoda değil de bakkalın içinde olsa neyse de. Şaibeli bi durum

Siz tam anlamamışsınız zaten öyle gittiğimde çocuk bakkalın içinde yalnızdı

Hemende başka şeylere yoruyorsunuz durumu.belkide sadece konuşuyorlardı..illa aralarında birşey mi olması lazım.
Ayrıca siz şimdi bu gördüklerinizi daha yüz de yüz ne olduğunu bile bilmeden belkide anlatacaksınız mahallede..
Mevlanayi örnek alın. .Kusur ve hataları örtmede gece gibi olun..kim ne yapıyorsa yapsın onları ilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…