BU GÖZLER DAHA NELER GÖRECEK

Aynen ben de oraya takildim yoksa gunahini almamak icin icerden herhangi hediyelik bişeyler bakiyor da olabilirdi bazi bakkallarda oluyor öyle. Ama resmen yalan soylemis yoksa niye buraya bırakti desin ki. Çok sacma.
Ya zaten 1 metrekare biyer adam fazla mallarını koyuyor bunca yıllık bakkal daha ben hiç hediyelik birşey sattığını görmedim

Gözünüzle görmeden kötü düşünmeyin, öyle birşey varsa da günahı onlara.Alışveriş de yapmayın ordan artık madem rahatsız olmuşsunuz.

Nasıl emin olabiliyorsunuz kötü bir şey olduğuna? Ne bileyim çok emin olmamak lazım. Belki birşey konuşuyorlardır,belki içerde başkaları da vardır. belki mantıklı bir açıklaması vardır. Kimsenin günahını almayın bence

Bizim okuldan bur arkadaşin annesinide hep bakkalin kucuk depo bölümünden çıktiğını görürdüm .. ufacık yaşimda bana garip gelir ve malum şey için girdiklerini anlardım çünkü bakkal sapıktı .... sonra dedikodular çıkmaya başladı zaten Demem o ki normal bir kadın kuytu kösede adamla yanliz kalmak istemez ... çokta kafanıza takmayın alışverişini yap geç pek muhattap olma bakal efendiyle

Çok teşekkür ederim.yorumunuzu şimdi gördüm afedersiniz..
Herkesin fazla iyi niyet gösterdiğimi düşündüğü bu yorumlarımi beğenmiş olmanız sizinde ne kadar iyi bir kalbinizin olduğunun göstergesidir bence)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…