- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Defneminenes
-
Ya bana mi öyle geliyor artık herkes evli bekar fark etmiyor kadınlar da coştu evli olanlar neler var :/
Hemende başka şeylere yoruyorsunuz durumu.belkide sadece konuşuyorlardı..illa aralarında birşey mi olması lazım.
Ayrıca siz şimdi bu gördüklerinizi daha yüz de yüz ne olduğunu bile bilmeden belkide anlatacaksınız mahallede..
Mevlanayi örnek alın. .Kusur ve hataları örtmede gece gibi olun..kim ne yapıyorsa yapsın onları ilgilendirir.
Aynen benimde demek istediğim buydu ama çok iyi niyetle davrandığımi herşeyin ortada olduğunu yazmışlar))gözüyle 3 kere görmeden ne kadarda emin konuşmuş, şimdi eğer böyle bir şey yok ise günah almış oldu ne kadar kötü....
Amin canım , Allah iftiradan korusun diyorum bende. velevki kadın öyle bir şey yapmış dahi olsa bu kadar kesin sonuca varılmaz insan evladıyla bu kadar rahat olamaz olmuş dahi olsa görmeden namusuna laf söylemek heleki böyle mübarek günlerde günah çok günah...Aynen benimde demek istediğim buydu ama çok iyi niyetle davrandığımi herşeyin ortada olduğunu yazmışlar))
Günah tabi emin olmadan konuşulur mu hiç..Allah haksızlık yapmaktan ve haksızlığa uğramaktan korusun hepimizi..
Gözler gerçekleri birebir görmedikçe asla kötü niyet düşünmem. Ve ben bu iyi niyetimi çok seviyorum.beni hiç yaniltmadi bu güne kadar..
Biri gelince depodan cıkabiliyosa , aynı şekilde ayaküstü konuşabilirler yine biri gelince bölünmeyecek mi sonuçta?Belki özel bir konu konuşmak istediler olamazmi??
Yani görünen olay maalesef birşeyler varmış gibi sanki.ama benim demek istediğim şey şu..olmayabilirde hickimse gözüyle şahit olmadığı bir durumda suçlama yapmasın diyorum. Her ihtimali düşünmek lazım. .Biri gelince depodan cıkabiliyosa , aynı şekilde ayaküstü konuşabilirler yine biri gelince bölünmeyecek mi sonuçta?
karakterle alakalı da kadınlarda artık göze şoka şoka başladıVar var ama bir yandan da iyi oluyor. Aldatma tek erkeklere mahsus değil artık. Bu da bir bakış açısı yani
Yapmayın lütfen sizi anlıyorum ama bu konuda o düşünceniz geçerli olabilirim? özel bir şeyi evli bir kadın depoda mı konuşur?Yani görünen olay maalesef birşeyler varmış gibi sanki.ama benim demek istediğim şey şu..olmayabilirde hickimse gözüyle şahit olmadığı bir durumda suçlama yapmasın diyorum. Her ihtimali düşünmek lazım. .
karakterle alakalı da kadınlarda artık göze şoka şoka başladı
hem okudum hem çevremden biliyorum ama okudukça çok mu bu kadar der oldumAynen aynen... Burada aldatan anneler, kaynanalar bile okudum. Allah ıslah etsin...
Valla kızlar ben kimsenin ahlak bekçisi değilim ama siz şunu atliyorsunuz.annesinin işi var biraz buraya bıraktı diyo ve annesi içerde çıkıyor.benim konuyu açma sebebim yani artık kimseye güven kalmadı onu anlatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?